Propast nećemo, ali kako dalje ...
Na ovom forumu strašno je i to je priča šlagerova prva bila koliko se pljuje po "borčevim" igračima tj "borčevcima". Ja sam u onom šampionskom periodu gotovo najviše kritikovao Vranješa jer se stavljao iznad Kluba i ima taj drkadžijski stav, ali može li Vranješu neko sportski rezultat osporiti ?! Sada se počelo pljuvati po Jovanu , da ne nabrajam ostalu borčevu djecu koja se ovdje popljuju najstrašnije od raznih forumskih stručnjaka. Ljudi je li vi stvarno mislite da nešto pametno postižite time? Ovog treba otjerati, ovaj nikada nije smio kročiti u Borac,t ovaj nije za Borca, treba ga nabiti nogom u guzicu ... Meni se čini da su to "seljački" maniri kako nam je i klub na svim nivoima, ali da bi se iz toga izdigli možda treba svako da krene od sebe.
Te igrače neko je doveo, neko je selektovao, umjesto drečanja analiza i kazna, i za igrača a i za onog ko je odgovoran za njegov kvalitet. Penali. kazne , po dzepu....
Ne vidim takođe na forumu, a da ne pričam u kuloarima "pametnu" i "zrelu" glavu koja treba da nas što prije izvuče iz ove situacije? Jebavanje upravi mater itd. , prvi sam antirežimski bot, ali treba realno sagledati situaciju, mnogo je vicina uprava napravila u Borcu, jer im je to Mile omogućao upumpavši novac u FK Borac. Ljudi rade i uradili su mnogo, svidjalo se to meni ili nekome drugome ili ne , na svim poljima. Ti dolazimo do drugog problema, na koji način, al to je totalno neka druga priča, politička, u koju se ne treba upuštati jer ne možemo mi ispravljati krive drine
Mnogo smo još uvijek razočarani, ali za rješavanje ove sitaucije treba zrelost. Niti je cilj da se nakon par kola trener otjera, niti je cilj da se sjebe sezona već u prvih par kola. Nama je izgurati sezonu do kraja, opet se se izboriti za Evropu, to je viši cilj. Upravo da li ste ljudima sve što su tražili, umjesto masnog vrijedjanja, umjesto da puštate da prvo narod reaguje, vi ste trebali po dzepu udariti, zna se gdje najviše boli. Penale, rezanje plata i ugovora, a ukoliko još igrač to izbojkutuje onda otkaz ugovora.
Lalate što se tebe tiče, tanka je ovdje linije izmedju "obožavanja" i "mržnje" kao što vidiš, ali nisi ti naivac i pusti te šuplje priče svoje. Nisi ni ti došao u Borac napravio rezultat pa onda uzep keš, već si uzeo keš, doveo igrače pa sada ganjaš rezultat kojeg trenutno nema. Svima je isto, kako nama tako i drugim ekipama, manje pravdanja priče, više principijalnosti, kako znaš stati iza igrača kada nema plata, tako isto treba ti kao trener uz upravu stati da im se pucaju penali za nezalaganja, kurcobolju itd.