banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 533, 534, 535, 536, 537, 538, 539 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 24 Mar 2021, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Hvala.

Kako po vama mtel stoji u poredjenju sa trion paketima, npr ovaj srednji za 67 maraka?
https://telemach.ba/eon-paketi/trion-eon-paketi/

Slab je kvalitet slike na IPTV, cak i kod HD kanala, neuporedivo sa eltom gdje sam bio prije, ne znam gdje tu stoji trion.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2021, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Na Vietu preko Elta kablovskog interneta išlo uredno. Nova S.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2021, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
burazer je napisao:
Hvala.

Kako po vama mtel stoji u poredjenju sa trion paketima, npr ovaj srednji za 67 maraka?

Slab je kvalitet slike na IPTV, cak i kod HD kanala, neuporedivo sa eltom gdje sam bio prije, ne znam gdje tu stoji trion.
Druze, to su oni SBB. Jedina firma koja je gora od samog Telekoma. Supci zbog kojima godinama nismo mogli gledati sport klub, supci zbog kojih sad ne mozes gledati reprezentaciu,itd...

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2021, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
burazer je napisao:
Hvala.

Što se tiče slike, daleko je bolja nego na Mtelu. Kod mtela je ubjedljivo najlošiji kvalitet HD kanala.
Ostalo u zavisnosti od potrebe. Nije Trion puno raširen po gradu.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2021, 23:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
wizzy_bl je napisao:
Druze, to su oni SBB. Jedina firma koja je gora od samog Telekoma. Supci zbog kojima godinama nismo mogli gledati sport klub, supci zbog kojih sad ne mozes gledati reprezentaciu,itd...

kako nisi mogao gledati sk?...predjes kod njih i gledas sk...predjes kod mtela i gledas arenu....kapitalizam jbg...komunizam je davno prosao

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2021, 23:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
drug je napisao:
Na Vietu preko Elta kablovskog interneta išlo uredno. Nova S.

EON sada "šljaka" sasvim normalno.Ja sam uvjeren da je mtel nešto čačkao namjerno,jer sa VPN se moglo gledati bez problema.I nije samo Nova S slabo radila,već svi strimovi.Kako god,jako ružno sa njihove strane pogotovo za korisnike EON van mreže.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 06:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mark05 je napisao:
wizzy_bl je napisao:

kako nisi mogao gledati sk?...predjes kod njih i gledas sk...predjes kod mtela i gledas arenu....kapitalizam jbg...komunizam je davno prosao
Mozda to jeste neki osnovni kapitalizam, medjuitm na trzistima koja su uredjena ne bi se to moglo desavati. Nudis nesto na trzis, moras moci ponuditi svima. SK nikad nije ponudio Mtelu opciju da njihove programe drze kao opcioni paket, vec su stalno htjeli da udju u osnovni paket, za sve korisnije, tj iz nnihovog ugla...ogromni input novca zagarantovan na mjesecno nivou.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 18:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Sep 2017, 12:08
Gdje se na mtel-u mogla ( i moze u subotu) gledati reprezentacija Srbije ?

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Na mtelu nigdje. Može analogno preko sobne antene na NOVA BH ili preko raznih aplikacija.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 18:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Avg 2019, 12:18
Мислим да је Нова бх јуче преносила Босну, тако да и поред толиког броја канала на мтелу морамо гањати стримове!

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 18:27 
Veteran
Veteran

U subotu će prenositi utakmicu Srbija-Portugal,jer u istom terminu ne igra reprezentacija BiH.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
brankos123 je napisao:
Мислим да је Нова бх јуче преносила Босну, тако да и поред толиког броја канала на мтелу морамо гањати стримове!
Mtel nema Nova BH u ponudi.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 19:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Avg 2019, 12:18
Знам да нема,мислио сам на обичној антени

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Bas sam danas bio kod kolege da vidim trion. Poredim slicne trio pakete mtel i trion.

Slika je neuporedivo bolja na trionu u poredjenju sa mtel. Internet duplo brzi za iste pare, interfejs inovativniji, imas android box sto znaci da arene i rts koje nedostaju nadoknadis preko kodija za dzabe, eon aplikacija nudi svasta isto, unifon, unifi itd. Nije za zanemariti ni pristup tidalu kao trion musterija, to je meni usteda 10 maraka mjesecno jer ne moras placati spotify/apple music a imas minimum toliko i jos u boljoj kvaliteti nego na ta 2 servisa. Moram vidjeti ima li kakvo geo ogranicenje za koristenje.

Prethodni vlasnik Triona > Telemacha > UG je KKR, sadasnji BC Partners. Oba fonda su medju najjacim investitorima u svijetu i svakako mocniji od svih ex yu drzava zajedno. Sto drugim rijecima znaci kada bude ravnopravnog nadmetanja uvijek ce UG grupa izvuci vise nego udruzeni drzavni resursi ex yu drzava.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cim su neki sugavi investicioni fondovi vlasnicu, razlog vise da ne idem tamo. Konkurencija je pozeljna samo iz razloga da se ovi iz mtela dovedu u red...al kad god sam na pola-pola...uvijek cu izabrati mtel.

Sto se tice reprezentacije, kao sto ti rece za Kodi da se mogu gledat Arene, isto yako mozes gledati i SK najnormalnije. Al toliko mi idu na *urac da ih necu da gledam i kad moram, pa sam sinoc tekmu gledao preko Skysports.... To su debili neopjevani, prenose sinoc Srbiju iz studija u ZG (komenyator Hrvat). Prosli put kad sam gledao na Nova S ,komentator neki musliman iz Sarajeva koji otvoreno navija za Portugal i Ronalda umjesto za Srbiju. Kako to objasniti...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka

Zato što na Nova BH rade samo Bošnje. Zato i ne gledam na toj televiziji utakmice reprezentacije. Sinoć gledao Srbiju na ES 1 Danska slika ubija. Drugo poluvrijeme gledao na Nova S. Nema potrebe da se ta Nova BH i ima u ponudi.

E sad druga je stvar što dosta ljudi je naviklo da koristi stare televizore i uopšte ne koriste internet, а takvih je kod nas dosta.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 21:50 
Veteran
Veteran

wizzy_bl je napisao:
To su debili neopjevani, prenose sinoc Srbiju iz studija u ZG (komenyator Hrvat). Prosli put kad sam gledao na Nova S ,komentator neki musliman iz Sarajeva koji otvoreno navija za Portugal i Ronalda umjesto za Srbiju. Kako to objasniti...

Gledao si hrvatsku verziju Sportkluba,pa je logično da komentator bude Hrvat bez obzirao ko igra.Na Nova S su isti komentatori kao sa Sportkluba.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka

Sinoć je prenosio Viško. Samo što dalje od Lončarevića i Gojkare.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 22:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Da, sinoć je Višković prenosio, pa je bilo solidno, iako Višku više "leži" tenis.

brankos123 je napisao:
Знам да нема,мислио сам на обичној антени

Ako si iz Banjaluke, dovoljno je usmjeriti antenu prema Šibovima. I pronaći u analognom spektru 51 UHF. Slika je, za analogne prilike, fantastična. Baš me neki dan pitao kolega kakva je na Starčevici slika na analogiji Nove BH pa sam mu poslao foto.

Slika

Slika

Eto, pa pokušaj. Ništa te ne košta. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2021, 23:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
wizzy_bl je napisao:
Cim su neki sugavi investicioni fondovi vlasnicu, razlog vise da ne idem tamo. Konkurencija je pozeljna samo iz razloga da se ovi iz mtela dovedu u red...al kad god sam na pola-pola...uvijek cu izabrati mtel..

ja suprotno...da imam opciju odabrao bih bilo sta osim sugavog mtela...sve se nadam da ce se trion rasiriti malo vise

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 533, 534, 535, 536, 537, 538, 539 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]