korpus je napisao:
Pokušavam napisati par puta a da to bude koliko toliko smisleno, ne ide, odustajem. Ispražnjem sam, krećem ponovo.
Filozofija Borca je da bude borac, da bude hrabar. "Velikan iz Platonove" je klub koji bi trebao biti simbol grada, simbol svih nas koji se identifikujemo sa njim i njegovim uspjesima. Klub koji bi u porazu trebao biti veličanstven (Kluž). Imam prijatelja koji kažu da svoje životne uspjehe mjere sa uspjesima i postojanjem Borca, a poprilično su uspješni u svom životu.
Klubu sa Farskih Ostrva veliki naklon. Ekipa koja je pokazala hrabrost, muda, požrtvovanost zaslužuje da ide dalje. Sve te odlike smo trebali imati mi, a glumimo neke profesionalce. Gdje se pogriješilo i šta je uzrok, vrijeme će pokazati, nadam se vrlo brzo.
Dugo će boljeti ovaj neuspjeh, ali nije rješenje reći ma boli nas kurac, neće mene stadion vidjeti. Nismo mi klub bez tradicije, za 4 godine će biti okruglo vijek postojanja. Šta treba, da čekamo bolje sutra? Bar mi možemo, a ima nas poprilično, pokazati svima gdje im je mjesto i u kakav su klub došli. Dobili su odlične ugovore, super uslove za pripreme, čarter da se ne umaraju. Nije im ovo TC ili TSC da mogu se ponašati kako hoće, ne mogu.
Može nekom zvučati kao otrcana fraza, ali isto znam da ljudi žive za ovaj klub.
MI SMO BORAC!!!
Исти сам такав, живим за Борац, готово га стављам на прво мјесто са породицом, имам 30 година, од 2002. године долазим на утакмице, дакле 20 година, више од пола живота, нагледао сам се свега и свачега али нећу одустати. Вруће главе сам свашта написао, фрустриран сам. Не могу они мени Борац огадити колико ја њега волим.