banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5377, 5378, 5379, 5380, 5381, 5382, 5383 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 24 Jul 2022, 22:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
I sljedecu gubimo, to vam odmah sad mogu reci. A od momenta kad se vratimo na nas stadion onda krece masina. Zapamtite dobro sta sam rekao. Samo ne srljati i ne praviti nikakve rezove poslje 4 utakmice. Pustite covjeka nek radi, u pravu je 100% za cirkus, ako se Modrica spremala onda je trebalo sve tamo igrati. Upravi poruka da ubrazaju taj teren pod hitno.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
skypostman je napisao:
I sljedecu gubimo, to vam odmah sad mogu reci. A od momenta kad se vratimo na nas stadion onda krece masina. Zapamtite dobro sta sam rekao. Samo ne srljati i ne praviti nikakve rezove poslje 4 utakmice. Pustite covjeka nek radi, u pravu je 100% za cirkus, ako se Modrica spremala onda je trebalo sve tamo igrati. Upravi poruka da ubrazaju taj teren pod hitno.

Potpis.
Sve osim poraza u Posusju je uspijeh. Valjda ce se naci neko pametan u ovom strucnom stabu da postavi utakmicu pametnije. Kad smo vec u rasulu zatvoriti kad vec nemozemo drzatu loptu i kontrolisati igru onda zatvori sredinu skrati igraliste odigraj na nulu pa ako se otvori kontra otvori.
Prvu pobjedu traziti protiv Igmana. Valjda dotad bude i gradski gotov.
Ovog Cutka na golu nabiti na tribine pavlovic mora na gol glupost je pravilo u 21ispostovati na najosjetljivijem mjestu u timu. Dajte ljudi ima li iko u juniorima da valja.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Јесте ово правило са У21 глупо, али и остали тимови имају исту ситуацију и нисам видио да су хендикепирани као ми са тим играчима. Више ми је кун кофер, само изговори, различити терени, путовања, хотел, У21, кукамо ко сеоске младе. Наш највећи хендикеп је курцобоља на максимуму. Ми не знамо јебени аут извести, боље нам одузети то, сваки пут кад се може украсти. Не знам, и ја сам се емотивно потрошио, већ ми је свеједно шта ће бити на крају сезоне, све себи кажем нећу ићи, и одем изнервирам се и ето. И даље не могу вјеровати да им није жао људи што се исцимају да дођу, Лешинара који су горили данас на оној трибини на +40, имају све и не дају нам ништа. Да бар покажу муда и борбеност па кажемо ајд нема везе јбг трудили смо се, већ они губе а играју као да су отишли на неки сеоски турнир, мекано оно, побиједили или изгубили, само да одемо пиву звекнути или у Кристал или Опијум журе.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ono što do sada niko nije spominjao, ali osnovni razlog loših rezultata za sada je loša spremnost ekipe. Na stranu sada znanje, ali nespremnost je bila odlučujuća u duelima u kojima smo bili bolji sa ribarima i slogom, a danas smo se sa Sarajevom nadigravali gdje smo vidje li spremnije igrače Sarajeva, brže , laganije na nogama itd.
Tu se postavlja pitanje kondicionog trenera i priprema i tempiranja forme igrača? Vjerovatno Lalat za to nije zadužen ali koliko znam doveo je svoje ljudi koji su o tome trebali brinuti. Ide im jedan veliku minus a samim timi Lalatu koji ih je doveo.

Biće to sve bolje, samo nam fali utakmicae, jer smo "stara" spora ekipa koja raste iz utakmice u utakm

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2022, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
veteran 1987 je napisao:
skypostman je napisao:

Potpis.
Sve osim poraza u Posusju je uspijeh. Valjda ce se naci neko pametan u ovom strucnom stabu da postavi utakmicu pametnije. Kad smo vec u rasulu zatvoriti kad vec nemozemo drzatu loptu i kontrolisati igru onda zatvori sredinu skrati igraliste odigraj na nulu pa ako se otvori kontra otvori.
Prvu pobjedu traziti protiv Igmana. Valjda dotad bude i gradski gotov.
Ovog Cutka na golu nabiti na tribine pavlovic mora na gol glupost je pravilo u 21ispostovati na najosjetljivijem mjestu u timu. Dajte ljudi ima li iko u juniorima da valja.

Kakav crni Igman. Nećemo Gradski stadion vidjeti do sredine septembra, i Željezničar i Zrinjski ćemo dočekati izvan Banjaluke.

http://www.mondo.ba/Sport/Fudbal/amp/a1 ... -dana.html

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 07:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ove godine će liga biti dosta ozbiljnija. Jači su i Široki i Željo, a Sarajevo i Tuzla pucaju na vrh, uvijek neugodan Zrinjski i Velež. A tu bi trebali biti i mi ako se pojačamo. Ne znam da li je Lalat psihički spreman za tu vrstu rovovske bitke jer se on spremao na dominaciju ligom. Konstatno je govorio dajte mi ovog ili onog pa da dominiram ligom. Šiš bato, guza mora da se oznoji za rezultat, liga totalno izjednačena. Pohvala za jučerašnje suđenje, tako treba i nastaviti, samo sportski pa kom opanci, kom obojci. Ako znaš znanje, pokaži

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 09:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Nadam se samo da se ovaj Ćetković u autobusu ili u svlačionici bar izvinio saigračima za ova dva gola juče, mada sumnjam, jer se priča da mali nosom para oblake.
I žao mi je Tatara, momak gine svaku utakmicu, ima ga bukvalno po cijelom terenu, ali izgleda da nema s kim igrati.
I šta sad, Lukić se povrijedio i ostali smo samo sa jednim napadačem, momak umire juče i nema ga ko zamijeniti? Smiješno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 09:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Srecom Leotar i Sloboda su jako losi pa ce biti iza nas. Sloga je vec pokazala da je cvrsta ekipa koja igra timski, slicno mislim i za Igman.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 12:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ko god stoji iza odluke da se sad radi teren kod nas taj nije razmisljao o posljedicama takve odluke, ispostavilo se da smo sad svi u g....ma do guse i tesko da cemo se vratiti kuci do oktobra, imamo uzasnu atmosferu, ostali bez velike love, daj Boze da sad vezemo bar dvije pobjede zaredom ali se bojim da ce to biti predah do novih ponizenja

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Готово је сада, можемо кукати само. Вријеме вратити не можемо. На грешкама се учи, само што ми идемо из грешке у грешку. Само молим играче да ону курцобољу од јуче више не понављају, нека пусте снимак Слоге против Леотара, да виде како људи гризу, воде 3:0 и не стају, хоће још.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka

Nije u redu kukati na teren i vozikanja, kad pola lige je u istoj situaciji, renoviraju se stadioni. I igrači Sarajeva su guzlali 4 i po sata u autobusu.
Ono sa hotelom u PD je smiješno.
Nadam se da je stručni štab fino sjeo danas sa igračima, pustio snimak utakmice i dobro izanalizirao jučerašnju utakmicu. Koliko se samo puta juče desilo, pogotovo u prvom poluvremenu, da igrač Sarajeva primi loptu i neometano je vuče naprijed dobrih 30-40 metara bez da ga iko od naših napadne.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Koja je to fora za Prijedorom?
Loši uslovi kao nazad za BL? A šta su uopšte radili u Prijedoru?
Kao daleko Novi Grad pa išli ranije ili koja je fora?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ne volim ja slušati te Lalatovićeve rijaliti izvlakuše i zabavljanje naroda. Trebao je juče reći zaslužena pobjeda, čestitam. A ne bili smo dobri u prvom. Kako dobri. U kojem segmentu?

Druga stvar, naš borac je napunio stadion u Modriči 2x, napunio stadion u Novom Gradu. Lešinari isto trče tamo vamo. Zar nije red da se zahvali i navijačima i tim gradovima i klubovima što su bili uz Borac. To je divna slika. Deceniju-dvije tamo nisu bili puniji stadion, sad se očestila paučina sa tribina. Ali Lalat ne pominje navijače, to je za njega cirkus, samo njemu je teško, uvijek neko njemu podmeće, seljaci gdje su vam reflektori itd. on samo ono što njemu odgovara, samo neka alibi glupa priča. Elem, hvala Modriči i Novom Gradu

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 15:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Borac u srcu je napisao:
Ne volim ja slušati te Lalatovićeve rijaliti izvlakuše i zabavljanje naroda. Trebao je juče reći zaslužena pobjeda, čestitam. A ne bili smo dobri u prvom. Kako dobri. U kojem segmentu?

Pa dobro nije da nije to rekao:
"Ne tražim nikakav alibi i Sarajevo je zasluženo pobijedilo."

Samo se još nadovezao.
Ali kad uzmem u obzir onu voznju i do prijedora, pa povratak, to vec malo jeste cirkus.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ne znam sto kuka da smo dizel, da smo spori, da ne dajemo sve od sebe. Pa majstore, 80 posto igraca iz prvih 11 si ti doveo. Jedino da navijaci i simpatizeri igraju..

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Da poigramo Simpatizer, Morijentes, Baki, Vlakanje, BBL, ja....

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
...направили би три клана и бушили тренера... то је наш trade mark.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2022, 21:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Apr 2012, 21:14
Okliznu se i Zrinjski...znaci..Zrinjski..Sarajevo..Zeljo...Tuzla city.........mozda Borac!!!

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2022, 10:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Субота у 17:00, пакао нас чека ако се не промијени вријеме до викенда

Павловић, Ћорић, Гајић, Војновић, Спремо, Попара, Пишчевић, Кулашин, Мелег/Федор, Татар и Мркаић

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2022, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka

supersonic je napisao:
Ne znam sto kuka da smo dizel, da smo spori, da ne dajemo sve od sebe. Pa majstore, 80 posto igraca iz prvih 11 si ti doveo. Jedino da navijaci i simpatizeri igraju..

I ne znam kome kuka? Ne mogu to navijači popraviti, ili novinari da ubrzaju igru, nego stručni štab.
Imaš Kulašina na klupi koji je super brz, imaš Predragovića koji je sigurno brži od Piščevića ili Melega. E pa onda majstore stisni muda pa ostavi Zakarića ili Melega na klupi a daj šansu Kulašinu i Fedoru, tako probaj ubrzati ekipu. Dodavanje mora ići puno brže, a ne "cariniti" loptu kao što je i Lalat rekao.
Uostalom, to se trebalo još na pripremama uraditi.
Mene još više brine sporost u odbrani, tj. ono što je kod ozbiljnih ekipa jako bitna stvar, ta brza reakcija odmah nakon naše izgubljene lopte. To kod nas ne postoji, naši igrači se ponašaju tada kao muve bez glave, imam utisak da uopšte ne znaju šta ko treba da radi kad izgubimo loptu, šta je čiji zadatak. Dok god se tako igra u defanzivi, nema tu napretka.
Puno je tu prostora za napredovanje, vrijeme će pokazati.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5377, 5378, 5379, 5380, 5381, 5382, 5383 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]