tatamata je napisao:
Nema sanse da Putin nije predvidio sve ove sankcije. Iako se i meni na trenutak ucini da su pod pritiskom realno oni su na 30% snage. Sve sto su dosad poslali u Ukrajinu je vecinom starija oprema, svjesno i zrtvovali mislim da postoji neki jeben plan nije ovo preko noci krenulo. Tesko je zamisliti da Rusija bude porazena a ako je nekim cudom one zapadne nakaze satjeraju u cosak... Svjedocimo stvaranju novog svjetskog poretka svakako. Dobro je i vidjeti sad kakvim smo komsijama okruzeni.
Ako Evropu smatras za komsiluk, u pravu si...
Ja sam mislio da Bosnjaci slijepo vole Tursku i Erdogana, ali vasa zaludjenost Rusijom i Putinom je jedan skroz drugi level...
Branite apsolutno neodbranjivo...
Covjek napravio invaziju na Ukrajinu, hoce da ih "procisti" i razoruza... "procisti" djeluje poprilicno jezivo
Ljudi stali u odbranu i sad i to problem... ono, kako se samo usudjuju, umjesto da bacaju cvijece na tenkove i vicu spasiba Putine...
Znaci svi koji su pruzili otpor su nacisti??
Cijela Evropa je onda nacisticka jer je stala uz Ukrajinu??
Hoce da procisti Ukrajinu od "nacista", a kako vidim po demonstracijama u Rusiji, i Rusija mu je puna "nacista"...
Lik zaprijetio atomskom bombom... vi ono u fazonu... to brate Putine
A i rtrs je posebna prica...
Prvo napadaju Borenovica sto se na nekom skupu u USA slikao sa 20ak ljudi iza Ukrajinske zastave, jer je RS kao neutralna, a onda cijeli izvjestaj iz Ukrajine ide iz Donjecka i opet ono... "nacisti", "specijalna operacija", "sami sebe granatiraju" a Putin je kralj, sah i mat...
Cijeli svijet izvjestava iz Kijeva, samo rtrs iz donjecka
Bas ono neutralno