GialloRosso je napisao:
Čovjek se školovao u Americi, Austriji, Italiji i Engleskoj i to na Oksfordu, i samo kod nas mu se to vodi kao mana hahahahaha. Šta to znači, da je strani plaćenik? Je li treba da kao Mandić i njegovi sljedbenici da stavi kokardu na glavu da bi ga se poštovalo sa ove strane Pive, Tare i Drine? Mašim li i dalje temu?
Dakle DA, ti si zlonamjeran sa svojim komentarima. Iako to nigdje nisam napisao, ni u ovoj temi ni bilo gdje, insinuiraš da su za mene pojam obrazovanja Apeiron i NUBL, nisam nigdje spominjao ni "kokardu".
Jedino što si pogodio je da bi ja odbio stipendiju američke vlade, ali to opet nema veze sa ovom temom jer ja se nisam kandidovao za predsednika države...
To što bi ti prihvatio da te američka vlada školuje, podrazumjeva da nećeš ni govoriti ni raditi ništa protiv njih, naprotiv, imaćeš u najmanju ruku opravdanje za sve njihove zločine kako u svijetu tako i ovdje na Balkanu. Kako li se kod njih u obrazovanju ocjenjuje bombardovanje Republike Srpske '95, Srbije i Crne Gore '99?! Samo to je dovoljno....
I koji je to danas lider u nezavisnim i slobodnim zemljama školovan od strane američke vlade? U Rusiji, Kini, Iranu? Ima samo jedan, a to je američki predsjednik. Mada sad će Brale objasniti da ni Amerika nije slobodna
Ostali su na čelu kolonija a ne slobodnih i nezavisnih država među kojima su i ove balkanske. To što možda iz naše perspektive je teško zamisliti da mi na Balkanu ostvarimo slobodu i nezavisnost u punom kapacitetu ne znači da ne treba tome težiti. Neću ja to doživjeti, možda ni moja djeca, ali ništa nije vječno.
Tako da dolazimo do moje prvobitne izjave da sam odustao od daljeg čitanja biografije ovog kandidata za predsednika Crne Gore kod "stipendista američke vlade" jer to znači da se ništa značajno neće promjeniti pobjedio on ili ne... Ili ti tvrdiš drugačije? Ako misliš da će biti sa njegovom pobjedom značajna promjena na bolje, trebao si temu voditi u tom smjeru a ne tako žustro zaleći za stipendiju američke vlade!