banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5399, 5400, 5401, 5402, 5403, 5404, 5405 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 28 Avg 2022, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
guerrini je napisao:
Znaci ne pristaju na umanjenje plata, super! Znaci sad fino kad izadju u grad lijepo samaranje sve po redu, recimo zakaric da dobije dvije cuske jer je on kolovodja svega. Sledeca utakmica postrojavanje i u gacama ih kuci poslati, mamu vam jebem nezahvalnu dok neka sirotinja rinta za 550km oni mlate kurcom za velike pare, dobili najbolje uslove u ligi, ma stoku samo dobro isamarati nista drugo, nisu ni svjesni koliko imaju srece sto jos u BL nisu odigrali bagro usrana.

A ко ће то урадити............

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Simpatizer je napisao:
Daj im manje fiksne plate a vece bonuse.

O ovom sam ja trubio davno.
Plata osnovna 1500 maraka.
Svaka pobjeda još 1500 maraka. Pa ćeš vidjeti kako se gine na terenu za pobjedu.

Sretno Marinoviću, i novom stručnom štabu!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Срећно Винку, требаће му.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Srecno nam svima, a posebno Marinu.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:17 
Veteran
Veteran

Navodno igraci zaprijetili raskidom ugovora ako ostane na snazi kazna, propasce ako ostanu kraci za jednu platu, taman tu ustedu proslijediti radnoj zajednici jer ljudi rade bez plata mjesecima

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Okt 2015, 08:44
Gazimestanac87 je napisao:
guerrini je napisao:
Znaci ne pristaju na umanjenje plata, super! Znaci sad fino kad izadju u grad lijepo samaranje sve po redu, recimo zakaric da dobije dvije cuske jer je on kolovodja svega. Sledeca utakmica postrojavanje i u gacama ih kuci poslati, mamu vam jebem nezahvalnu dok neka sirotinja rinta za 550km oni mlate kurcom za velike pare, dobili najbolje uslove u ligi, ma stoku samo dobro isamarati nista drugo, nisu ni svjesni koliko imaju srece sto jos u BL nisu odigrali bagro usrana.

A ко ће то урадити............

Nema ko da kaže uprava napolje,a kamoli da šamara dame sa terena po gradu..

Vinko srećno u borbi sa vjetrenjačama

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

iskusniborcevac je napisao:
Navodno igraci zaprijetili raskidom ugovora ako ostane na snazi kazna, propasce ako ostanu kraci za jednu platu, taman tu ustedu proslijediti radnoj zajednici jer ljudi rade bez plata mjesecima

Проблем огромних размјера, јер и да отјераш играче, мораш им ипслатити оно што је уговором обећано...

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nek raskinu ugovor na svoju štetu, njih 7-8...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pa cekaj, ako oni prijete raskidom ugovora kako mi onda moramo platiti taj ugovor do kraja? Pustiti sve koji hoce da idu, eventualno uz neko manje obestecenje. Ili jos bolje javno izaci i reci, ti i ti igraci su na transfer listi prihvatamo sve ponude za njih. Ko vas jebe, igrati sa juniorima do kraja ako treba, a nece trebati jer kad ode par problematicnih ovi ustali ce se usutiti.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Дакле осим што су доведени играчи упитног квалитета, и односи и одговорност унутар екипе су лоши.
Избили су клубу из џепа милион КМ испадањем од кононара и рибара, а сад се кофрче кад им клуб ускраћује 1-2 000 због незалагања.

Тачно безобразлук нема границе. Сваког оног који је одбио да пристане на ову дисциплинску мјеру отјерати у п.м. ако не већ сад, онда на зиму.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
skypostman je napisao:
Pa cekaj, ako oni prijete raskidom ugovora kako mi onda moramo platiti taj ugovor do kraja? Pustiti sve koji hoce da idu, eventualno uz neko manje obestecenje. Ili jos bolje javno izaci i reci, ti i ti igraci su na transfer listi prihvatamo sve ponude za njih. Ko vas jebe, igrati sa juniorima do kraja ako treba, a nece trebati jer kad ode par problematicnih ovi ustali ce se usutiti.

Ја бих само ове Лалатове ведете казнио, па нека раскидају уговор :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Imamo li spisak primanja igraca? Ako neko zna nek napise ovde za svakoga pa da vidimo, ko koliko doprinosi. Ajmo biti transaprentni do kraja.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Fer prema igračima a i prema klubu nakon odlaska Lalatovića bi bilo da se sjede i popriča sa onima iz JSL koje je doveo kakav je njihov radni učinak, i da li imaju motiv ostati tu bez Lalatovića ili će ići za njim u Novi Pazar ili gdje.

Na kraju krajeva nije dovoljni samo mijenjati trenere, nakon 3-4 raskida ugovora otvoriće se prostor da i Marin nekog dovede

Mislim da Andrić, Spremo, onaj štrapljavi napadač mogu slobodno pojačati novi Lalatov klub, možda se tamo bolje pokažu, ovdje im ne ide

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Ovo za 30% plate je očajnička farsa uprave samo zbog javnosti.

Zajebali su se sa trenerom, sa pojačanjima, sa ovim hibridnim terenom, ispali su majmuni na kvadrat na svim poljima i sad kao da se vidi da i mi nešto radimo ajde da im odbijemo od plate. A to odbijanje nije definisano ugovorom.

Podrška igračima, uzmite sve do zadnje marke, možda se onda ovi žutokljunci nauče kako se dovode igrači i kako se potpisuju ugovori.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Ima li iko bar malo mozga u toj upravi?
Zeljkoviću, bacate pare u bunar.
Ako je već ograničen broj stranaca u ekipi, i ako već dovodimo stranca, pa daj da bar bude pojačanje za ekipu.
Ne znam imamo li mi skaute uopšte u klubu?
Pa prije nego što dovedemo stranca, sjedni u auto/avion, otiđi mjesec dana i pogledaj 4-5 utakmica kako taj igrač igra... pa ako je pojačanje za naš tim onda ga dovedi.
Kad vidim onog Kulibalija u Tuzli, ili Musu u Sarajevu, dođe mi da plačem. A mi se "pojačali" Andrićem i Spremom i Piščevićem, pa igrača tog kalibra imaš po Bosni koliko hoćeš.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ne može se baš svaki problem i upravi prebaciti.

Doveli Lalatovića, što je naišlo na opštu podršku, ko pičkica neka počeo cmizdriti nakon 2 kola, dakle nisu ga oni otjerali, njemu je cilj bio trofej vidio da je to neizvjesno i odmah razgulio, doveli mu bukvalno sve igrače što je tražio, po prvi put 95% ekipe sastavljeno prije priprema. Krenuli prvi raditi teren, e sad što ovi pola godine razvlače i to ne samo nama nego svima u ligi, to je druga stvar. Nema dobrog termina za raditi teren sa rokom pola godine.

I ja mislim da treba provjetriti upravu, više ljudi od struke ubaciti, prepisivati dobre primjere od drugih ali za dosadašnji dio sezone nisu baš isključivi krivci. Ko ne bi želio Zakarića u timu, Tatara, itd. Ali Zakarić ne pokazuje ništa. Da nije proigrao mali Kulašin ne bi nas nigdje bilo.

Pa Lalatović nije ubo ni sa jednim pojačanjem da čovjek kaže super mu ovaj, igračina. Otjerao Molsa stručnjak. Meni je Lalatović glavni krivac. Ispasti od ribara, e jbm te fudbale

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 11:40 
Veteran
Veteran

Kamo srece da nisu doveli Lalatovica i da nisu poceli raditi teren, prosli bi bar 2 kola, ali euforija koja je nastala kad se pojavila vijest a pogotovo kad je krocio na gradski je nas sve kostala, sad treba dati punu podrsku Marinu da u miru popravi sto se da popraviti, treba mu vremena mozda da procjeni ko je za Borac a ko je za najuriti, mada znam da je pratio sve sto se desava kod nas i uopste u PL, srecno Marine jos jednom i da nas sve obradujes sa titulom

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Тренутно је једини лијек одстранити 2-3 играча, поновити случај Јандрић.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 12:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2005, 19:20
Моријентес je napisao:
Ovo za 30% plate je očajnička farsa uprave samo zbog javnosti.

Zajebali su se sa trenerom, sa pojačanjima, sa ovim hibridnim terenom, ispali su majmuni na kvadrat na svim poljima i sad kao da se vidi da i mi nešto radimo ajde da im odbijemo od plate. A to odbijanje nije definisano ugovorom.

Podrška igračima, uzmite sve do zadnje marke, možda se onda ovi žutokljunci nauče kako se dovode igrači i kako se potpisuju ugovori.

Pa prije dva mjeseca si govorio da je uprava uradila top posao sa Zakaricem i da je dovela top trenera. Uprava je uradila sve sto se na forumu pricalo i prizeljkivalo :)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2022, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Видим да се спомињу Андрић, Спремо и Пишчевић. Не браним управу, али они нису директни кривци за њих што су доведени, то су играчи на којима је Лалатовић инсистирао, и на његову одговорност су и дошли код нас, е сад што немају квалитет то је друга прича скроз. По мени је можда боље збити редове ако се може, на јесен отјерати те полуиграче, дати Марину да састави екипу и прође припреме, а онда до краја сезоне на миру обезбједити Европу.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5399, 5400, 5401, 5402, 5403, 5404, 5405 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]