banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2005, 10:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
The Godfather je napisao:
arhitekt je napisao:
Ljudi, ma apsolutno me ne interesuje ko ulazi/izlazi iz kafane, nego cisto sam bio zainteresovan da nije neki udbas, pandur, inspektor ili nesto slicno..

Komunalni policajac..? :-?

a ti si neki opasni mafijas, diler gudre il' fighter banjalucki pa te isfurava kontas drot....sta i da je drot.....sta ti je za njim.....daaaaaj indijanac...sto neko rece...visite svaki vikend u 2 gostione do fajronta i samo gledate ko sta nosi, sta pije, vozi..ko ko koga jebe......a svi se jebu po prichi.....al' malo juche......popije kafu sa trebom i jebana je ujutro.......

e jesmo mahala........uih !! :x

:toothy7: neda majka svog nervozica :love4:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2005, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma daaaj cuj mu teme........ :banghead:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2005, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
The Godfather je napisao:
arhitekt je napisao:
Ljudi, ma apsolutno me ne interesuje ko ulazi/izlazi iz kafane, nego cisto sam bio zainteresovan da nije neki udbas, pandur, inspektor ili nesto slicno..

Komunalni policajac..? :-?

a ti si neki opasni mafijas, diler gudre il' fighter banjalucki pa te isfurava kontas drot....sta i da je drot.....sta ti je za njim.....daaaaaj indijanac...sto neko rece...visite svaki vikend u 2 gostione do fajronta i samo gledate ko sta nosi, sta pije, vozi..ko ko koga jebe......a svi se jebu po prichi.....al' malo juche......popije kafu sa trebom i jebana je ujutro.......

e jesmo mahala........uih !! :x

Godfather, sta se palis..? Ti si u svakom filmu bio kul lik.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Avg 2005, 16:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Avg 2005, 15:53
brate,u pravu si potpuno.njega ladno interesuje jel taj cikica inspektor ili sta vec ne? :lol: Pa i da jeste sta onda?ti si neki gistro nabedjen pa ti frka?
Ili kada si napolju u filmu si gle ovog a gle onog?ccc... mislim ovaj grad je inficiran totalno,kakvim se ljudi pricama smaraju to nije normalno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2005, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
pozzzz....
znam ja ko je lik!
ali ne mogu da ti to otkrijem, inace cu te morati ubiti.
lik ne zeli da bude anoniman, on zeli da bude pilot :glasses4:
pozdrav svima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 09:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2002, 01:00
Taj lik cesto bude u parkicu, lik je totalno lud (ne 98%, ne 96% nego 100%:). Nesto je davno izgubio i to konstantno trazi. Udje u kafice i ne gleda goste samo u pod i zagleda ima li toga:). Ono sto mene interesuje, kako iko moze pomisliti da on ima neku funkciju :D Znaci na prvi pogled skontas da nema ni sta da jede posteno.. jedino ako to nije full undercover cia agent kojem je funkcija izvjestavanje o broju riba u kaficima s ciljem otimanja istih u svrhu umjetne oplodnje i sirenja nataliteta u ruandi:)))))))))))

eto..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jul 2005, 15:20
zoof je napisao:
Taj lik cesto bude u parkicu, lik je totalno lud (ne 98%, ne 96% nego 100%:). Nesto je davno izgubio i to konstantno trazi. Udje u kafice i ne gleda goste samo u pod i zagleda ima li toga:). Ono sto mene interesuje, kako iko moze pomisliti da on ima neku funkciju :D Znaci na prvi pogled skontas da nema ni sta da jede posteno.. jedino ako to nije full undercover cia agent kojem je funkcija izvjestavanje o broju riba u kaficima s ciljem otimanja istih u svrhu umjetne oplodnje i sirenja nataliteta u ruandi:)))))))))))

eto..

Evo covjek me razumje.. svaka cast.. Jedino ako mislimo na istog lika:u 40-tim, mrsuljav, celav, izbuljenih ociju, izbrazdanog lica... i naravno gleda.. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
arhitekt je napisao:
Evo covjek me razumje.. svaka cast.. Jedino ako mislimo na istog lika:u 40-tim, mrsuljav, celav, izbuljenih ociju, izbrazdanog lica... i naravno gleda.. :-?

Ja sam vidio barem dvadesetak likova koji odgovaraju ovom opisu... A da mi ostavimo te jadne duse na miru???...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 13:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jun 2004, 22:23
zoof je napisao:

eto..

Ovaj o kojem ti pričaš je nešto viši rastom (preko 180) i nije ćelav. Taj stvarno jeste neki mentalac. Ovaj tip o kojem ostali govore je jedan drugi lik. Meni je neko pričao za njega. Koliko sam ja razumio, tip je stari neženja, pa otud je i jasno da visi po kafanama i snima curice, a pogotovo u Haniotiju gdje ima dosta onih starijih cica, koje su vjerovatno bliže njegovom ukusu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]