banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Mar 2022, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
O mamu vam žvaljavu. :angry4:
Nema više rezultata za RT i Sputnik na guglu, srećom postoje i alternativni pretraživači poput DuckDuckGo.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Srbija i BiH glasale za UN rezoluciju kojom se osudjuje agresija Rusije na Ukrajinu.

Vucic i Dodik rekli "Da". Nisam ocekivao, mislio sam da ce biti bar uzdrzani. Vucic je do zadnjeg minuta tvrdio da ce Srbija ostati neutralna.
Dodik je poslije dugog cutanja aminovao.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
RT kanal je danas skinut sa satelita, nema ga u ponudi ni kof nasih kablovskih operatera (mtel,TotalTV,Elta).

Na Total ubqcen Ukrainski kanal UK al kaze kolega od sutra se emituje na Ruskom jeziku :) crnjak

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 21:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Dukke je napisao:
Srbija i BiH glasale za UN rezoluciju kojom se osudjuje agresija Rusije na Ukrajinu.

Vucic i Dodik rekli "Da". Nisam ocekivao, mislio sam da ce biti bar uzdrzani. Vucic je do zadnjeg minuta tvrdio da ce Srbija ostati neutralna.
Pa normalano da ce osuditi ne vidim tu nista cudno ni pogresno, ja razumijem Ruse da je Ukrajina crvena linija ali to ne mjenja cinjenicu da su izvrsili invaziju na drugu drzavu. E sad drugi par opanaka je to sto oni to zasad rade uz sto manje civilnih zrtava i unistavanja civilne infrastrukture sto je za pohvalu i tacno se vidi takvo naredjenje, za razliku od zlocinackog NATO-a koji unistava sve redom. Ono sto je trenutno na sceni je nevidjeni medijski blickrig i na kraju kao rezultat toga imamo bukvalno progon Rusa koji idu toliko daleko do nivoa obicnih ljudi, sto je klasicni fasizam, samo jos treba da ih krenu trpati u gasne komore kao Jevreje. Zapad je jos jednom pokazao svoje pravo lice.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pizdec, bljat: https://t.me/infantmilitario/70274 Witch hunt continues. Ovi roknuli neki tanker pod zastavom Bangladeša, tj. "ruski desantni brod". Odesa.

Počinje se dijeliti humanitarna pomoć Rusije narodu u teritorijama koje više nisu u zoni dejstava, ovdje Hersonska oblast, konkretno: https://t.me/BorodaV/35057

Neki Ukronacisti streljali "izdajnika" Vladimira Struka, gradonačelnika jednog mjesta u Luganskoj oblasti. https://ok.ru/kazachegroup/topic/154802889186220

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Witch hunters ubili nekog Izraelca, misleći da je Čečen, zbog brade, šta li: https://t.me/ssigny/8664

Kaubojština. Pomisliš da je teško biti zaostaliji od nas, ali ovo su baš oni što čuče oko vatre...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
skypostman je napisao:
Dukke je napisao:

Pa normalano da ce osuditi ne vidim tu nista cudno ni pogresno, ja razumijem Ruse da je Ukrajina crvena linija ali to ne mjenja cinjenicu da su izvrsili invaziju na drugu drzavu.

Potpisali su da Rusi prestanu sa operacijama i smjesta se vrate odakle su došli.

Bisera hoće da uvodi sankcije.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Dukke je napisao:

Baja nije rekao da, bez njegovog glasa su dali stav.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Skpyostman.
Чекај ти кажеш да је нормално то што су ова два велеиздајника Вучић и Додик осудили Русију. А са друге стране видиш каква је пропаганда у питању. И кажеш не мијења чињеницу да је Русија извршила инвазију на Украјину. А и сам видиш да је украјнина црвена линија, коју су очигледно Укри први прешли.
Па како ти мислиш, на који начин је ову ствар Русија могла да ријеши, осим да изврши ову операцију на овај начин?. И шта је по теби ту за осуду?. Јел то Русија врши геноцид над становништвом Украјине па да је за осуду?

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ББЛ je napisao:
Skpyostman.
Чекај ти кажеш да је нормално то што су ова два велеиздајника Вучић и Додик осудили Русију. А са друге стране видиш каква је пропаганда у питању. И кажеш не мијења чињеницу да је Русија извршила инвазију на Украјину. А и сам видиш да је украјнина црвена линија, коју су очигледно Укри први прешли.
Па како ти мислиш, на који начин је ову ствар Русија могла да ријеши, осим да изврши ову операцију на овај начин?. И шта је по теби ту за осуду?. Јел то Русија врши геноцид над становништвом Украјине па да је за осуду?
Kkao mislis da je Dodik osudio?

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
35 je bilo uzdrzanih u UN, necemo poredit jednu Kubu ali ako je jedna Nikaragva bila uzdrzana, zasto je Srbija glasala za?
Svasta...da pritisak je na Vucica... covjek piri i duva ko da je dosao iz rudarske jame.
Ko dobra krava muzara baci 25 litara mlijeka pa onda ritne nogom i prevrne kanatu.

Sramota.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:54 
Veteran
Veteran

Србија и БиХ гласали за резолуцију, у којој се осуђује агресија на Украјину.
Како би то БиХ могла да гласа за Да, а да додо није био сагласан.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da je Staljin prvi napao Hitlera cijeli svijet bi osudio Staljina!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ББЛ je napisao:
Како би то БиХ могла да гласа за да, а а додо није био сагласан.
Jel ti mene zajebavas ili stvarno pitas kako je moguce da se ovo desava u drzavi BiH gdje je Biserka Turkovic ministar vanjskih poslova?

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 23:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

https://news.un.org/en/story/2022/03/1113152

Glasali da se Rusi vrate odakle su došli. Vučić je rekao da sankcije neće uvoditi, sve ostalo će podržati.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 23:06 
Veteran
Veteran

wizzy_bl je napisao:
ББЛ je napisao:
Jel ti mene zajebavas ili stvarno pitas kako je moguce da se ovo desava u drzavi BiH gdje je Biserka Turkovic ministar vanjskih poslova?

Ја колико знам у овој држави без сагласности сва три народа, се не може донијети нити једна одлука?. А овде је БиХ осудила Русију. Значи морали су Бакри, Додо и Човић да се сложе да би БиХ осдила. Како су могли до та ураде без Додика?.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo Dudek je najavio pokretanje vitalnog nacionalnog interesa, eto šta nam rade Džahverović i Komšić uvlače nas u sukob koji nije naš.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 23:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
ББЛ je napisao:
Skpyostman.
Da, aposulutno normalno za osuditi napad na bilo koju drzavu. Ja razumijem da smo svi mi pomalo rusofili, ali recimo sta da sutra Hrvatska napadne BiH bez obzira koji razlozi bili, jel to treba podrzati ili osuditi. Kazem apsolutno su mi jasni razlozi Rusa, ali isto tako jasni su mi i dvostruki standardi zapada po tom pitanju, a ono sto je jos jasnije da se Srbija mora drzati tog jebenog medjunarodnog prava koje su svi popisali, zarad Kosova i Metohije. Jbg eto ne moze Kosovo biti nezavisno, ali moze Krim se pripojiti Rusiji, i DNR i LNR biti nezavisne. Ne moze niko i tacka, i to je jedini ispravan stav u nasem slucaju. Sve ostalo je prdimahovina i sjedenje na dve stolice, ubiranje sitnih poena. Treba rascistiti i sa istokom i zapadom i poceti gledati svoje dupe jer prodace te isti taj i istok i zapad kad im se cefne za sitnu lovu. Ovo nije nas fajt i ne treba se tu nesto previse kofrciti.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ББЛ je napisao:
wizzy_bl je napisao:
ББЛ je napisao:

Ја колико знам у овој држави без сагласности сва три народа, се не може донијети нити једна одлука?. А овде је БиХ осудила Русију. Значи морали су Бакри, Додо и Човић да се сложе да би БиХ осдила. Како су могли до та ураде без Додика?.
Sjecas se onog obracanja Alakalaju u UNu? Ima joz hrpa primjera kad muslimani posalju nekog svog bez saglasnosyi sva 3 clana.

Evo. vijest od jutros na ovu temu: https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-t ... /220302081

Pitanje je prilicno jednostavno, kako Dodik moze uticati kkao. ce glasati onaj koji tamo sjedi (a sjedi musliman). Nikako...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2022, 23:25 
Veteran
Veteran

Слажем се да не треба ми да се превише кофрчимо, али не треба ми да осуђујемо Русију, а поготово не јер нас та иста Русија брани у УН. Јер да Русије нема, одавно би ми по свим тим европским чланицама УН били проглашени као геноцидаши. Током 90их ми Срби смо били на удару запада и Америке и проживљавали смо све исто што и Руси данас проживљавају.
Кажем ти једноставно није било другог начина да се ова ствар ријеши, осим на овај начин. Много ми је жао Украјинског народа, али за све ово што им се дешава кривац је искључиво телетабис њихов од предсједника који је радио у интересу Америке и запада, а не своје земље и свог народа.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]