Dce/02 je napisao:
Tabako Pit je napisao:
Pravo da ti kazem da sam ja negdje tako pisao ja bih vas koji koristite samo lijepe rijeci i imate averziju na druga misljenja i razumio. Ovako vas ama bas nista ne razumijem.
Ako vec treba da pojasnim poenta je da operacija ide, ide vec osam mjeseci a u nekoj perspektivi i potrajace.
Ako ti nije lijepo i brzo tvoj problem, sta ja imam sa tim. Vidi sa ukrajincima sta oni kazu da li je njima lijepo sto nije brzo.
Nemaš ništa naravno. Što ne mijenja činjenicu da su rusi napravili ogroman zajeb.
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Vidis o tome bi se stvarno moglo raspravljati da sad nije postala ''cinjenica'' i da ne postoji ovaj savremeni fenomen koletivnog kratkog pamcenja.
Da li je ukrajina napravila zajeb pa sad u zemlji ima ovo sto ima. Da li je EU napravila zajeb pa dobila rat u evropi koji ju je sad tako uvrijedio za razliku od onih drugih po svijetu koje su vodili a nisu im smetali i vise nikad nece imati jeftine energente. Imaju i ameri, mada iz svakog rata profitiraju, svoj zajeb jer ima bas i ne uspijeva da ostatku svijeta ovo pricu prodaju pod ruski zajeb ali dobro lako negdje drugo zakuhati pa to opet prodavati pod tudji.
Pitanje je da li bi do ovoga doslo da je neko uvazio ono drugacije rusko misljenje po pitanju ukrajine ali posto smo te cinjenice vec zaboravili sad izgleda nije ispravno o tom raspravljati.
Rusi su pricali godinama i pokusali biti dio nazovi zapadanog svijeta po njihovim pravilima ali u tom svijetu nema mjesta npr. za sputnjik rusko misljenje je propaganda, ruski gasovodi i plin vise ne valjaju mada su najjeftiji, ruski sportisti ne mogu pod ruskom zastavom, silne sankcije su im uvedene prije operacije. U tom svijetu se nije moglo dogovoriti o ruskom Dombasu, ukranjina je morala u nato. E pa rusi su drzava koja ima neku snagu presavili su tabak da se pitanja rjesavaju u ukrajini a ne u rusiji pa cemo vidjeti.