banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5370, 5371, 5372, 5373, 5374, 5375, 5376 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Па не вјерујем баш да се има пара. Доселекцијом би се морали довести играчи за првих 11, а да им ове ведете буду измјене + понеки раскид уговора и исплата одштете. Имамо ли толико? Небих рекао.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 21:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Rangarok je napisao:
O ostavci se ne treba ni pričati. Ćuti i radi, pokaži da znaš i možeš bolje.
Šta smo mi Real Madrid pa ostavka jer smo ispali od ribara i igrali X u ligi? Dajte povratak u realnost, prosječna smo ekipa, samo smo se svi izložili malo.. a sezona tek krenula.

Apsolutno se slažem!

I navijači trebaju spustiti malo loptu. Znaju kako je Lalatović osjetljiv na majku i napišu takav transparent! Malo se raspitajte. Tako da me ova njegova reakcija uopšte ne čudi. Navijamo za Borac ne za Real. U pet dana dva velika razočarenja. Povjeda nad njanjama će sve promijeniti. Zato PODRŠKA!

Drugo, pare ne igraju igra srce i želja! Objasniti svima da se od njih očekuje 110%! Zrinjski je bio u sličnim problemima i onda pregazio ligu... Strpljenje u ovom trenutku je neophodno.

Opet, navijačima ovo nije trebalo!

Poslednji put menjao zli mrkvić dana 18 Jul 2022, 22:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Нова Варош je napisao:
Ma nije sezona bačena, prvo je kolo.
Ali euforija je bačena, i teško da će se opet dignuti na pristojan nivo.

Zavisi sta smatras pod uspjesnu sezonu.

Mislim da su dolaskom Lalatovica svi ocekivali titulu. Pod bacena sezona mislim da je iz aviona jasno da ovaj tim ne moze da osvoji titulu.

Ako je i mjesto u Evropi zadovoljavajuce, onda se izvinjavam.

Mada fakat je da u ovoj ligi dva igraca naprave razliku. Sarajevo je sa Tatarom i Rahmanovicem pravilo razliku ogromnu. Ali ovo bas izgleda kao dubioza.

Sto je najgore, vjerovatno je psihicki problem mnogo veci od igrackog. Nije Borac bas toliko lose izgledao u prvom mecu protiv Farana, stavise. Par promaja u odbrani i na prekidima, ali van toga 2:0 korektan rezultat. Ocito su desavanje na Farskim Ostrvima ostavila posljedice jer je nemoguce protiv Sloge da prokockas 2:0 ako si cist u glavi. Cim se primio gol, odmah panika danas i eto ga drugi, a imali su sansu za treci nakon 2:2.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Takvo prosipanje rezultata pokazuje da si omalovazio rang takmicenja u koji dolazis i skupio srbijanske hadalje da sa njima osvojis titulu u mozda najtezoj ligi na balkanu...
Znaci pogresna procjena odmah u startu, jos spominjes Dzigija Ninkovica kao igraca koji pravi razliku...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Има и управа својих пројекта на терену, немојмо очи затварати.
Дакле дупло хадаљство.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Da, isto ovako su grohnuli i poslije Kluza.
Mada tada uopste nije bilo razloga za katastrofu protiv Linfilda.
Igralo se muski u revansu protiv Rumuna.
To samo govori da se treba voditi racuna i o karakteru igraca koji se dovode.

Kod Kulasina se vidi taj karakter. Momak ide okomito. Ima i gresaka, ali vidis da ce postati solidan igrac.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nikakva ostavka ne dolazi u obzir...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Misljenja sam da Lalat treba ostati bar do polusezone. Onda podvuci crtu, il se sporazumno rastati ili nastaviti gurati do kraja. Sada kad bi otisao, to.bi bas cirkus bio, i za njega i za klub. Treba malo smanjiti izjave, spustiti loptu, posvetiti se ovim sto ima od igraca i izvuci maksimum od svakog, pa dokle dogura do polusezone.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Kad se glava malo smiri, baš teška odluka. I Kizu smo otjerali poslije par ligaških dana, a na kraju zaostali opet 30 bodova. Da ga ostavimo pa da vidimo šta bude kad nečije loše rezultate pokušamo istrpiti, još jedino to nismo probali

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 18 Jul 2022, 22:25, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Samo da još dodam nešto!

Klub koji u utorak potpuše ugovor sa Cucinom a u petak ga raskine, mislim da nije nikakav problem da se zahvali Laziću, Gajiću i Mrkajiću, a dodao bih i Lukiću poslije onog štoperskog poteza. Realizacija katastrofalna jer na Jov mora ići svaka lopta. Dovesti pravog i kvalitetnog napadača. Greška je što su otišli Molls i Moraitis!

Dakle, ostavka ne dolazi u obzir!

Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
“Igrači moraju da ostanu, ja ne! Ovo je za mene takav šamar, nikad nisam dao otkaz u 12 godina. Ispao sam od poluamatera, danas je trebalo da bude 4:0!“

Ili idete svi zajedno (sporazumno) ili ostajete da ovu sramotu ispravite kako znate i “umete“

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 16:34
SNS treneru jebem mater jer je "osetljiv" na to. I njemu i škartu koji je doveo. Ostavka može ako će iz svog džepa platiti ovo raspalu stoku koju je doveo.
Dođu ovdje i ponižavaju nas, misle da su avangarda za nas.
Nije problem trpiti Begića i Kulašina, od njih možda nešto i bude. Veći je problem trpiti škart iz Srbije na čelu sa stručnjakom.
Jasno je da će Vico&co biti zadnji ekser u borčevom sanduku. Kakvu će oni dubiozu ostaviti za sobom...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ja se nadam da nece ispasti picka koja stvarno hoce da ode vec da je ovo pokusaj da trzne ekipu. Istu stvar je marko maksimovic uradio nakon veleza pa se nakon toga razbio siroki u sirokom

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Лалатовић је много потцјенио лигу и фудбал који се игра овдје, то је преочигледно. Довео полуаматере из моћног Радничког и најављује титулу и лепршаву игру. Не иде куме!

Имали смо ми много промашених прелазних рокова, ал да промашиш са свих 5 "својих" појачања , треба и то знати. "Срећа" је што су са овим инвалидима из Србије уговори до краја сезоне потписани, иначе би то био катанац на клуб догодине.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Oce li se odreci isplate zagarantovane ugovorom?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Прије два дана је тражио стрпљење, данас подноси оставку. Не може то тако.
Свима су нам вруће главе од свега овога што нам се издешавало са клубом у протеклих пет дана, па тако и њему. Нека појача тренинге, и посвети се екипи и нека смањи ноћни живот и резултати ће доћи.
Нема смисла да сад оде, и остави некоме другом да папа оно што је он истоварио.

Poslednji put menjao ББЛ dana 18 Jul 2022, 22:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2022, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
zli mrkvić je napisao:
Klub koji u utorak potpuše ugovor sa Cucinom a u petak ga raskine

...nije ozbiljan klub. Imaš i svježiji primjer, Donald prošao kompletne pripreme, slikao se na promociji dresova u Banjaluci i 2 dana poslije ga otjeraju.

Nebitni su sad oni kao pojedinci u toj priči, ne bi niko od njih donio prevagu danas, ali su primjer da se klub vodi kao seoska zadruga.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 06:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Citiraj:
Čarobni štapić treba za proći Real Madrid. Za proći ekipu sa Farskih Ostrva ne treba nikakav čarobni štapić, treba samo malo fudbalske igre.
Ne može se porediti tvoja ljubav i naša ljubav prema Borcu. Ti si tu došao prije dva mjeseca, za debelu platu. A mi pratimo Borac po 20-30-40 godina, odvajamo svoje pare za ulaznicu, pare za gorivo, svoje slobodno vrijeme trošimo na tribini da podržimo klub koji volimo.
I kao što kažeš, tebi nije problem već sutra da se okreneš i odeš, nađeš novi klub lako. Mi to ne možemo reći, mi nećemo otići od Borca nikad, mi taj klub volimo.
Ti nisi bio želja samo Bogoljuba Zeljkovića, ti si bio želja 99% navijača.
Sve to kad se sabere, razumljiva je i ljutnja i razočarenje svih nas. A vidi se da i tebi nije lako, i da te ovo pogodilo jako.

Imate priliku već sutra da popravite utisak.
Sretno!
Aj Borac!

Bravo Davore, bolje post nisam odavno proćitao.
Pri tome Lalate nisiti ti osvojio ne znam ni ja koliko trofeja, ali ovaj naš krajiški mentalitet je kao i tvoj otprilike od tame do sjaja, od pakla do raja...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 06:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ostaviti Lalata nek radi, gledati da se teren zavrsi sto prije, kad se vratimo kuci, polako ce to sve doci na svoje mjesto. Nista nije izgubljeno sto se tice prvenstva, jos je rano.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2022, 06:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Propast nećemo, ali kako dalje ...

Na ovom forumu strašno je i to je priča šlagerova prva bila koliko se pljuje po "borčevim" igračima tj "borčevcima".
Ja sam u onom šampionskom periodu gotovo najviše kritikovao Vranješa jer se stavljao iznad Kluba i ima taj drkadžijski stav, ali može li Vranješu neko sportski rezultat osporiti ?!
Sada se počelo pljuvati po Jovanu , da ne nabrajam ostalu borčevu djecu koja se ovdje popljuju najstrašnije od raznih forumskih stručnjaka. Ljudi je li vi stvarno mislite da nešto pametno postižite time? Ovog treba otjerati, ovaj nikada nije smio kročiti u Borac,t ovaj nije za Borca, treba ga nabiti nogom u guzicu ...
Meni se čini da su to "seljački" maniri kako nam je i klub na svim nivoima, ali da bi se iz toga izdigli možda treba svako da krene od sebe.

Te igrače neko je doveo, neko je selektovao, umjesto drečanja analiza i kazna, i za igrača a i za onog ko je odgovoran za njegov kvalitet. Penali. kazne , po dzepu....

Ne vidim takođe na forumu, a da ne pričam u kuloarima "pametnu" i "zrelu" glavu koja treba da nas što prije izvuče iz ove situacije?
Jebavanje upravi mater itd. , prvi sam antirežimski bot, ali treba realno sagledati situaciju, mnogo je vicina uprava napravila u Borcu, jer im je to Mile omogućao upumpavši novac u FK Borac. Ljudi rade i uradili su mnogo, svidjalo se to meni ili nekome drugome ili ne , na svim poljima.
Ti dolazimo do drugog problema, na koji način, al to je totalno neka druga priča, politička, u koju se ne treba upuštati jer ne možemo mi ispravljati krive drine

Mnogo smo još uvijek razočarani, ali za rješavanje ove sitaucije treba zrelost.
Niti je cilj da se nakon par kola trener otjera, niti je cilj da se sjebe sezona već u prvih par kola.
Nama je izgurati sezonu do kraja, opet se se izboriti za Evropu, to je viši cilj.
Upravo da li ste ljudima sve što su tražili, umjesto masnog vrijedjanja, umjesto da puštate da prvo narod reaguje, vi ste trebali po dzepu udariti, zna se gdje najviše boli. Penale, rezanje plata i ugovora, a ukoliko još igrač to izbojkutuje onda otkaz ugovora.

Lalate što se tebe tiče, tanka je ovdje linije izmedju "obožavanja" i "mržnje" kao što vidiš, ali nisi ti naivac i pusti te šuplje priče svoje.
Nisi ni ti došao u Borac napravio rezultat pa onda uzep keš, već si uzeo keš, doveo igrače pa sada ganjaš rezultat kojeg trenutno nema.
Svima je isto, kako nama tako i drugim ekipama, manje pravdanja priče, više principijalnosti, kako znaš stati iza igrača kada nema plata, tako isto treba ti kao trener uz upravu stati da im se pucaju penali za nezalaganja, kurcobolju itd.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5370, 5371, 5372, 5373, 5374, 5375, 5376 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]