banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56984 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2726, 2727, 2728, 2729, 2730, 2731, 2732 ... 2850  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Avg 2021, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Od Lešinara sa Starčevice dobio batina, samo zato što nas je bilo manje, a njima bilo dosadno to veče. Iz čista mira... ČESTITAM Nisi sam.

U dresu Borca sam proveo barem 5 godina na parketu, obišao dobar dio bivše Juge. Da li se to računa kao gostovanje, ili pikamo samo odvaljivanje stolica? ...... Ni jedno ni drugo.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
supersonic je napisao:
Castra je napisao:
Ma veze... Kakvi crni murali i evropska umjetnost...

Samo poneka stvar koju su Lešinari uradili je nešto umjetničko. Sve ostalo je ispoljavanje frustracija iz kuće ili nešto drugo...
Moj ulaz su bukvalno uništili likovi koju su "Lešinari"...

Nisam znao da Lesinara ima u Grazu, pogotovo koji ulaze unistavaju.

Pricu na stranu, to saranje po ulazima jeste bezveze, ali to su dijeca, i to nisu samo navijaci, ne postoji osoba koja nije u svom ili tudjem ulazu nesto naskrabala markerom. Zato me malo izbacilo iz takta to castrino etiketiranje. A tek ovo da ih treba namlatiti. Pa sine dragi, ti isti navijaci su ti prvi bili u cesmi kad su bile poplave one da pomazu narodu i spasavaju sta se spasiti da.. I to ne samo u cesmi, nego sirom RS, gdje god je tesko bilo. Koliko momci ucestvuju u humanitarnom radu, davanju krvi, pomaganju o kojem se ne pise javno, o tome necu ni da pricam.
Ti si bar pametan momak, odmjeri dva puta prije nego pocnes pisati o nekim stvarima o kojima pojma nemas..

A izvinite molim vas, nisam znao da banjolučki nobles čini samo bogougodna djela...
Kad neko pravi sranje u ime Lešinara, onda su to samo djeca, jer to ne mogu biti Lešinari...

De budite ozbiljni...

https://6yka.com/novosti/banjalucki-les ... ka-sipkama

https://www.rtvbn.com/4007215/banjaluka ... pred-kluba

Da ne tražim dalje...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Знаш о овим догађајима лично или си читао из вијести које једва чекају да напишу "Лешинари претукли" иако то можда и нема везе са истином, али звучи бомбастичније?

И како ти иде план засад са млаћењем навијача? :D

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Poslednji put menjao Umetnik dana 17 Avg 2021, 23:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
Ok ako ti smeta šta si preduzeo po tom pitanju? Da li si sazvao ZEV da vidite šta vam je činiti?

Znači po tebi trebaju tražiti dozvolu ZEV-a zato što su sami za svoje pare kupili farbu i okrečili zgradu u bijelo (kako je nekad bilo) a niko se to iz ZEV-a nije sjetio niti htio da uradi...i još usput nacrtaju grafit kojem niko prišao nije već tri godine?
Nebuloza, za takve stvari se ne traži dozvola....apsurdno.

ZEV je uradio šta je mogao - popravio ulazna vrata u zgradu, samo nisu promislili strategiju do kraja...

Pokušavao sam objasniti kretenima da šaraju svoje ulaze. Al' nisu ni oni budale, lakše je doći u tuđi pa onda uništavati.
Neki debil je čak na plafonu upaljačem ispisao AJ BORAC...

Kakve veze ima što su svojim parama kupili boju? To im ne daje za pravo da samostalno odlučuju o izgledu tuđeg privatnog ili javnog vlasništva.
Evo kupiću ja boju od svog keša pa ću doći da ti ofarbam kako mi se ćefne jedan zid u dnevnoj ako si saglasan...

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Какве везе зид у дневној има са вањским зидом зграде :lol: :lol:

Јој ја контам да се овдје ради о планском троловању и да ћемо се већ сутра смијати овоме :D

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka

Castra je napisao:
supersonic je napisao:
Castra je napisao:
Ma veze... Kakvi crni murali i evropska umjetnost...

Samo poneka stvar koju su Lešinari uradili je nešto umjetničko. Sve ostalo je ispoljavanje frustracija iz kuće ili nešto drugo...
Moj ulaz su bukvalno uništili likovi koju su "Lešinari"...

Nisam znao da Lesinara ima u Grazu, pogotovo koji ulaze unistavaju.

Pricu na stranu, to saranje po ulazima jeste bezveze, ali to su dijeca, i to nisu samo navijaci, ne postoji osoba koja nije u svom ili tudjem ulazu nesto naskrabala markerom. Zato me malo izbacilo iz takta to castrino etiketiranje. A tek ovo da ih treba namlatiti. Pa sine dragi, ti isti navijaci su ti prvi bili u cesmi kad su bile poplave one da pomazu narodu i spasavaju sta se spasiti da.. I to ne samo u cesmi, nego sirom RS, gdje god je tesko bilo. Koliko momci ucestvuju u humanitarnom radu, davanju krvi, pomaganju o kojem se ne pise javno, o tome necu ni da pricam.
Ti si bar pametan momak, odmjeri dva puta prije nego pocnes pisati o nekim stvarima o kojima pojma nemas..

A izvinite molim vas, nisam znao da banjolučki nobles čini samo bogougodna djela...
Kad neko pravi sranje u ime Lešinara, onda su to samo djeca, jer to ne mogu biti Lešinari...

De budite ozbiljni...

https://6yka.com/novosti/banjalucki-les ... ka-sipkama

https://www.rtvbn.com/4007215/banjaluka ... pred-kluba

Da ne tražim dalje...

Ajd stvarno ti je izbor .....Buka i RTV Bn. Kuku nama.
Kad smo kod istine, evo kako to funkcioniše kod nas.
Prije nekoliko dana RTV Bn u udarnom terminu objavi da je jedan veteran VRS u teškom položaju, ima dva stenta, ranajvan dva ili tri puta, živi u kontejneru sam, nema vode ni struje.....I uz pomoć jednog udruženja (Krajina za Srpsku) riješimo da odemo u dotični grad, da pomognemo borcu ljudski i da se povežemo sa gradonačelnikom grada da vidimo ima li neko trajno rješenje....da skratim, u tom gradu sam bio 92 kad je gorilo i imam neke poznanike tamo. Prije dolaska se malo raspitam i saznam sljedeće: Da, jeste demobilisani borac sa dva stenta i tri puta ranjavan i živi u konteneru, ali imao je kuću pa prodao pa kupio stan i prokockao...ima ženu i kćer, ali su razdvojeni jer je dotični tukao obe pa su pobjegle od njega....na kraju umalo da odustanemo ..... pomoći ćemo na drugačiji način, postoji čovjek koji se samoincjativno udružio sa par svojih drugara i jednom mjesečno ili češće kupi i odnese tako tim nesretnicima tipa ovog što je bio na RTV Bn-u hrane ...pa ćemo vjerovatno njemu donirati neke novce da makar malo pomognemo.
Toliko o istini.

Hvala gore spomenutom drugaru/forumašu na pravovremenim informacijama.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka

Kakve veze ima što su svojim parama kupili boju? To im ne daje za pravo da samostalno odlučuju o izgledu tuđeg privatnog ili javnog vlasništva. ..............Boja zida je bila siva, a zgrada je 1978 godište i nikad nikome nije palo na pamet da zidove okreči u bijelo kao što je bilo 1978....po meni su uradili pravu stvar, nisu narušili izgled zgrade već joj vratili prvobitni sjaj.

Evo kupiću ja boju od svog keša pa ću doći da ti ofarbam kako mi se ćefne jedan zid u dnevnoj ako si saglasan......To nema ama baš nikakve veze sa krečenjem vanjskog zida u boju u kojoj je nekad bio obojen.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka

ZEV je uradio šta je mogao - popravio ulazna vrata u zgradu, samo nisu promislili strategiju do kraja......Pitao sam šta si ti preduzeo po tom pitanju? Ili se skrivaš iza odluka ZEV-a?

Pokušavao sam objasniti kretenima da šaraju svoje ulaze. Al' nisu ni oni budale, lakše je doći u tuđi pa onda uništavati.
Neki debil je čak na plafonu upaljačem ispisao AJ BORAC.......Što za primjer drugima nisi kupio kanticu jupola pa samoincjativno okrečio zidove u boju u kojoj su već bili???

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Umetnik je napisao:

Јој ја контам да се овдје ради о планском троловању и да ћемо се већ сутра смијати овоме :D

Ti ne vidiš nikakvu vezu? :roll:
Šta, misliš da je vanjska strana zida ničija? :roll:

Ajde da ovaj logički problem pojednostavim za tebe: Šta kad Lešinari ili neki drugi huligani švrljaju po privatnim kućama ili drugim objektima?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Фазон је да медији функционишу на јако огаван начин. Из прве вијести кажу да су били пијани и враћали се са неке утакмице, чиме се жели рећи да их се повезује са навијачком групом. Те недјеље није било никакве утакмице, поготово не у пола 1 ноћу. Значи, лаж.

Друга вијест, какве везе навијачи имају са неком лијевом тучом пар људи? Какве везе има што неки навијају за Борац са тучом која је могла избити због милион разлога.

Али је сензација написати да су то Лешинари урадили, а онда имамо неке који томе вјерују, ево примјера на форуму.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Castra je napisao:
Umetnik je napisao:

Ti ne vidiš nikakvu vezu? :roll:
Šta, misliš da je vanjska strana zida ničija? :roll:

Ajde da ovaj logički problem pojednostavim za tebe: Šta kad Lešinari ili neki drugi huligani švrljaju po privatnim kućama ili drugim objektima?

Боме још нисам срео да се шара по приватним кућама. То код вас и Грацу раде? Овдје не.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
ZEV je uradio šta je mogao - popravio ulazna vrata u zgradu, samo nisu promislili strategiju do kraja......Pitao sam šta si ti preduzeo po tom pitanju? Ili se skrivaš iza odluka ZEV-a?

Neki debil je čak na plafonu upaljačem ispisao AJ BORAC.......Što za primjer drugima nisi kupio kanticu jupola pa samoincjativno okrečio zidove u boju u kojoj su već bili???

Daj moto nemoj me izdrkavati ovdje.

Tražili smo (porodica) od ZEV-a da se to sredi i naredno proljeće je sređeno.
Bilo je čisto brat-bratu mjesec dana, dok opet neko nije počeo da šara.

Ja lično sam pričao sa par idiota koji su se potpisali u ulazu, nije Borik Njujork, pa da se ne znamo...

Dok smo stanovali u zgradi, stari je bio predsjednik ZEV-a. Svu nadoknadu koju je mogao dobiti smo uložili u ulaz. Uz to smo on i ja uložili i svoje vlastito vrijeme.
Dokle treba da ide to volontiranje i altruizam?

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2021, 23:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Umetnik je napisao:
Фазон је да медији функционишу на јако огаван начин. Из прве вијести кажу да су били пијани и враћали се са неке утакмице, чиме се жели рећи да их се повезује са навијачком групом. Те недјеље није било никакве утакмице, поготово не у пола 1 ноћу. Значи, лаж.

Друга вијест, какве везе навијачи имају са неком лијевом тучом пар људи? Какве везе има што неки навијају за Борац са тучом која је могла избити због милион разлога.

Али је сензација написати да су то Лешинари урадили, а онда имамо неке који томе вјерују, ево примјера на форуму.

Da, poznato je da navijači dođu 2 minuta pred utakmicu i potom idu direkt kući.
Ako handre nekog zbog Zvijezdine majice u BL, tačno se pitam ko bi to mogao biti. Vjerovatno Maslešin orkestar...

Umetnik je napisao:
Боме још нисам срео да се шара по приватним кућама.

Evo, samo tebi za ljubav...

Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2021, 04:46 
Stara kuka
Stara kuka

Castra je napisao:
motozeljo je napisao:

Daj moto nemoj me izdrkavati ovdje.

Tražili smo (porodica) od ZEV-a da se to sredi i naredno proljeće je sređeno.
Bilo je čisto brat-bratu mjesec dana, dok opet neko nije počeo da šara.

Ja lično sam pričao sa par idiota koji su se potpisali u ulazu, nije Borik Njujork, pa da se ne znamo...

Dok smo stanovali u zgradi, stari je bio predsjednik ZEV-a. Svu nadoknadu koju je mogao dobiti smo uložili u ulaz. Uz to smo on i ja uložili i svoje vlastito vrijeme.
Dokle treba da ide to volontiranje i altruizam?

Vrlo neprijatno sam iznenađen tvojim riječnikom...... "Ne izdrkavam te" .....sa velikom većinom ovde pokušavam razgovarati bez upotrebe ovakvih riječi .......već kažem da prestaneš da optužuješ navijačku grupu za poteze neodgovornih pojedinaca (kako ti kažeš idiota) ..... bili oni idioti ili ne treba da ih poštuješ, ali ti to svojim načinom obraćanja ne radiš ni ovde na forumu a ni uživo.

To što si popričao sa idiotima očigledno da ne prolazi....ali to opet nije navijačka grupa već pojedinci.

I ja sam predsjednik ZEV-a i ne naplaćujem svoje predsjednikovanje niti imam namjeru, isto tako svoje slobodno vrijeme upotrebljavam da ulaz održavam u kako tako solidnom stanju, doduše imam par klinaca od 6 i 4 godine koji imaju maniju da šaraju po zidovima ali je ih prijavim njihovom ćaći pa on uzme četku i valjak i okreči ono pošarano.

Da završim, ne podržavam šaranje po zidovima ali to ne radi navijačka grupa već pojedinci.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2021, 04:51 
Stara kuka
Stara kuka

Da, poznato je da navijači dođu 2 minuta pred utakmicu i potom idu direkt kući.
Ako handre nekog zbog Zvijezdine majice u BL, tačno se pitam ko bi to mogao biti. Vjerovatno Maslešin orkestar...

Vjerovatno nisi ni bio rođen, kada su Zvezdini navijači na finalu kupa SFRJ u Bg "domaćinski" sačekali Vulturese i tukli ih gdje su stizali....na željezničkoj, po autobusima ....od tada vlada "ljubav" između te dve navijačke grupe......da ne ponavljam cijelu istoriju. Uostalom obuci Borčev dres ili okači Borčev šal pa prošetaj kroz Bg da vidimo šta će se desiti....hoće li te počastiti sa hljebom i soli ili nečim drugim.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2021, 05:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
To samo dokazuje ograničen mentalni sklop tih grupa, skoro svaka je na isti kalup. Pustite sranja o ljubavi prema sportu, klubu i slično.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2021, 05:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Imam stav da ima kretena ali i da ima i dobrih momaka u tim nekim grupama. I kao što je debilno pisati sprejem "svi na stadion" pa datum po fasadi, isto je lijepo vidjeti mural i fin velik grafit. Neki od njih su kao mladi idelisti '91. poginuli misleći da se bore za ispravan razlog. Vječna im slava. Skoro je neko na temi okačio zid sa likom Saše Končara, vođe navijača do te '91.

Uglavnom, nije sve crno bijelo kao što neki od vas "farbaju" ovde...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2021, 05:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Umetnik je napisao:
, Не разумијем ни ја рецимо квантну физику јер се не бавим њоме...

Ma nije moguće. To je izgleda jedina stvar u koju se ne razumiješ

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2021, 06:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ali castra i umetnik o navijanju i navijačima...

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2021, 06:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

Evo vam gospodo mural na zgradi. Šta mislite da li je za ovaj mural bila potrebna nekakva saglasnost ZEV-a, ili je bilo dovoljno samo kupiti farbu od svojih para?

Pričam o muralu koji je preko cijelog zida, a ne od žvrljotini Lešinara. Ustvari, ne Lešinara, nego nekih tamo pojedinaca...

Citiraj:
Iz Gradske uprave su "Glasu Srpske" rekli da je za uklanjanje grafita u budžetu za prošlu godinu bilo predviđeno 62.000 KM, dok će za ovu godinu za tu namjenu biti izdvojeno 60.000 KM.

Citiraj:
- Prema Odluci o komunalnom redu zabranjeno je crtanje, pisanje grafita i prljanje fasada objekata (stambeni, poslovni i drugi objekti) i drugih površina - rekli su u Gradskoj upravi.

Citiraj:
– Bilo je uzalud uređivati pasarelu u Rosuljama. Čini mi se da bude išarana čim radnicima vide leđa. Tako je i sa potpornim zidovima i objektima uz tranzite, pasarelama, mostovima, mjestima gde ima najviše prolaznika i poruka je najvidljivija – pričaju u ovom preduzeću.

Naravno, ne šaraju samo Lešinari, daleko od toga...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56984 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 2726, 2727, 2728, 2729, 2730, 2731, 2732 ... 2850  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]