banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 17:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 08:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
savo milosevic je kanta:(

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 16:25 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ali onaj penal me izuo. kontao sam da ce da prime go poslije penala. bas ih je izbio. sreca pa je onaj komarac kežman pratio onu lakrdiju od dodavanja golmanu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Večeras sam ovo vidio

04.09.2005
Teška nesreća na autoputu Beograd-Novi Sad
Autobus sa mladom fudbalskom reprezentacijom Litvanije prevrnuo se u teškoj saobraćajnoj nesreći u blizini Novog Sada. U nesreći život su izgubile tri ženske osobe iz vozila koje se direktno sudarilo sa autobusom. Kako su agenciji Beta rekli očevici događaja, prvo je došlo do sudara automobila marke „jugo” i „ford”, nakon čega je „ford” skrenuo u traku kojom je išao autobus i direktno se sudario s njim.

U novosadskom SUP-u agenciji Beta je potvrđeno da su u sudaru koji se dogodio juče, nešto posle 18 sati, kod benzinske pumpe „Minut” život izgubile tri ženske osobe koje su se nalazile u „fordu”, kao i da se autobus nakon sudara prevrnuo. Šest osoba iz autobusa zadobilo je lakše telesne povrede i one su nakon ukazane pomoći u novosadskom Urgentnom centru otpuštene sa lečenja. Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Zoran Damjanović rekao je agenciji Beta da niko iz mlade fudbalske reprezentacije Litvanije nije poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada. „Radi se o lakšim povredama trojice fudbalera i tri pripadnika rukovodstva. Oni su već zbrinuti i uskoro će krenuti ka Beogradu”, rekao je Damjanović.(Beta)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dobrodosli na prvo mjesto u grupi :D
Konacno smo tamo gdje treba da budemo, a ako odrzimo ovaj nivo igre nece biti problema do kraja kvalifikacija. Mislim da je Jevric vec i zaboravio trenutak kad je posljednji put vadio loptu iz mreze u zvanicnoj utakmici. Nakon sedam utakmica bez primljenog gola mozemo slobodno reci da imamo najbolju odbranu na svijetu. Mozda igraci odbrane nisu ekstra klasa, ali funkcionisu kao svajcarski sat. Igra ne odusevljava, ali rekli smo vec sto puta, u modernom fudbalu se ne umire u ljepoti od igre, vec se traze rezultati, a nasi konacno imaju rezultate. Savi Milosevicu svaka cast na dosad pokazanom, ali covjek bi morao da se zapita da li je njemu objektivno mjesto u reprezentaciji. Mislim da je vrijeme da Ljuboja, Zigic ili Vucinic zamjene kapitena...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
nema sta, momci su odigrali maestralno, pogotovo dragutinovic...iako smo stvorili dosta sansi, ipak golovi padoshe iz nekih odbijenih lopti. sreca prati hrabre valjda. savo je svojevremeno stvarno pokazao da je veliki fudbaler, ali ipak ga je vrijeme pregazilo i red bi bio da se povuche, te ne sputava neke mladje igrache zeljne dokazivanja da se nadju u selekciji. u srijedu odlucujuci mec, nadam se da cemo stici do povoljnog rezultata, osim ako sudija, fifa i uefa ne odluche drugachije, kao shto je bio sluchaj sa bosnom...imamo sve potrebno da odigramo maksimalno dobro tamo, samo treba igrati snazno i koncentrisano, te ne praviti neki bunker pred golom i sve bi trebalo doci na svoje mjesto.

СРБИЈА! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Sep 2005, 22:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sa Spancima nema kuvanja posto su im sudije uvijek i u svim sportovima nekako naklonjene! Znaci il ih unistis il oni uzmu na guzove!!! Nema da se igra ravnopravno i da neko drugi pobijedi, pravi su smecari!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 00:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Najveca steta je sto je onaj levat Sasa Ilic dao gol, sad ce 100 godina penzionisati u reprezentaciji, bolje bi bilo da igra onaj mali Simon Vukcevic i promijesa malo odbranu Spanije, a umjesto Save da se pruzi vise prilika Zigicu, Pantelicu i ostalim (brzim) napadacima...

PS
Iz nase grupe prolazimo mi i Belgija :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 04:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Draco_Malfoy je napisao:
Najveca steta je sto je onaj levat Sasa Ilic dao gol, sad ce 100 godina penzionisati u reprezentaciji, bolje bi bilo da igra onaj mali Simon Vukcevic i promijesa malo odbranu Spanije,

PS

ne lupetaj Sale je za klasu ispred vukchevica! to se videlo protiv petrzalke!

ps ako prodje belgija ja vishe nikad necu gledati nijednu fudbalsku utakmicu. smesh li po neku lovu da se kladish?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 07:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Mislim da sve u svemu nije lose,jedino sto se broji su bodovi,a nije ni nezanemarljiva cinjenica da su nasi jedina repka koja jos nije primila go.U sredu je utakmica protiv Spanije i eventualnom pobedom bi se sve resilo oko prvog mesta.Mislim da ce svi Bosanci navijati za plave,jer bi u slucaju pobede nasih momaka bilo svasta moguce u toj grupi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 07:38 
Ja josh nisam doshao sebi od utakmice........

Al ne zato shto smo pobedili nego zato shto sam se napio k'o krava..

ajd' ziveli... :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 09:38 
Dobro je bilo. Pobjeda je najvaznija.
Sada da je bar odigrati x sa Spancima, jer ce pobjedu biti malo teze ostvariti. Ali ako budu igrali sa 100% mogucnosti, svasta je moguce.
Ja sam bio na tekmi, atmosfera je bila odlicna. Ne znam koliko se to primjeti na TV, ali igraci su imali veliku podrsku. Osim Save :) U jednom momentu (poslije penala) mu je skoro cijeli stadion vikao: Savo majmune :) Svaka cast Savi, i nisam za to da mu se tako vice, ali ovo je forsiranje igraca kojeg je vrijeme pregazilo. Utusi loptu, utusi igru, promasi penal... Treba dati sansu mladjima: prije svega Vucinicu, a onda i Zigicu i Ljuboji.
Sve u svemu, Napred plavi!

Slika
Slikano je sa Nokia6230i. Zoom 1x.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 09:49 
LJudi ja sam skoro 100 % siguran da ovaj tim moze uzeti spaniju na njihovom terenu.
Vide se da zele, hoce i mogu to uraditi.

Напред плавиииии....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 12:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
psyborg je napisao:
Ja josh nisam doshao sebi od utakmice........

Al ne zato shto smo pobedili nego zato shto sam se napio k'o krava..

ajd' ziveli... :drinking: :drinking:

Hahaha, ovo je jedino tachno, ostalo su nagadjanja. Nije bitno shta rade i kako i ko je u timu ako su rezultati dobri, shto ovaj put jesu. Svaka chast, i samo naprijed istim tempom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 14:18 
S obzirom da do sada nismo primili niti jedan gol bojim se da to ne nadoknadimo u Španiji jer ruku na srce u ovim kvalifikacijama smo trebali zijaniti bar jedno 3,4 puta.

Nerješen rezultat bi nam bio mrka kapa i ako to uspijemo sigurno idemo na SP.

Ako uzmemo špance svaki igrač će dobiti po 30.000 EUR.

NETREBA DA SE BORE ZA DRŽAVU I NAROD VEĆ ZA LOVU.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ja neki dan nesto sa rajom bezze..reko bi valjalo da se kvalifikuju pa da odemo na jednu tekmu.......kaze half ''ahaaaa al' juce malo, karata ne da nema nego ...kupovalo se ko sta dobije preko neta..i svakako...koja te zapadne...namjerno su tako da smanje grupe navijaca ..ludih engleza i ostalih....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

AdelonE je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
Najveca steta je sto je onaj levat Sasa Ilic dao gol, sad ce 100 godina penzionisati u reprezentaciji, bolje bi bilo da igra onaj mali Simon Vukcevic i promijesa malo odbranu Spanije,

PS

ne lupetaj Sale je za klasu ispred vukchevica! to se videlo protiv petrzalke!

ps ako prodje belgija ja vishe nikad necu gledati nijednu fudbalsku utakmicu. smesh li po neku lovu da se kladish?

Daj sta ti uopste znas?! - Uostalom dok je jos Mateus bio vidjelo se sta Ilic zna (cak je i Lotar rekao da mu je zao sto Partizan (tada) nije imao pravog vodju). Sasa Ilic je muljav i mutav, te ne zna potrcati - kopija Mijatovica iz starijeg izdanja.
A za Belgiju - pogledaj malo njihov raspored - San Marino, Litvanija i jos kod kuce sa Spanijom. Ako uzmu Spance, a mi bar odigramo nerijeseno imace isti broj bodova... U stvari ce se desiti da ce Spanci izgubiti i od nas i od Belgije sto ce Belgiji biti dovoljno da ima bod vise od njih...
Eto vidjecemo, ne bih da ti uzimam pare...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 22:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja konto da Belgija nema vise sanse poslije poraza od Bosne!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2005, 08:28 
Ljudi...bezveze vam je ta prepirka zvezda-partizan.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2005, 11:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

psyborg je napisao:
Ljudi...bezveze vam je ta prepirka zvezda-partizan.....

Ja navijam za Zvezdu, ali bih rado u SCG vidio npr. Vukcevica (umjesto Ilica).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]