Drago mi je da si se zagrijao Che...
Sto se tice toga imate fajl na tom sajtu mislim od oko 11 MB pa ako iko moze da skine taj ili neki drugi mozekonkretno da vidi na sta sam mislio...
I ne radi se o prof. fizici, recimo za replikaciju liftera J.L. Naudine-a koga je kolega @John napomenuo ne treba puno ...
Ja sam vec odradio model leteceg trougla, samo fali sistem pogona, koji se izvodi iz starog monitora dovoljno je 30V. Inace sam samo tako fasciniran tim infosima.
Uredjaj koji omogucava da se desi levitacija na struju bilo kog objekta je tzv. "Negativni resistor"
kojeg nije bilo tesko napraviti ali se dugo suzbijao.
Isti princip ili slican ima funkcionisanje Over Unity uredjaja o kojima se masovno govori iliti MEGs uredjaja... MEG (Magnetic Electric Generator)...
Treba procitati fundamentalno djelo naucnika i pisca Nicka Cooka
The Hunt for Zero Point, U.S. Edition, 2002, ako neko nadje E-book taj da posta link ovdje da i ja skinem, ja nisam mogao...?
Dosta toga ima na sajtu svjetskog istrazivaca na Toma Beardena koji se zalaze za probijanje naftnog lobija ovim uredjajima
OVDJE
Inace Tom Bearden kaze>>>
Cinjenice su: MEG razvoj je poduprijet finansijski iskljucivo od privatnog istrazivaskog novca i nekoliko skromnih donacija...
Americka CIVILNA nuklearna tehnologija kosta ukupno oko Trilion federalnih dolara i ipak, isporucuje MANJE ENERGIJE OD DRVETA. Ekonomisti za nuklearne elektrane kazu da NI JEDNA, bilo gdjeu svijetu, NEMA komercijalnog SMISLA.
Istrazivanje vrele fuzije je primilo milijarde dolara Vladinog novca za preko 50 godina, I JOS TEK TREBA DA STAVI JEDAN WATT ENERGIJE U EL. MREZU !!!
ZAlosno

)