banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2022, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Baš ta Odesa, Minja Subota, reportaža iz Odese, mislim da je snimano prije 20 godina i tamo čovjek rusofil, priča na ruskom, kontam u Rusiji, prelijep grad. :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
wizzy_bl je napisao:
ERROR je napisao:
U vezi ovog jaukanja o nacistima u Ukrajini , ima li iko ikakve provjerene podatke o kolicini , broju tih glupaka (kojih zauzvrat i nazalost ima u haman svakoj zemlji danas)? Po ovdasnjim medijima, koji inace nisu korumpirani , ustraseni , kupljeni i ucijenjeni poput mnogih drugih u Rusiji i po balkanu , broj tih nacista je mariginalan u odnosu na broj light orijentisanih prozapadnjaka medju Ukrajincima koji ratuju protiv Rusije. Ovdasnji desnicari su inace prije bili popaljeni i cak pojedini isli kao dobrovoljci kad je krenulo s Ukrajinom, ali su u ovom zdnjem izgleda odustali, bas zbog cinjenice da je Zelenski jevrej.
https://twitter.com/fragma_dia2/status/1499884883056934913?s=19

Evo da ti bude jasnije... malo ti to smanjujes broj tih fasista.

Za mene je svako fasista ko ogranizava upotrebu ruskog jezika u gradu gdje 90% ljudi prica isti. Pisao sma o primjeru Odese.Ne mozes otici u jebeni bioskop jer je titl na ukrajinskom jeziku, a pola starijih ne zna dobro tak jezik.

Nije problem prozapadna orijentacija... vec u pravom smislu rijeci fazicam i kulturolski genocid nad populacijok koja je vise okrenuta ka Rusiji.Da si pustio ovaki.. za 30 godina bi sve nove gene4acije izgubile vezu sa Rusijom.

Ne smanjujem ja nista niti povecavam, lijepo sam napisao da je to to sto ovdasnji nezavisni mediji prezentiraju. Btw, imas i ovdje u Svedskoj te naci grupe i grupacije , a njihova light verzija je cak uzela podobro ucesca u vlasti u zadnje vrijeme. Ovo za jezik i kulturu, jbga brt tako ti je svukud, bez da neko nesto gura, pogledaj samo oko sebe koliko se cirilica koristi iako je niko ne zabranjuje.

Daleko je to sve od toga da ja licno vjerujem u svu zapadnu propagandu, da su navalili -jesu, ali de i vi malo bar odvadite sto se tice Rusa i njihovih lazi i izmisljotina.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 11:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne postoje nezavisni mediji. Prestani pjeniti sa tim, neozbiljno djelujes za covjeka u odredjenim godinama :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 11:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Maj 2020, 16:30
Tako ti je brt svukud.. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Kakva je situacija danas, napreduje li se sta ili je vikend pa se ne radi?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 12:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
ERROR je napisao:
Btw, imas i ovdje u Svedskoj te naci grupe i grupacije , a njihova light verzija je cak uzela podobro ucesca u vlasti

Kakva je to light naci grupacija? Oni nisu za holokaust, vec su malo za holokaust, ili za light varijantu holokausta?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 12:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Ne postoje nezavisni mediji. Prestani pjeniti sa tim, neozbiljno djelujes za covjeka u odredjenim godinama :lol:

Naravno da ne postoje apsolutno nezavisni mediji, ali postoji drzavna radio i telvizija koja se finansira iz drzavnog budzeta a ne iz privatnih dzepova ili kupljenih reklama. Ako uzmemo da ista ta istrazuje i malo - malo kudi te iste drzavne institucije kad zakazu u vezi mase stvari, ono malo korupcije koja se otkrije iznose ni po babu ni po stricevima, onda se moze govoriti da su nezavisni. Naravno da utice to kojoj se interesnoj sferi pripada, koje politike su u opticaju, ali prateci ih vidim da nisu iskljucivi cak ni kad i sami pogrijese u svom radu. Nemoj krast izraze, de baci nesto svoje jbmu :wink:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
ERROR je napisao:
Btw, imas i ovdje u Svedskoj te naci grupe i grupacije , a njihova light verzija je cak uzela podobro ucesca u vlasti

Kakva je to light naci grupacija? Oni nisu za holokaust, vec su malo za holokaust, ili za light varijantu holokausta?

Jbga guglaj i prevedi sebi malo, SD se zovu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 12:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da li su švedski nezavisni mediji ikada osudili građanski rat u Jemenu ili rat u Donbasu, ubijanje djece? Ako jesu, može li se vidjeti neki snimak?
Znam za Švedske demokrate koji se danas odriču nacizma, ali pitanje je hipotetičko, kako neko može biti lajt nacista?
Ili jesi, ili nisi, to je ekstremno političko stanovište.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da li je ovo ruska propaganda? Da opet isto postavljam. Ni mjesec dana nakon prevrata u Ukrajini.
https://foreignpolicy.com/2014/03/18/ye ... overnment/

Drugo je kada na dnu društa imaš, kao što svuda imaš, razne grupacije, maligne ili benigne... Ali kada ih pustiš da se popnu visoko onda nije toliko bitan njihov broj nego pozicije koje zauzimaju.
Kao što jedan od njihovih reče, da ne postavljam opet isti video. Da nije bilo njih te 2014. godine bi protesti bili kao gej parada. Oni su bili ti koji su slati u "pobunjeni" Harkov, Odesu i Mariupolj da srede situaciju. Kako su je sređivali, žmire ti nezavisni mediji.
Nakon toga postaju dio regularnih oružanih snaga, tačnije više izdvojene, paramilitarne.
I sada su aktivni. Onaj gradonačelnik grada kraj Harkova što ga ubiše čim je spomenuo pregovore. Pa u Odesi koga postaviše brže-bolje za glavnog. Eno i onaj pregovarač nastradao. Eto nisu uspjeli bankara normalno uhapsiti nego ga morali ubiti...
Ja mislim da se Zelenski više plaši njih nego Rusa.
Poješće revolucija i njih, ali sada su korisni. Kao što su bili korisni Sarajevu Juka i slični, Beogradu Arkan i slični...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 12:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dovoljno je spomenuti Azov brigadu, elitnu ukrajinsku jednicu jačine 3-4000 ljudi, čiji je amblem identičan amblemu SS divizije Das Reich, runa Wolfsangel, uz fotografisanje sa NSDAP zastavama (to su one crvene sa bijelim krugom u kome je svastika), da ne bi bilo zabune. Sigurno su dobro poznati u nezavisnim Švedskim medijima, kao i drugim medijima na zapadu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ERROR je napisao:
wizzy_bl je napisao:
ERROR je napisao:
U vezi ovog jaukanja o nacistima u Ukrajini , ima li iko ikakve provjerene podatke o kolicini , broju tih glupaka (kojih zauzvrat i nazalost ima u haman svakoj zemlji danas)? Po ovdasnjim medijima, koji inace nisu korumpirani , ustraseni , kupljeni i ucijenjeni poput mnogih drugih u Rusiji i po balkanu , broj tih nacista je mariginalan u odnosu na broj light orijentisanih prozapadnjaka medju Ukrajincima koji ratuju protiv Rusije. Ovdasnji desnicari su inace prije bili popaljeni i cak pojedini isli kao dobrovoljci kad je krenulo s Ukrajinom, ali su u ovom zdnjem izgleda odustali, bas zbog cinjenice da je Zelenski jevrej.

Za mene je svako fasista ko ogranizava upotrebu ruskog jezika u gradu gdje 90% ljudi prica isti. Pisao sma o primjeru Odese.Ne mozes otici u jebeni bioskop jer je titl na ukrajinskom jeziku, a pola starijih ne zna dobro tak jezik.

Nije problem prozapadna orijentacija... vec u pravom smislu rijeci fazicam i kulturolski genocid nad populacijok koja je vise okrenuta ka Rusiji.Da si pustio ovaki.. za 30 godina bi sve nove gene4acije izgubile vezu sa Rusijom.

Ne smanjujem ja nista niti povecavam, lijepo sam napisao da je to to sto ovdasnji nezavisni mediji prezentiraju. Btw, imas i ovdje u Svedskoj te naci grupe i grupacije , a njihova light verzija je cak uzela podobro ucesca u vlasti u zadnje vrijeme. Ovo za jezik i kulturu, jbga brt tako ti je svukud, bez da neko nesto gura, pogledaj samo oko sebe koliko se cirilica koristi iako je niko ne zabranjuje.

Daleko je to sve od toga da ja licno vjerujem u svu zapadnu propagandu, da su navalili -jesu, ali de i vi malo bar odvadite sto se tice Rusa i njihovih lazi i izmisljotina.
Pa nije bas tako svuda. Zamisli da meni neko brani upotrebu cirilice, ili srpskog jezika.. da moram pricati neki bosanski koji kontam mozda malo bolje od slovenskog?

To sto ja pisem latiniciom, to je moj izbor i to je ona prozapadna orijentacija... protiv koje niko nista nema protiv.

Zar tebi nije fasizam izbaciti Dostojevskog iz laktire, zabrsniti izvodjenje Cajkovskog, otpustiti studente iz Rusije, itd... i da.. ovo sve se ne desava u Ukrajini vec u "civilizovanom" svijetu.

To sto ti mislis da su neki mediji nezavisni, koje ti citas, eto ja mislim da nisu.. jednostavno ne mogu ni ja tvditi da nisu, ali ne mozes ni ti dokazati da jesu.

Vec je neko napisao... tai olos, fasisti, vjerovatno jesu manjina u drustvu, ali manjina sa tendencijom rasta iz razloga sto su uspjeli isplivati do vrha drzave.

Ajd ti meni objasni kako Bandera ima toliko naziva ulica u ovoj "novoj" Ukrajini. Prije revolucije nije postojala niti jedna uluca sa njegovim imenom.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Da li su švedski nezavisni mediji ikada osudili građanski rat u Jemenu ili rat u Donbasu, ubijanje djece? Ako jesu, može li se vidjeti neki snimak?
Znam za Švedske demokrate koji se danas odriču nacizma, ali pitanje je hipotetičko, kako neko može biti lajt nacista?
Ili jesi, ili nisi, to je ekstremno političko stanovište.

https://www.svt.se/nyheter/amne/Krisen_i_Jemen

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ryssland-60-000-personer-har-flytt-ukraina

Jbga druze ovo za naciste, sve je stvar perspektive. Za mene su to sve ista govna i nema razlike, ali iz druge perspektive ima. Ako pitas njih samih,nisu rasisti ni nacisti, oni su ti koji stoje za "slobodu" medija i "slobodu" izrazavanja (pogotovo o strancima ), dok smo mi svi ostali politicki korektni i zaludjeni.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HR je napisao:
Dovoljno je spomenuti Azov brigadu, elitnu ukrajinsku jednicu jačine 3-4000 ljudi, čiji je amblem identičan amblemu SS divizije Das Reich, runa Wolfsangel, uz fotografisanje sa NSDAP zastavama (to su one crvene sa bijelim krugom u kome je svastika), da ne bi bilo zabune. Sigurno su dobro poznati u nezavisnim Švedskim medijima, kao i drugim medijima na zapadu.

Znaci jedna grupa od 3-4000 je ta zbog koje treba nekoliko milijona ljudi disciplinovati aviobombama, krstarecim raketama i tenkovima? Prelijepo.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
ERROR je napisao:
wizzy_bl je napisao:
ERROR je napisao:

Pa nije bas tako svuda. Zamisli da meni neko brani upotrebu cirilice, ili srpskog jezika.. da moram pricati neki bosanski koji kontam mozda malo bolje od slovenskog?

To sto ja pisem latiniciom, to je moj izbor i to je ona prozapadna orijentacija... protiv koje niko nista nema protiv.

Zar tebi nije fasizam izbaciti Dostojevskog iz laktire, zabrsniti izvodjenje Cajkovskog, otpustiti studente iz Rusije, itd... i da.. ovo sve se ne desava u Ukrajini vec u "civilizovanom" svijetu.

To sto ti mislis da su neki mediji nezavisni, koje ti citas, eto ja mislim da nisu.. jednostavno ne mogu ni ja tvditi da nisu, ali ne mozes ni ti dokazati da jesu.

Vec je neko napisao... tai olos, fasisti, vjerovatno jesu manjina u drustvu, ali manjina sa tendencijom rasta iz razloga sto su uspjeli isplivati do vrha drzave.

Ajd ti meni objasni kako Bandera ima toliko naziva ulica u ovoj "novoj" Ukrajini. Prije revolucije nije postojala niti jedna uluca sa njegovim imenom.

Druze, sve i da je sve ovo sto si napisao 100% svaka provjerena cinjenica, meni to nisu razlozi za uci u otvoreni rat sa jednom evropskom zemljom u 2022 godini. Ako je taj ruski faktor u Ukrajini toliko velik i bitan, daj mu potporu maksimalnu i legalnu, uzmi se i koristi sudovima za ljudska prava, instrumentima pravnim i legalnim za borbu za pravo i pravdu u 21. vijeku.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Ima li u Švedskoj neka nacistička vojna formacija koja 8 godina neometano postoji i djeluje?

Sent from my RMX3081 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 16:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Znaci jedna grupa od 3-4000 je ta zbog koje treba nekoliko milijona ljudi disciplinovati aviobombama, krstarecim raketama i tenkovima? Prelijepo.

Piše se "miliona".
Nije to grupa građana sa ulice, već udarna pesnica ukrajinske armije za rješavanje problema u Donbasu. Ukrajinska armija je od 2014 granatirala civilna naselja sa proruskim stanovništvom, a ovi nacisti su žive ljude pekli, objavio je kolega snimak nekoliko stranica unazad.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 16:44 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ERROR je napisao:
HR je napisao:

pa druze isto se to radilo u iraku, libiji, siriji..zbog jednog covjeka Bin Ladena isla je americka demokratska disciplina i niko se nije bunio od tih mirovnih organa EU, UN bla bla bla..sad kad ciko Putin radi disciplinu e to je vec globalni problem...

ako ces mi reci pa to je sistem dole bio ono u vladi, pocevsi od Gadafija, Husein, bla bla bla.. e opet ti se odgovara da je Ukrajinski sistem na celu sa komicarom isto za Rusiju ko sto je Husein bio za amere..

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 16:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:

Ti si napisao da je u redu da NATO pacifikuje divlja balkanska plemena u slučaju akcije u Bosni kada su takođe bombardovali civilno srpsko stanovništvo, kao i kod agresije na Jugoslaviju (iako pri tome oni koji su učestvovali u toj akciji nemaju veze sa narodima koji su bili u konfliktu).
Ako si tako nešto izjavio (na stranu što je to bolesno izjavljivati i što su u oba slučaja stradali Srbi, pa je to prihvatljivo sa vaše strane), zašto onda nije u redu da Rusija zaštiti svoje ljude od agresije ovih nacista u Ukrajini?
I kakva je to država koja punih Nosam godina dopušta da im takve formacije vršljaju po teritoriji, to onda i nije država već divlji zapad.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2022, 16:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Error samo jedno pitanje, da li su dvostruki arsini u pitanju kad uporedimo vojne akcije zapada i ovo sad sa Rusijom?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]