Castra je napisao:
motozeljo je napisao:
ZEV je uradio šta je mogao - popravio ulazna vrata u zgradu, samo nisu promislili strategiju do kraja......Pitao sam šta si ti preduzeo po tom pitanju? Ili se skrivaš iza odluka ZEV-a?
Pokušavao sam objasniti kretenima da šaraju svoje ulaze. Al' nisu ni oni budale, lakše je doći u tuđi pa onda uništavati.
Neki debil je čak na plafonu upaljačem ispisao AJ BORAC.......Što za primjer drugima nisi kupio kanticu jupola pa samoincjativno okrečio zidove u boju u kojoj su već bili???
Daj moto nemoj me izdrkavati ovdje.
Tražili smo (porodica) od ZEV-a da se to sredi i naredno proljeće je sređeno.
Bilo je čisto brat-bratu mjesec dana, dok opet neko nije počeo da šara.
Ja lično sam pričao sa par idiota koji su se potpisali u ulazu, nije Borik Njujork, pa da se ne znamo...
Dok smo stanovali u zgradi, stari je bio predsjednik ZEV-a. Svu nadoknadu koju je mogao dobiti smo uložili u ulaz. Uz to smo on i ja uložili i svoje vlastito vrijeme.
Dokle treba da ide to volontiranje i altruizam?
Vrlo neprijatno sam iznenađen tvojim riječnikom...... "Ne izdrkavam te" .....sa velikom većinom ovde pokušavam razgovarati bez upotrebe ovakvih riječi .......već kažem da prestaneš da optužuješ navijačku grupu za poteze neodgovornih pojedinaca (kako ti kažeš idiota) ..... bili oni idioti ili ne treba da ih poštuješ, ali ti to svojim načinom obraćanja ne radiš ni ovde na forumu a ni uživo.
To što si popričao sa idiotima očigledno da ne prolazi....ali to opet nije navijačka grupa već pojedinci.
I ja sam predsjednik ZEV-a i ne naplaćujem svoje predsjednikovanje niti imam namjeru, isto tako svoje slobodno vrijeme upotrebljavam da ulaz održavam u kako tako solidnom stanju, doduše imam par klinaca od 6 i 4 godine koji imaju maniju da šaraju po zidovima ali je ih prijavim njihovom ćaći pa on uzme četku i valjak i okreči ono pošarano.
Da završim, ne podržavam šaranje po zidovima ali to ne radi navijačka grupa već pojedinci.