banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 04:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5170, 5171, 5172, 5173, 5174, 5175, 5176 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 13 Jul 2021, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Begic, Vusurevic, Grk...Skauti ne primaju platu dzabe :D

Sent from my Redmi 8 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2021, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ali Amar Begic. Momak je preorao veceras, odlicno pojacanje.
I Vusurovic dobar.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2021, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Ово вече, и поред непроласка у даље коло ЛШ, је за памћење, за понос, за препричавање. За рубрику "утакмице које се памте". Читав Градски, крцат, је дао играчима такав хук, такво навијање, здушну подршку и такав однос према утакмици са толиком вјером, поносом и жељом да својим љубимцима пруже не 12-тог већ 10000 играча који ће стати иза њих и давати им очински вјетар у леђа (ево пуштам сузу од радости док ово пишем) показавши свима шта је Градски стадион и Бања Лука и дајући играчима тачно оно што је за њих Марко Максимовић затражио да добију... А играчи нам одговорили таквим залагањем, борбом, показали Европи од чега смо прављени, а то све се дешавало у претколу Лиге Шампиона... Прије само 6 година био сам ту на истом мјесту гледајући како ми клуб пропада, разишљао како је далеко и само да заиграмо у Европи, а камоли титул и ЛШ... Све вечерас је било идеално, осим резултата, али он и није толико битан јер је ово школски примјер утакмице која је отјелотворење оне "само изађите и борите се, а резултат какав буде". Ја сам поносан и скоро да не вјерујем.

Овај момак је заслужан што наша мрежа није била такета у 118 минута игре против вишеструко скупљег тима.
НИКОЛА ЋЕТКОВИЋ!
Slika

Штета за повреде Врањеша и Јовановића... Имамо згуснут распоред.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2021, 23:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Steta, dugo ljepse nije bilo na Gradskom stadionu nego veceras. Malo je falilo za potpuno slavlje.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2021, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sve ti jebem da ne bi one pauze nakon Panajotisovog gola, uvalili bi im jos jedan u sljedecem napadu.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2021, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Malo sam pratio portale iz federacije, nevjerovatno je tamo koliko mrze Borac i koliko im je drago što je ispao. Strašna količina mržnje prema klubu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Jebena Škendija je izgubila ukupno 6:0 od Mure, a Budućnost 7:1 od HJK Helsinkija.
Škendija i Budućnost su bili nosioci i to u onom našem skraćenom žrijebu sa Klužom i Jermenima. A i tu Muru smo razvalili, jeste pripremna ali jbg.
Šteta za žrijeb i za ovakav kraj. Nije kraj evropskog puta, idemo dalje!

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 00:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Чист пенал у 120 нам није свиран, играч Клужа лопта погодила у лијеву руку. Хвала вам момци, ви сте наш понос. Показали сте ко је газда на градском. Од срца вам хвала, за невјероватну борбеност, и за ово вече које ћу памтити док сам жив. Није вам лако сигурно, али главе горе цијела БЛ је поносна на вас. Свака част свима, али посебно похвале, за Ћетковића и Бегића, а Маре је само вечерас потврдио колико значи екипи. Ма ВЕЛИКО БРАВО СВИМА. Хвала вам.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 05:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mislim da smo pred ovaj meč svi bili pomalo proroci.

Najponavljanije prognoze su bile: Biće penali, Borac ne može proći zbog ukidanja pravila gol u gostima, i ne bojte se možemo igrati. Markove riječi da bi se moglo nešto uraditi ali da traži podršku svih tribina od njihovog izlaska, isto su bile proročke, ljudi su ispoštovali i vjerovali što znači da je i on izgradio neki autoritet. Klub raste, neke stvari su se posložile, piše neku novu istoriju u svakmo smislu. To je dobro. Sad doraditi roster, i poraditi na stadionu u narednih godinu dana, dobro isplanirati šta i kako bi se moglo. A Markova izjava kako će Evropa biti i proći a ostaje borba u ligi, i da sve snage bacamo na titulu je sjajna takođe, jer nema šta tugovati, utakmice se redaju kao na traci. Samo palijaj

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 14 Jul 2021, 05:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 05:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Kakvo vece je to bilo 13.7. Utakmica za pamcenje,atmosfera i igra odlicna,svi na stadionu su dali sve od sebe,svaka nam cast.Posebne pohvale za igrace i trenera,pokazali smo opet da je nas gradski neosvojiva tvrdjava.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 05:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Čestitao bih igračima i treneru na pokazanoj igri i zalaganju.
Naveo sam ranije da se protiv Kluža može igrati. I bio u pravu. Ipak se mora priznati da su bolji za taj jedan gol i zbog jače fizičke kondicije koja je došla do izražaja u produžetcima.
Dobili smo odličnu akviziciju među stativama(veliko BRAVO golmane) i svidio mi se Begić. Svi ostali kao tim su bili odlični bez da izdvajam nekog. Nadam se i želim što brži oporavak povrjeđenima.
Hvala vam još jednom, ovako nisam promukao od 1989. godine i prve lige SFRJ.

I na kraju, omanuli smo mi, na istoku, bacajući flaše na teren. Slijedi žestoka kazna i svima koji su bacali flaše želim da poručim da se napuše k****ne, idioti jedni.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 06:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
ssaassaa je napisao:
Malo sam pratio portale iz federacije, nevjerovatno je tamo koliko mrze Borac i koliko im je drago što je ispao. Strašna količina mržnje prema klubu.
Ja sam utakmicu gledao u federaciji, sa 90% federalaca.... Jednostavno ne mogu mrznju sakriti cak ni pred nama...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 06:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Bravo momci vratice se ovo nekad. Za proci ovakvu ekipu pored svega treba i iskustva. Bitno je da rastemo kao ekipa i dalje. Marko izraste u trenera. Idemo dalje pocinje liga vec u subotu igramo a prava bolnica nam u ekipi. Zna li se na kraju ko je sve povrijedjen. Cini mi se da ih ima vise nego zdravih.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 06:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
pingvin je napisao:
ssaassaa je napisao:
Ja sam utakmicu gledao u federaciji, sa 90% federalaca.... Jednostavno ne mogu mrznju sakriti cak ni pred nama...

A uvijek se zavidilo a i mrzio bolji od sebe. A i .ebali smo ih nasuvo prosle sezone a to se pamti dugoooo.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 07:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Naš naredni rival ima 125 evropskih mečeva, 55 puta šampion S. Irske, igra na sjajnom stadion ako se ne varam dom reprezentacije sa 18.000 mjesta, neke dobre evropske pobjede. Tako da ni po živu glavu ne računamo da se radi o nekakvim amaterima poput onih sa kojima igra Velež.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 07:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Бегић је зрео одмах у првих 11...каква мирноћа дечка у дебију пред пуним стадионом у Лиги шампиона! 20 година, домаћи играч.

Ћетковић исто одличан, 19 год. Вушуровић бржи од Зиљкића :D
Цијели тим је заслужио капу доле! Постали смо главна тема града.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 07:48 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Borac u srcu je napisao:
Naš naredni rival ima 125 evropskih mečeva, 55 puta šampion S. Irske, igra na sjajnom stadion ako se ne varam dom reprezentacije sa 18.000 mjesta, neke dobre evropske pobjede. Tako da ni po živu glavu ne računamo da se radi o nekakvim amaterima poput onih sa kojima igra Velež.

FK Partizan ima 270+ evropskih mečeva, 27 puta je bio pa šampion malo jače lige od sjevernoirske i igra na većem stadionu pa je sebi dozvolio da ga izbce kojekakvi ribari i taksisti. Ne igraju cifre, titule i stadioni. Igra srce.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ovoj ekipi treba Zakaric i mora se uraditi sve da ga zadrzimo. Igrac koji zna drzati loptu, ima dribling, centarsut.
Ne znam koliku platu ima, ali ako trazi duplo da ostane treba mu dati. Ako ostane ubijedjen sam da uzimamo titulu.

Kao sto sam i pretpostavio, Ziljkica cemo moci nadomjestiti, iako mi je bio omiljen igrac.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 07:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Уф тек након проспаване ноћи видим каква је шанса била пред нама. Слажем се са тренером Клужа да је бољи тим прошао и да смо имали пуно среће у овом двомечу али опет били смо близу те пенал лутрије. Ово је само доказ колико нијансе одлучују у овим првим мечевима у европским такмичењима јер су ноге још тешке већини играча послије припрема.
Најбитније из овога свега је да смо повећали свој коефицијент (како клупски тако и државни) и да полако крчимо пут ка носиоцу у првом претколу у наредним годинама. Надам се да ново повећање слиједи након Линфилда у идући четвртак.
Играчима немам шта замјерити, сви су дали и изнад својих могућности ношени сјајном атмосфером. Ћетковић је дефинитивно огроман потенцијал и имао је ватрено крштење на дебију. Такође све наведено вриједи и за Бегића и за Вушуревића. Дефинитивно са Закаром требамо одмах ући у разговор о новом уговору најбољи је био у овом двомечу. Грк је јуче освојио милион скокова са оним штоперима.
Попуњеност стадиона одлична (очекивао сам још људи на сјеверу), једини минус је оно бацање флаша али и онај је ишао само да испровоцира. Још један минус дефинитивно је инстаграм/фб страница нашег клуба. (Нека погледају мало страницу Клужа) Људи само објављују слике, нигдје информације о коначном резултату итд.али то је већ прежвакана тема као и Кондићев течни енглески :lol:
Јуче смо доказали свима у државинда смо најјача екипа дефинитивно ове сезоне и то морамо потврдити и на терену. Сада се требамо окренути нашим унутрашњим стварима. Видјети са Вицом да се направе гријачи на терену у току ове септембарске паузе, па макар и пропустили једну двије код куће, наравно ако не изборимо групну фазу Конференс лиге 8)
Видим да је градоначелник најавио прављење најмодерније атлетске стазе у граду код делте и мислим да би нам дугорочни план требао бити рушење истока и приближавање терену да имамо стадион без атлетске стазе. Као и да нам то постане главна трибина (не вјерујем да на западу имамо мјеста за повећање категорије стадиона а и окружени смо зградама са те стране).
На крају хвала свима у клубу на овој предивној вечери било је лијепо бити равноправам такмац са једним звучним именом.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2021, 07:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Једва чекам двомеч са Линфилдом.
А у лиги ако се која киксне може се и сустићи, то смо бар показали 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5170, 5171, 5172, 5173, 5174, 5175, 5176 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]