banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 10:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 591 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Srpska Open 2023
PostPoslato: 26 Apr 2023, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
Ti nas druže ovdje sve kolektivno troluješ, ja nemam drugog objašnjenja. Da je sto puta u pravu, ne možeš ovakvo nešto reći ni u kafanskoj priči, a kamoli u zgradi RTS-a, gdje zidovi imaju oči i uši.

I sram da bude Đokovića što se drznuo da ispadne u četvrtfinalu, tako da se Miletu nije ni isplatilo da dolazi na završnicu.

Sent from my OnePlus 9 Pro using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 16:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2017, 08:56
Ne znam koji mu je jači autogol. Ovo ili ono sa ukradenom ikonom.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Volta je napisao:
Ti nas druže ovdje sve kolektivno troluješ, ja nemam drugog objašnjenja. Da je sto puta u pravu, ne možeš ovakvo nešto reći ni u kafanskoj priči, a kamoli u zgradi RTS-a, gdje zidovi imaju oči i uši.

I sram da bude Đokovića što se drznuo da ispadne u četvrtfinalu, tako da se Miletu nije ni isplatilo da dolazi na završnicu.

A sto ne bi mogao reci to u zgradi RTSa, ako vecina ljudi to potvrdjuje da su "ciganija" (to se ne odnosi na Novaka, koji nema kad biti ukljucen u te poslove) . Ako je tacno sto Trivic pise, a covjek je bio ukljucen od pocetka u organizaciju, neka je Dodik ovo rekao, neka narod cuje. Jedino sto je to trebao reci javna, a opet nije mogao zbog Novaka.... Ispalo kako je ispalo, idemo dalje.. i da cujemo izvjestaj BIA, ko je pustio snimak van RTSa

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
LeonN je napisao:
Ne znam koji mu je jači autogol. Ovo ili ono sa ukradenom ikonom.

Kakva ikona, to su potencirali neki mediji iz Sarajeva, a i Predsjedništvo BiH ima službu koja bi morala pregledati svaki poklon prije uručivanja.

Ovo sad je dirnut Sv. No1o Monegaški, doduše njegova porodica i saradnici i to direktno, a No1o je, uz Jokaru, prvi sportista Srbije.
Ovo će Lemiju dobro sj... rejting,
Sreća pa su izbori tek iduće godine, i to lokalni, a do opštih će mnogi ovo zaboraviti.

Castra je napisao:
Ako su Đokovići na lošem glasu i/ili loši ljudi, zašto Dodik onda kaže da imaju u njemu prijatelja i što se vadi?
Što nije rekao, jeste cigani ste, zajebavate nas i to je to?

Ovako je podvio rep i ispao dvolični seronja...

Kontao sam da je namjerno uradio, ali sad vidjeh kako je pokušao da se izvuče...

A joj.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 18:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma kod Mile je no sikiriki. Ovo ja najzahvalniji narod za vladanje, pravio je on i njegovi mnogo veće budalaštine, ali mi sve to lijepo zaboravimo.

Što se tiče Đokovića (množina), ja bih sad namjerno iduće godine napravio turnir i izmoždio ih na max, a ti odbij turnir ako imaš petlju :D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
https://www.capital.ba/srpska-closed-za ... iliona-km/

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
A jesi nasao izvor... Capital. Pa oni su najgori mediji u okruzenju, po mom misljenju. Zive od pisanja ovakvih clanaka, stranci do itekako vole nagraditi kroz razne grantove i pomoc za razvoj demokratskog drustva (ah taj zakon o stranim agentima) . Ono sto se moze primjetiti jeste da nikad ne pljuju Aragostu i Planet soft, zbog cega... nemam pojma.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Ja sam čuo od baba u selu da je Mile odvadio 7 miliona. :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 20:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
A jesi nasao izvor... Capital. Pa oni su najgori mediji u okruzenju, po mom misljenju. Zive od pisanja ovakvih clanaka, stranci do itekako vole nagraditi kroz razne grantove i pomoc za razvoj demokratskog drustva (ah taj zakon o stranim agentima) . Ono sto se moze primjetiti jeste da nikad ne pljuju Aragostu i Planet soft, zbog cega... nemam pojma.

Ne rise, Capital je izmislio istraživačko novinarstvo za ostale BH medije.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
A kako stranci nagrade pljuvanje po Srbiji i Republici Srpskoj, one sto se zalazu za hapsenje Ratka i Radovana, sto su se zalagali za jednog predsjednika BiH, priznavali nekakav genocid...?

Cuo sam da je jedan takav postao i predsjednik.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
wizzy_bl je napisao:
Volta je napisao:

A sto ne bi mogao reci to u zgradi RTSa, ako vecina ljudi to potvrdjuje da su "ciganija" (to se ne odnosi na Novaka, koji nema kad biti ukljucen u te poslove) . Ako je tacno sto Trivic pise, a covjek je bio ukljucen od pocetka u organizaciju, neka je Dodik ovo rekao, neka narod cuje. Jedino sto je to trebao reci javna, a opet nije mogao zbog Novaka.... Ispalo kako je ispalo, idemo dalje.. i da cujemo izvjestaj BIA, ko je pustio snimak van RTSa

Trivić brani šefa, po službenoj dužnosti.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Hoćeš reći podržava partnera koji mu održava koliko-toliko tor ovaca kao izvor jeftine radničkorobovske snage?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema više jeftine radne snage (saberi minimalac i doprinose i uporedi sa 10-15 godina unazad)
Niti poslodavci mogu mijenjati radnike kao čarape.

A ovi mlađi neće da ni da budu robovi, ode braćala za 5 dana iz pekare ako mu se ne đa-svi.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2023, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Ne rise, Capital je izmislio istraživačko novinarstvo za ostale BH medije.

Care, Capital samo prenosi Žurnal, portal iz Federejšn.

Bilo je 35, pa 40 i nešto, sad već došli do 50 i kusur miliona.
Bez zemljišta, ofkors.
I u to su uračuali i kružni tok i još štošta.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2023, 07:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Choban je napisao:
Nema više jeftine radne snage (saberi minimalac i doprinose i uporedi sa 10-15 godina unazad)
Niti poslodavci mogu mijenjati radnike kao čarape.

A ovi mlađi neće da ni da budu robovi, ode braćala za 5 dana iz pekare ako mu se ne đa-svi.
Bogu hvala, ima mrski zapad koji bolje plaća

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2023, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
https://youtu.be/GcjO-PzVR44

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2023, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kaže Draško da stižu projektanti koje su projektovali pokretni krov na Rod Lejveru da vide šta se može kod nas učiniti

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2023, 21:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Pa tako je bolje, umjesto da na početku sve isplaniraš, mi radimo ad-hoc i naknadno sve…

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2023, 07:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Choban je napisao:
Pitanje je da li je to namjerno rekao, kako bi se pokrio ako ne bude turnira iduće godine, ili ga je neko prejebao.
Nije neiskusan da ga neko tako lako prejebe.

Meni se sad sve više čini da su ga navukli. Da su znali koliko je osion, pun sebe i da će nešto odvaliti, ali da će baš ovako ružno odvaliti, tome su se mogli samo nadati. Ljudi, RTS je to, nije TV Palma... ovo je odrađeno po nalogu, a zna se i čijem. Ide Vučić na to da gura Jelenu Trivić, da skine Dodika i to je to. Da pored Srbije i nas drži 100%.
Ali ne mogu shvatiti da si na sceni 30 godina i ne shvataš da te neko može bar telefonom snimiti iz prikrajka, kamoli da kamera može ostati upaljena... kakva bahatost...
Prvo sam mislio da je neka naša lokalna televizija ovo objavila i rekao da je bila sramota, jer utiče loše na odnose Srbije i Republike Srpske, ali ako je RTS objavio, to je nešto sasvim drugo, to je ciljano. I sad kao, provjeriće BIA, CIA... možda samo nađu nekog žrtvenog jarca, kao za one saobraćajke kod nas.

Citiraj:
Pa tako je bolje, umjesto da na početku sve isplaniraš, mi radimo ad-hoc i naknadno sve…

Mora prvo da se baci 1000 izblajhanih a la američkih osmijeha na slikama sa svim i svakim, zna se šta je važnije. Naće se još 20 miliona za krov, ajde nije to neki problem.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2023, 09:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Ne ulazim u to da li će biti turnira ili neće, kakav je Dodik i Đokovići, ali onaj ko je ovo pustio nema grama mozga. Ovim je najveća šteta nanesena RTS-u. Kod njih dolaze mnoge značajne ličnosti u goste i poslije ovoga će mnogi sigurno pokušati da se obezbijede da ih se ne snima prije snimanja. E sad... možda je to neko snimio u RTRS-u jer su ovi iz RTS-a rekli da je taj signal išao i RTRS-u.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 591 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]