banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Lemi pimp :lol: :lol: :lol:

Daphne, nemoj uzeti licno, ali ne bi bilo lose da odes na google pa se malo "informises" o drogi, konzumiranju, dejstvu itd..itd :wink:

Nego, sta sipaju u pice? :D

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Cure... :wink: Vi ispadoste neozbiljnije od petogodisnjeg djeteta... Nemorate provocirati, ako se ne slazete sa mojim misljenjem... Ja se nisam registrovala na ovaj forum da se svadjam sa zenama/curama (sta god da ste) nego da se zabavim, razgovaram s ljudima i izjasnim svoje misljenje... ako se ne slazete sa mnom, recite svoje razloge, i dalje ceemo raspravljati... a ne: Koliko imas godinica... itd. itd. Ok? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
daphne svaka ti zlatna... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
daphne svaka ti zlatna... :lol:

Hvala 8)

Poslednji put menjao Silhouette dana 31 Avg 2005, 16:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
ok. idemo polako bez provokacija. prvo pitanje za tebe :
1. zasto bi ubacivali drogu u pice kod lemija u kafani koja je uz to jos u celincu????

da cujem prvo tebe. pa cu ja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pitanje br 2. Znas li i jednu osobu kojoj je ubacena droga u pice, i kako je, ista, reagovala? :o

I jos uvijek cekam da mi objasnis - kako se postaje ovisan od jednog konzumiranja i koja je te vrsta koja razvija takvu ovisnost? :o

Marokanac, afganistanac, albanac... LSD, speed, hasis, kokain..?

Poslednji put menjao indijanka dana 31 Avg 2005, 14:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hvala I_am... 8)

Na to ti ne moze niko odgovoriti... Nazalost... Postoji vese razloga, zasto se stavlja droga u pice:
1.ljudi koji to cine su mentalno bolesni i nisu svjesni sta cine
2. dilerima je stalo da se roba prodaje i cine sve samo da bi zarasili sto vise para
3.ljudi koji to cine samo hoce da se nasale, ako je to uopste moguce na ovaj nacin
4.neka budala je bijesna bna neku osobu, i hoce dase iskali na ostalim, nazalost neduznim ljudima... ili ta ista budala je postala ovisna, i nece da pati sama, pa stvlja drogu, da bi sto vise ljudi patilo sa njom...

Zasto svi mislite da se u Celincu ne dila droga? Pa pobogu, neka je i najmanje selo, sve je moguce... Navedite mi razloge zasto je nemoguce da u Celincu postoji droga... i scve sto je vezano uz nju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neznam ni jednu osobu kojoj je ubacena droga u pice, ali mogla bi ih poznavati puno, da me svi shvataju neozbiljno kao vi...

P.S. Ne morate kao na Haskom sudjenju, ja smo rece bez provocirajna, mogu ja izdrazti i vise oitanja od jednom... Necu se preforsirati... :lol: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Daphne je napisao:

Zasto svi mislite da se u Celincu ne dila droga? Pa pobogu, neka je i najmanje selo, sve je moguce... Navedite mi razloge zasto je nemoguce da u Celincu postoji droga... i scve sto je vezano uz nju?

U jednom imas pravo - u Celziju se moze naci dobra vutra :lol: Lik iza kuce sadi, uzgaja, njeguje :D Ono, trudi se :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jos dugo ces cejkati, jer mi se ne asd sada proucavati svaka droga i pisati koja sta izaziva, itd. itd. :D Stvarno ne mogu sada traziti knjige...

Ali znam iz glave da otprilike 55% i vise droga stvara zavisnost, dok su veoma rijetke droge koje ne stvaraju zavisnost...

U nasim krajevima je veoma tesko naci drogu koja ne stvara zavisnost, jer se vecinom dilaju nekvalitetne droge... I ta mjesavnia svvega i svacega mnogo gore utice na citavo ljudsko tijelo od kvalitetne droge, i cak izaziva razne druge popratne posljedice, nuspojeve...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

kakva je mogucnost da jednoj te istoj osobi vise puta stave u pice drogu i da ona postane zavisna?????

ljudima je stalo da dilaju drogu zbog para, pa super, al zasto bi je onda dijelili besplatno??? ( odgovor " da bi stvorili zavisnost i da bi ista nastavila da kupuje drogu " ne vazi - pogledaj pitanje gore )..

tolika se droga stavlja u pica, pa gdje su ti nadrogirani ljudi, ajd bar jednog navedi???

ljudi su isfurani i stavljaju drogu u pice :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pazi, niko ne osporava da uzimanje droge ne vodi ka ovisnosti, ali 1x sigurno nece dovesti do ovisnosti :wink: Radoznalost je ono sto te vodi ka zelji da "probas" opet i da dozivis "filing" koji si vec jednom osjetio :wink: Da bi dosla do ovisnosti je potrebno malo vise- i para i zelje i droge :D
Drugo, uzmimo cinjenicu da je neko i ubacio drogu u pice.. Ili ces reagovati cudnim tripovima ili ces biti "visoko".. Kako ces znati da su tripovi ( ili extra dobro raspolozenje) prouzrokovani konzumiranjem droge? Ili ce ti, lik koji ti je "dosuo" reci - Ceri, to ti je od droge, ajd sad kupi jos i bice ti super :lol: Price, da ce ti neko ubaciti nesto u pice, odvesti u mrak i dati po guzici- su samo losi pokusaji starijih da zastite svoje cerkice od gladnih vukova :wink: Ili losi izgovori razuzdanih curica :lol:

Ako imas kakvih pitanja, samo javi :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Ma daj bjezh', sipne mu malo Ave ili Bonux-a, a oni odma' centrifugiraju ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I_am je napisao:
kakva je mogucnost da jednoj te istoj osobi vise puta stave u pice drogu i da ona postane zavisna?????

ljudima je stalo da dilaju drogu zbog para, pa super, al zasto bi je onda dijelili besplatno???

Zato sto ce tim postupkom povecati broj kupaca i samim tim zaraditi vise para, a dileri itekako dobro znaju koja droga izaziva zavisnost, pa ne bi stavio drogu, koja ne stvara zavisnost, u pice samo radi zajebancije??? On je na gubitku, pa nije toliko glup...
I_am je napisao:
tolika se droga stavlja u pica, pa gdje su ti nadrogirani ljudi, ajd bar jednog navedi???

ljudi su isfurani i stavljaju drogu u pice :lol: :lol:

Ja nisam rekla da se APSOLUTNO SVAKOM COVJEKU STAVLJA DROGA U PICE!!! Jesi li sada dobro procitala? :D

Mogu navesti tebe, jer po tvom pisanju se moze primjetiti da se nikada nisi drogirala (i nemoj) jer ljudi koji su ''isfurani'', sto su postali ovisni, su pod drogom i ne znaju sta rade... A usput, imam jednog narkomana u naselju i u ocima mu se vidi koliko pati! Koliko sam sebe yali... A taokdje u iostom naselju se ubio drugi narkoman, cak su mu postavili i spomenik, ali je sklonjen jer se djecica tu igtaju pa je neprimjereno... Bilo je i na TV- u... Ako si gledala vijesti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidis kako nisi fer. citirala si samo " dio ".
nisi ono sto sam stavila u zagradi..... tu ti je objasnjenje , de vrati se ponovo i procitaj dobro...

da neko postane zavisnik mora mnogo vise puta da uzme drogu, a kakva je mogucnost da je stavi istoj osobi toliko puta?? ili kao sto indijanka kaze, otkud ta osoba da zna da joj je stavljena droga???

ma ja sam sigurna da ciko kaze na mikrofon, stolovi 3, 6 i 9 :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

indijanka je napisao:
Pazi, niko ne osporava da uzimanje droge ne vodi ka ovisnosti, ali 1x sigurno nece dovesti do ovisnosti :wink: Radoznalost je ono sto te vodi ka zelji da "probas" opet i da dozivis "filing" koji si vec jednom osjetio :wink: Da bi dosla do ovisnosti je potrebno malo vise- i para i zelje i droge :D
Drugo, uzmimo cinjenicu da je neko i ubacio drogu u pice.. Ili ces reagovati cudnim tripovima ili ces biti "visoko".. Kako ces znati da su tripovi ( ili extra dobro raspolozenje) prouzrokovani konzumiranjem droge? Ili ce ti, lik koji ti je "dosuo" reci - Ceri, to ti je od droge, ajd sad kupi jos i bice ti super :lol: Price, da ce ti neko ubaciti nesto u pice, odvesti u mrak i dati po guzici- su samo losi pokusaji starijih da zastite svoje cerkice od gladnih vukova :wink: Ili losi izgovori razuzdanih curica :lol:

Ako imas kakvih pitanja, samo javi :wink:

Khm,khm... Ne treba mi tvoja pomoc, znam ja dovoljno...:wink: :wink: :wink: A 100000000000% postoji bar jedna droga koja od 1x uzimanja stvara zavisnosst, pogotovo ako je u vecoj kolicini, a kao sto sam vec spomenula nekvalitetna droga stvara 100% zavisnost! Jer se u njoj nalaze i drugi dodaci koji poboljsavaju prvi utisak nakon uzimanja droge ali mnogo puta vise pogorsavaju utisak nakon 5 - 10 min nakon uzimanja...

:lol:SAda znam od koga si dobila svo to znanje... Od svoga tatice... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Daphne je napisao:

Mogu navesti tebe, jer po tvom pisanju se moze primjetiti da se nikada nisi drogirala (i nemoj) jer ljudi koji su ''isfurani'', sto su postali ovisni, su pod drogom i ne znaju sta rade...

SlikaSlikaSlika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daphne je napisao:
[

Zato sto ce tim postupkom povecati broj kupaca i samim tim zaraditi vise para, a dileri itekako dobro znaju koja droga izaziva zavisnost, pa ne bi stavio drogu, koja ne stvara zavisnost, u pice samo radi zajebancije??? On je na gubitku, pa nije toliko glup...

Ovo je odgovor... :wink: Procitaj ponovo... pa ces vidjeti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
faking anbolivabl ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2005, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jebote, nisam znala da ovako mladu djecu pustaju na forum 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 127 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]