banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 10:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Poslije 210 minuta divovske bitke sa sjajnim slovackim sampionom, ekipa SCG sampiona Partizana je, nakon izvodjenja penala uspjela da izbori plasman u kup UEFA... Sve je te veceri bilo protiv naseg predstavnika u kvalifikacijama, pocevsi od bezobzirnog slovackog golmana Cobeja koji je bezobrazno odbranio sve sto je mogao, zatim nepovoljnog vjetra zahvaljujuci kojem su sve lopte upucivane ka golu Artmedie odlazile pored gola. Tu je bio i sramni nepotkupljivi sudija Stiv Benet, koji je propustio da dosudi sest ili sedam penala za naseg sampiona, a licno smatram da je nasem predstavniku smetala i zaista bezobrazno postavljena odbrana Artmedie koja nije dozvoljavala Partizanovom veznom redu da razvije svoju prepoznatljivu igru. Kad se tome doda i nedostatak sportske srece jasno je da nas sampion jednostavno nije imao sanse za bolji rezultat... :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu, stvarno je bilo smijesno u nekim momentima. Artmedia je stvarno jadan protivnik. Nisam dosad gledao slovackog predstavnika, ali me zivo zanima kako su uspjeli da protiv Seltika postignu pet golova. Ruku na srce slovacima se na borbenosti ne moze zamjeriti. Borili su se kao lavovi i svaka im cast, ali su objektivno slabija ekipa...
Ko je kriv Partizanu sto im igraci nemaju nimalo srca ni muda za ovakve utakmice. I onda ce poslije pricati kako nisu imali srece i koncentracije u zavrsnici, da ne mogu da vjeruju kako ih je sreca napustila u kljucnim trenucima itd...Ne kaze se uzalud da sreca uzme sve sto ti pokloni. Prrotiv Newcastlea prije dvije godine Partizan je na penale prosao u LS, sad je to istom mjerom vraceno. Sreca ide u krug...

I Grobari, nema ljutnje molicu lijepo... Koliko ste bili glasni u najavama pred utakimicu, red bi bio da sad istrpite malo peckanja. Meni su prosle godine dusu vadili zbog petarde u Ajndhovenu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 13:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
POLITIKA online pise:

Партизан је вечерас у свим елементима надмудрио свог противника, али се Артмедија после бољег извођења једанаестераца нашла у Лиги шампиона!!!

Cuj nadmudrio, sta su jebenog saha igrali???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 13:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Medolino je napisao:
Partizan nema napadacha. I, gotova pricha.

Posle onih silnih sansi... Jeb ga.

Cestitke na prolaz u Kup Uefa.

Da to je tuzna istina - ali ako je ista dobro to je da u Partizanu sada napokon postoji odlican 'plej' - S. Vukcevic, za razliku od prethodnika (Sase Ilica) koji niti zna trcati, a nema ni jak sut za drugi plan...
Simon Vukcevic, uz Zigica iz Zvezde dve velike nade da SCG fudbal napokon dobije jednog sjajnog pleja i driblera, i s druge strane sposobnog visokog napadaca (za razliku od Kovacevic/Milosevic penzije)...

A za konkretnu situaciju - oba tima treba da upregnu svim silama da prezime u Europi da se napokon nakupi malo bodova za SCG fudbal - na kraju krajeva vecinom ce samo njima i koristiti taj visak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
zalije mi sto oni shoshoni odose u LS nego sto mi ispadosmo .

a jebo ja majku svoju.....pa da nema ko gola dati......
napadac pod hitno treba.
zali boze para sto smo mogli zaraditi....ulaz je 5 miliona....samo :( :( :roll: .

nemam rijeci.....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 17:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 23:12
Ulrich je napisao:
mislim stvarno niste zasluzili LS!!!Ovi iz slovacke su gori od najgoreg tima u RS sigurno! Veze ljudi nemaju i ako njih niste mogli pobjediti onda nemate sta traziti u LS!Naravno niste sudije imali u ovom mecu :)

Da, CZ bi ih nakantala sigurno ! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 19:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2005, 19:33
Jbg... Kakva nam zemlja, takav nam i fudbal...

Bas kao sto sam rekao jednom drugu sedeci u jednom kaficu u Gradisci pre tri nedelje, uopste me ne bi iznenadilo da Petrzalka udje u LS. I nije me iznenadilo. Ama uopste.

@Astor_Piazzolla: Ti si 'ladno navijao za Petrzalku??? E znam da si manijak al' ne bas toliki hahaha :lol: odusevljavas me! Pozdrav i vidimo se u ... znas vec gde :wink: (a mozda odemo i na koju utakmicu :) )...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2005, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
dragi maestro,

krakati žigić bi onim slovačkim amaterima već u prvom poluvremenu zabio bar dva komada. ostalo bi bila rutina.
ali u jsd partizan to nema ko da učini. ona dva nigera su levati, vukčević izvikan, škrt, samoživ seljačić kome je slava udarila u glavu, a ima još mnogo da uči. ostali ili prestari ili uplašeni značajem utakmice.
penali nisu lutrija, penali se uvježbavaju danima. a, to čika vermez nije naučio. nema veze, sada će lekciju zapamtiti do kraja života.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Draco_Malfoy je napisao:
Da to je tuzna istina - ali ako je ista dobro to je da u Partizanu sada napokon postoji odlican 'plej' - S. Vukcevic, za razliku od prethodnika (Sase Ilica) koji niti zna trcati, a nema ni jak sut za drugi plan...

Simon Vukcevic nije ni P od pleja. Mali je jos jako sirov. Ima srca i borben je, ali kao sto acrobatico rece slava mu je udarila u glavu i to poprilicno. A on da bude kreator igre u bilo kom timu tesko da mogu da zamislim. Kreativnost mu je nula, cini mi se da je igra na prvi dodir za njega mislena imenica.
Tuzna je istina samo da je pomenuti Sasa Ilic igracina za ovog malog koji je zasad samo jedan rudonja osrednje tehnike, solidnog driblinga i vrlo dobre lijeve noge. Dobar potencijal, ali nista nema u glavi. Da postane vrhunski igrac morace jos puno da uci, ali prije svega da malo koriguje svoje "ja sam najbolji" stavove i da nauci da on igra za tim, a ne tim za njega. Mislim da bi spustanju njegovog enormnog ega dobrodosla koja utakmica na klupi ili tribinama...

acrobatico je napisao:
penali nisu lutrija, penali se uvježbavaju danima. a, to čika vermez nije naučio. nema veze, sada će lekciju zapamtiti do kraja života.

Nije toliko vazno ni uvjezbavanje koliko je vazna psiholoska priprema za penale. A cini mi se da je Vermezovic zakazao bas na tom polju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 05:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Jedan je Ilic kapiten...

da bi Sale, sad bi i Partizan bio u LS!

Greshka utakmice je kad je Vermez izveo Oditu, a ostavio Boyu. Pa taj chovek nije dao gol ja mislilm od utakmice sa Laciom!!!
I ko ga postavi da on shuta 5.penal jebem ga u usta!!!

Sve u kurac, Partizan je shampion!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 10:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Vermezovicu krvavo ti mlijeko jebem!!!

Hoce da uzme 4 miliona eura bez ijednog ulozhenog dinara. Pa ne mozhe tako seljachino Vermeze (pa dobro gdje na odijelo ide kachket, a vidim i Zenga prepisuje od njega, shto znachi da ni ciganchicima nema svijetle buducnosti).

Umjesto da se zaputio negdje u Ukrajinu ili Rusiju da kupi nekog vrsnog golgetera , pa da imamo 6 zagarantovanih uatkmica u grubi UEFA CL, pa da na tome zgrce pare, pa neka borba da se u grupi bude 3. kako bi se nastavio Cup UEFA ... a on lola zapalio da mazne lovu na nevidjeno ... c c c, Bozhe toliko volim taj Partizan, na bensedinima sam bio cijelu noc, ali onom Vermezovicu bi chupao dlachicu po dlachicu one jarece bradice ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 15:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2004, 15:03
r00t je napisao:
sudija nije svirao dva penala za partizan u regularnom dijelu utakmice......steta u svakom slucaju...

Pa da je mozda to bila utakmica prvenstva SCG mozda bi uspjeli kupiti sudiju da vam svira nepostojeci penal kao u zadnjem kolu protiv Habitfarma!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 15:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Srbin_delija je napisao:
r00t je napisao:
sudija nije svirao dva penala za partizan u regularnom dijelu utakmice......steta u svakom slucaju...

Pa da je mozda to bila utakmica prvenstva SCG mozda bi uspjeli kupiti sudiju da vam svira nepostojeci penal kao u zadnjem kolu protiv Habitfarma!

nemoj mi reci da sam samo ja jedni gledao kosarku..

inace ne navijam za partizan !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
grupa a
Bayern
Juventus
Club Brugge
Rapid

grupa b
Arsenal
Ajax
Sparta
Thun

grupa c
Barcelona
Panathinaikos
Bremen
Udinese

grupa d
Man. United
Villarreal
Lille
Benfica

grupa e
Milan
PSV
Schalke
Fenerbahçe

grupa f
Real Madrid
Lyon
Olympiacos
Rosenborg

grupa g
Liverpool
Chelsea
Anderlecht
Betis

grupa H
Internazionale
Porto
Rangers
Artmedia

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Niko ne komentarise to sto su sami igraci rekli ko ce sutirati. To je direktan dokaz da se penali uopste nisu uvjezbavali sto se evo pokazala kao fatalna greska.
Od zvijezda do trnja put je veoma kratak... Svega 11m.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
r00t je napisao:
grupa e
Milan
PSV
Schalke
Fenerbahçe

grupa H
Internazionale
Porto
Rangers
Artmedia

Dvije grupe smijurija...

Prva grupa smrti, svako svakog moze pobijediti... Za drugu no comment.

Mati mila, ko sve igra u CL...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
r00t je napisao:

grupa H
Internazionale
Porto
Rangers
Artmedia

drzavu ti jebem ......mogli smo i dalje......niko tu nije opasan :(

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2005, 23:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
r00t je napisao:
grupa b
Arsenal
Ajax
Sparta
Thun

Smrdljivi Arsenal ce se opet proguzati, mada Thun nije nimalo naivan, al proci ce smradovi! Jos uvijek imaju samo 2 Engleza od kojih je Campbell povrijedjen vec duze vrijeme!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 00:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
grupa e
Milan
PSV
Schalke
Fenerbahçe

pa grupa E uopshte nije zajebana, milan ide dalje bez ikakvog dvoumljenja! a mislim i da shalke ide. Ipak psv nije isti od proshle god, pola tima je proadno (ajax uzima titulu u holandiji garant). A shto se tiche turaka oni jesu neugodni na svom terenu, al sudeci po startu u prvenstvu mislim da ipak nece moci parirati nikome u grupi.

grupa c
Barcelona
Panathinaikos
Bremen
Udinese

E ali zato mislim da ce ovde biti krvi do kolena. Jest barsa favoriti al zato ce za drugo mesto biti klanja (ni barsa nece bash tako lako uzimati bodove na strani)!

PS jedva chekam Chelsea: Liverpool. Jest da je malo rano al evo prognoziram osvetu chelzija za proshlu sezonu. moj tip - iz 1 u 1!!! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 05:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
gdje igra partizan?

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2005, 08:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Nazhalost tamo gde i Zvezda ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]