banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Mar 2023, 21:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Nisam saglasan sa onima koji bi odmah mijenjali trenera nakon neuspjeha ali bi mozda Vinko trebao promjeniti Milkanovica jer se ovaj namece i ponasa kao da je on glavni, neka uzme nekoga od Borcevaca jer ce mu se obiti o glavu kao najodgovornijem u struci ako ostane ovako.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2023, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Мени је само жао човјека што ради са хрпом лијених и безмудих незналица...

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2023, 22:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не знам човјека, ал Винко је превише метиљав за ово.
Дај човјече тражи појачања, набиј ногом неког на трибине, нек иде све у пичку материну.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2023, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ne treba komentarisati ovo vise, ova sezona je definitivno izgubljena. Do kraja nek igraju, svaki bod je dobrodosao pa koliko ih bude , bude.
Nije ovo od juce, ovako je svako malo.. pocevsi od priprema u antaliji ?!?!? Pa de odvedite ih u dubai malo, da i to vide, antalija ih je smorila. Po mogucnosti vidite da dovedete megagiga pojacanja iz laktasa, 89 lige slovenije i okolnih kafana, da prodju ljudi svijeta malo.

Najvise boli cinjenica sto u klubu vide sve ovo sto se pise, i ovdje i na drustvenim mrezama i po portalima, i po gradu sto se prica.. sve znaju, ali kurcem nece da mrdnu. Pa dokle vise ljudi braco ?!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2023, 23:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Заиста мислим да би за нас било добро да не одемо у Европу. Јер реално изађемо у Европу, доведу се нека ЖЊ појачања, наравно нико испод 10 хиљада. Ту наравно по обичају испаднемо у првом колу, евентуално другом. А након испадања нашим играчима треба два мјесеца да дођу себи од "шока", и док они дођу себи први на табели ће нам бјежи 10 бодова, а паре на крају скркане у ништа.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2023, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Trenera koji uvodi Poparu da nesto promijeni u igri treba nabiti.
Sto se mene tice, ovu grupu lelemudana moze voditi i neko sa foruma.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 07:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Mi smo jednostavno postali klub u koji niti jedan ozbiljan igrac nece da dodje. U svim klubovima je finansijska situacija losa ali mi smo dotakli dno dna, pa nema igraca koji nas nije tuzio, pa svi se ti momci manje vise poznaju i raspituju kakva je gdje situacija prije nego sto dogovore bilo sta. Mi vise nemamo tu sta da trazimo, a sto se tice naseg omladinskog pogona ili neke djece iz regiona,uzmite samo na primjer Beograd koliko je tamo klinaca sto igra fudbal, koliko je fudbalski skola (ja mislim vise nego u cjeloj BiH) i opet bez stranaca oni nemogu nista da naprave. Iole dobar igrac kod nas vise nece da dodje nema vise niko volje da vjeruje u suplja obecanja i ceka platu tri, cetiri mjeseca i da se ganja po koje kakvim sudovima za pare, bar oni imaju tu mogucnost da mogu da birju gdje ce da igraju ako iole ista znaju. Ja nepamtim kad smi mi imali losiji roster igraca, kaze neko Vinko nepravi izmjene, nema on koga da uvede sve gore od goreg.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 08:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jun 2022, 14:36
Слажем се у потпуности с тобом. Скоро сам чуо за двојицу браће близанаца из БЛ, мислим да клинци имају 16 година. Играју за младу репрезентацију БиХ. Отац неће да чује за Борац, иако је некада играо. Дошао Мамић у Бањалуку и договорио све. Клинци одоше у Зрињски. Е, то је туга.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ne znam da li je tačna info. da je slovenac potpisao na par mjeseci, pa do tad neće ni steći kondiciju. Sa druge strane ne znam ni kakva bi to bolest trebala da bude da Ninković ne može ući ni 25 min. a zna se da nema Piščevića. Koji je naš uopšte koncept vođenja kluba?Nema uprave, nema rostera, sve na silu. Juče protiv ekipe koja igra treći meč u 7 dana mi spuštamo tempo i idemo laganim dodavanjima nazad na nulu. To je katastrofa nek nas ismijava svaka budala pa i trener Veleža. To oko plata je smješno ni jedan igrač koji dođe ne dođe a da već nije obezbijedio i unuke ušteđevinom, i poredovako striktnih UEFA pravila da li će dobiti ovaj mjesec ili u maju totalno mu svejedno. Inače bojim se da su se mnogo potresli jučerašnjim vijestima da nas suspenduju iz evrope pa zato od iscrpljenosti nisu mogli igrati pogotovo ovi sa ugovorom još mjesec dva

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 05 Mar 2023, 09:24, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 09:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ko ce nama ugoditi, prosle godine dovodimo Lalata, on dovodi svoje pomocnike i svoje igrace, ludnica , euforija u gradu i RS, odose ljudi i to zadovoljstvo nas kostalo 2 mil.KM, sad imamo 5 puta jeftinije igrace upitnog kvaliteta i sta sad? Ma istrpiti ih sve skupa jos par kola i ako nema pomaka, udri po trenerima jer mi imamo najveceg iskustva u tome na balkanu, iducu protiv tuzlaka dobiti po svaku cijenu, ponoviti igru i zalaganje kao protiv sirokog ali realizaccija mora biti duplo bolja.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mada da ne bude samo kritika našim organizacionim vedetama gledam tabelu pored sarajeva koje vrlo lako može ostati bez Evrope uz sve investitore, interesantna je i Tuzla koja je u goloj borbi za opstanak a funkcioniše kao privatni klub čovjeka koji je dugo u fudbalu a takođe i Sloboda koja dolazi iz sredine za koju će često oni reći da je najnaprednija uz sarajevsku. Hrvatski klubovi jednostavno znaju znanje oko biznisa, mi i dobre Bošnje smo izgleda boranija za to

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 11:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Ko je bolji trener od Vinka Marinovica u Premijer ligi trenutno? Gledajuci samo trenere koji su trenutno zaposleni u PL BiH?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 11:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Са Винком, или без, од гована се пита направити не може.
Искрено се надам да нећемо играти Европу, јер још једно брукање, тешко би нам пало.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 11:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
LDA212 je napisao:
Ko je bolji trener od Vinka Marinovica u Premijer ligi trenutno? Gledajuci samo trenere koji su trenutno zaposleni u PL BiH?

Musemic

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 11:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
kristijan borik je napisao:
LDA212 je napisao:

Musemic

Pa ne znam bas. Musemic je 10 godina duze na sceni, a nisam siguran da ima vise trofeja od Vinka narocito.

I jedan i drugi po dva puta uzeli titulu, Vinko sa dva razlicita kluba.

Eto neka bude da je Musemic bolji (a ne slazem se), ko jos?

Znaci imas top 2 trenera u ligi, ne mozes puno boljeg dovesti.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Vinko je ovdje najmanje kriv jer se od govana pita ne pravi ali ja ne mogu shvatiti da se prva izmjena vrši u 71.minutu. Zasto je toliko pasivan, sta se ceka? I onda ubaci Poparu. I gledam ove naše igrače i sjetim se Molsa i Moraitisa i dodje mi da placem. I sto neko napisa postali smo toliko toksicna sredina da niko više ni ne pomišlja doći kod nas.

Najveći problem je ovdje sto smo na papiru neki ozbiljan klub, i pričaju se neke bajke o iskoraku u Evropi, u stvarnosti smo predmet podsmjeha i nemamo kvalitet ni da izborimo tu Evropu a kamoli napravimo neki iskorak. I ako svi navijači to vide, ako svaka osoba koja želi dobro klubu to vidi onda je vrijeđanje inteligencije ono sto Zeljkovici pričaju. Jebanje u zdrav mozak.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Слажем се са вама у већини ствари, пали смо без испаљеног метка, али у Винка небих дирао. Цијеним да бољег од њега не можемо наћи, чињеница јесте да смо окружени половним играчима, међутим, и са њима, котирамо добро за Европу.
Волио бих да Винко остане, па да за следећу сезону, сам себи скроји екипу, па да видимо како ће онда то изгледати.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 13:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
LDA212 je napisao:
kristijan borik je napisao:
LDA212 je napisao:

Musemic

Pa ne znam bas. Musemic je 10 godina duze na sceni, a nisam siguran da ima vise trofeja od Vinka narocito.

I jedan i drugi po dva puta uzeli titulu, Vinko sa dva razlicita kluba.

Eto neka bude da je Musemic bolji (a ne slazem se), ko jos?

Znaci imas top 2 trenera u ligi, ne mozes puno boljeg dovesti.

Jebeš trofeje, sa drim timom Zrinjskog (Bilbija, Mešanović, Filipović...) i Sarajeva (onaj stari Tatar i Rahmanović) bi svako osvajao trofeje kao Vinko.
Eto on je bio trener Sarajeva kad su ispustili +13 bodova, čim nema najjaču ekipu u ligi, nema ni rezultat.

Ko je bolji? Pa Maksimović. Pravovremene i logične izmjene uvijek, galama, motivacija, nema hodanja po terenu, srčanost. Sve suprotno od Vinka.

Međutim, ovdje nije Vinko toliko kriv, ovo je baš loša grupa igrača i karakterno i igrački.
Smjena trenera ništa ne bi donijela.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 13:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jan 2023, 14:57
Да се вратимо 2-3 мјесеца уназад. Отишли су Гајић, Андрић, Спремо, Закарић, Бегић, Ћорић чије су плате на мјесечном нивоу око 70-80 хиљада марака. А дошли су Дојчиновић, Лагунџић, Благаић, Рачић, Пејовић чије се плате 5-6 пута мање.

Чисто сумњам да је Винко на своју руку срезао трошкове и да није имао квалитетнијих захтјева. Очигледно је да ће се овакав тренд наставити и на љето, тако да нема смисла тражити кривце у стручном штабу.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2023, 15:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Zaboravih dodati, plod priprema u antaliji se vidio kod gola Veleza, kada Edo gura loptu ispred Lazica i u par metara ga pretrcava i daje go. Toliko o spremnosti nasih vedeta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5460, 5461, 5462, 5463, 5464, 5465, 5466 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]