banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 10:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5151, 5152, 5153, 5154, 5155, 5156, 5157 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Jun 2021, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
korpus je napisao:
Prosto mi je nevjerovatno da neko aminuje ovaj potez. Prije par stranica smo pisali koliko je igrača protutnjalo od 2015 godine i ubo se jedan Ziljkić pa će se možda ubosti i sa ovim. Valjda smo trebali prevazići taj nivo ubadanja.

Ma svi smo mi u ovoj situaciji očekivali da će doći 2-3 ali baš igrači koji su već dokazan kalibar, ako ništa onda barem neki top igrači ove lige, to je sigurica.
Naravno da ovo nije to. Samo ne treba sad ni osuđivati ga unaprijed. Mi smo na poziciji napadača više-manje popunjeni. Tako je došao i Mehanović "naprasno i niotkuda", pa nije bio loš. Pomogao je. Imamo tu Jovu kao prvo rješenje i to je to. Možda je neki dil u pitanju, mi da ovom malo oživimo karijeru a nekog ubicu će nam dati ti isti kanali, u sredini terena. Ko zna. Boranija smo mi za te šeme.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2021, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Ne osuđujem tog Antu, dečko je tu usput, već je dobronamjerna kritika za sve ove predstavnike kluba koji su istupali u javnost. Ako je nešto dobro onda treba i pohvaliti, kao što i sad treba reći da ovaj potez nikako nije u skladu sa izjavama koje su davali. Ako se kaže top napadač sa internacionalnim iskustvom, očekujemo da smo bar čuli za njega, a lik nije dao go čitavu sezonu u drugoj ligi. Pošteno bi bilo da je došao kao i taj Mehanović, tj na mala vrata pa šta bude, ovako ispada da nas zajebavaju ili da se ne razumiju. Evo mi pišemo na ovom forumu, a masa ljudi u gradu i ne zna ili ne želi da piše ovdje, mada velika većina je razočarana. Shvatite da su granice pomjerene i ponavljam opet, igramo istorijski dvomeč.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2021, 16:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Dec 2020, 15:59
Gledam i nesto kontam sam klub, a i dosta ljudi oko kluba nemaju nikakvu ambiciju u evropi, aj da odigramo pa sta bude, a realno otvorilo se da nikad lakse udjes u grupe lige konferencije, znaci da su za ove pare sto smo sad dobili doveli tri igraca top i potukli se za te grupe, oni dovode neke likove nidje veze, takvih ima i kod nas te kvalitete...i ovdje mnogi ocekuju od Jove, ko garantuje da ce dati jedan gol sad, jer i na pocetku je bio drven, situacije 1 na 1 kriticne, tako da ne kontam...zadnji vezni je neophodan realno...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2021, 18:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ko zna mozda Zivkovic eksplodira i zato treba sacekati i vidjeti da li moze ponovo da trese mreze kao u dezeli, ono sto smo vidjeli zna pogoditi i sto je najinteresantnije vecina lopti je isla pod precku, sto se tice Jove malo me brine sto se spominju 2 mjeseca do pune spremnosti tj. upustanje u duele, vjerovatno ekipa iz saniteta sa razlogom trazi taj period, srecno nasim momcima na pripremama i naravno u dvomecu i da napravimo malo cudo jer imamo iskustva iz prvenstva

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2021, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Tako smo i vujakliju cekali da eksplodira, pa se covjek jos vise ugasio.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2021, 20:16 
Veteran
Veteran

Vujaklija i Djilas nisu tek tako lako mogli prekinuti tal, nije druga strana imala srca :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2021, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Добро, то јесте грешка, лагање јавности, Живковић није бомба од појачања. Иако, драже ми је да не буде бомба која не звучи добро, а игра, него да је бомба која звучи добро, а не игра.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2021, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Вијест дана:
Citiraj:
"Komandant odbrane" Marko Jovanović odradio je večeras prvi "puni" trening još od zime!

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2021, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Uf jači smo za 20% (nisu ni Ćosić i Uzelac loša kombinacija)

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2021, 07:59 
Veteran
Veteran

Dobra vijest, ali bi bilo opasno staviti ga kao startera u Rumuniji a za revans ako bas mora

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2021, 16:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Da li je moguce da ce se dva dana prije mogu slobodno reci istorijske utakmice u Banjaluci, u centru grada vrsiti promocija drugog kluba i uclanjivanje gradjana u isti?

Nisam od onih koji uvijek imaju nesto protiv BG klubova, ali ko daje dozvole za ovo? Super promocija Banjaluke i uspjeha Banjaluckih klubova. Jtzm..

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2021, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
А клуб при томе није могао ни заставице за ретровизор бар таксистима подијелити. Маркетинг нула бамбија у години кад играмо ЛШ.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2021, 19:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Zar je vazno ko daje dozvolu? Pola uprave kluba dovodi djecu na taj cergarski karavan.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2021, 07:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sezonske karte za ovu sezonu?
Jasno je da korona može opet uznapredovati na jesen, ali mislim da bi se masovno kupovale sezonske, realno nisu te karte skupe kod nas, pristupačne su.

O kakvom cirkus pričate, neuprtih?

Marketing kluba odavno ne postoji.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2021, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Vjerovatno nešto Zvezda promovisala. Ne možeš ti spriječiti ni jedan klub u Evropi da dođe i promoviše nešto, ako imaju kao oni ogroman budžet i višedecenijski uigran način komunikacije sa javnošću i navijačima, promocije ... Jbo to. Mi imamo to što imamo. Guramo dalje. Biće vremenom bolje. Sad je bolje u nekim stvarima nego prije 10 ili 20 god. kad smo bili duplo golo. Večeras tekma. U 19h igramo sa Olimpijom a onda povratak kući. Važno i da su Marko i Jovo u punom trenažnom procesu.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2021, 08:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne zelim da popujem ali ovo je toliko amaterski da je nevjerovatno.
Pred meč Lige šampiona bukvalno nista kao da Borac ne igra kvalifikacije. Do prve utakmice ostala sedmica i faktički ništa.
Kao ekipa je u Sloveniji pa eto moze se na odmor. Uprkos krizi, koroni, ovo je situacija gdje klub moze da se jako promovise
I za to ne trebaju velike pare dovoljno je da svaki dan podijele po dvije ulaznice da naprave nagradnu igru preko zvanicnih naloga kluba...Ideja moze biti koliko hoćes

Sto se tice ovih mojih i oni su losi, ali ganjaju sto vise sezonskih da prodaju.
Imaju ipak vise love za promocije, otud akcije podjele sportske opreme i taj karavan je najvise zamisljen da proda sezonske

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2021, 08:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Feb 2011, 08:16
Marketing kluba nikad nije ni postojao, jedino što rade je objavljivanje slika na društvene mreže, vjerovatno misle da je to odličan marketing. Ali ajde, to je posebna tema, ja ću se vratiti na Kluž.

Juče su odigrali poslednju pripremnu utakmicu u Austriji, iskreno da kažem nisam pogledao ni jednu čitavu utakmicu, ali redovno pratim njihove portale i forum pa ću prenijeti ukratko njihove utiske.

Rezultati:
Wels - Cluj 0:4
Ludogorec - Cluj 1:1
Puškaš A. - Cluj 1:0
Dinamo M. - Cluj 0:1
Ujpešt - Cluj 1:1

Prvo što nam ide u prilog, a pisao sam i prije, je promjena trenera. Nikako nisu zadovoljni šta trener radi i kako se ponaša. Za početak nije produžio ugovor sa najboljim štoperom lige Paulo Vinícius koji najvjerovatnije pojačava Steauu. Drugi štoper Andrei Burca, koji je sa Viniciusom igrao u paru, želi da ode iz kluba i mislim da nije odigrao ni jednu pripremnu utakmicu. Na tim pozicijama ostali su sa Cestorom koji je većinu prošle sezone bio povrijeđen, igrali su i sa matorim Hobanom za kojeg smatraju da nije više za njihovog kluba i jedva čekaju da ga se riješe. Smatraju da je Graovac smiješan igrač. Tu su još Denis Ciobotariu i novajlija Rachid Bouhenna.

Na desnom beku većinu priprema odigrao je Mateo Susic, dok odlični Cristian Manea želi da napusti klub i pitanje je hoće li igrati protiv Borca.

Na lijevom beku je većinu utakmica odigrao Iasmin Latovlevici za kojeg smatraju da je ubjedljivo najslabija karika u timu i u defanzivi, nije im jasno zašto je sa njim produžen ugovor. Mário Camora je kapiten i iznio je skoro čitavu sezonu ali na pripremama nije puno igrao. I on ima 35 godina, godinu dana je mlađi od Latovlevicia, tako da nam je možda šansa po toj strani.

Što se tiče golmana, trenutno u rosteru imaju 5-6 njih. Po njima najbolji je Giedrius Arlauskis, ali je njemu tek prije 3-4 dana produžen ugovor i tek tada je došao na pripreme.

Mislim da im zadnja linija nije uigrana i nisu standardni a uz to su i jako matori te bi Marko to trebao pokušati iskoristiti.

Iz veznog reda i napada takođe im je otišlo par igrača. Ostali su po krilima Paun i Daec, ovaj drugi je imao odličnu sezonu i proglašen za najboljeg igrača, ali je i on mator, 36 godina. U špicu su Gabriel Debeljuh, Mario Rondón sa 36 godina, Billel Omrani i novi igrač Daniel Paraschiv. U veznom redu pojačali su se sa Jonathan Rodríguez, Anas Tahiri i Claudiu Petrila.

Da sumiram, zadovoljni su sa pojačanjima iz veznog reda, ali špicevi i odbrana nisu na nivou da mogu odbraniti titulu u Rumuniji. Po mom mišljenu ako smo imali 10% šanse za prolazak dalje, u ovom trenutku mislim da su se šanse povećale bar na 20%. Mi nemamo šta izgubiti, a oni su pod pritiskom i javnost im stvara dodatni pritisak.

Početni sastav protiv Ujpešta:
CFR početni tim : Arlauskis - Manea, Ciobotariu, Graovac, Latovlevići - Tahiri, Hoban, Chipciu - Rondon, Debeljuh, Petrila.
Usput je Marius Șumudică na teren poslao i Itua, Gîdeu, Denisa Rusua (minuta 60), Mihai Buteana (63), Cristiana Figueireda i Daniela Paraschiva (66).

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2021, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ne znam koliko su pobrojani igraci brzi. To je nama kljucno, budu li brzanci kao oni iz Rio Avea moglo bi biti problema. Brzina protivnickih igraca je nas glavni problem, jer je fudbal u nasoj ligi uzasno spor. Jedina nada je sto su njihovi igraci mahom Stojanovih godina, treba nam slab tempo kad oni imaju loptu.

Poslednji put menjao Simpatizer dana 29 Jun 2021, 09:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2021, 09:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Нама у управи сједе идиоти и цигани. Њима Борац служи само за прање пара. Тако да ни не треба ништа да вас чуди. Иначе све похвале за Корпуса, што нас редовно извјештаваш и добро пратиш.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2021, 11:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ziv je.....

Elem,sa svim pobrojanim "nedostacima",sanse borca su i dalje plafon 20% i tako se treba ponasati. Praviti tragediju ako se ne prodju rumuni je smijesno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5151, 5152, 5153, 5154, 5155, 5156, 5157 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]