Citiraj:
Fudbaleri Borca poraženi u Tesliću od Proletera (0:2)
Smileski: Igrači nisu svjesni čiji dres nose
Fudbaleri Borca su u srijedu poraženi u Tesliću od drugoligaša Proletera (0:2), poslije čega je trener Zoran Smileski bio izuzetno ljut.
"Igrači Borca izgleda nisu svjesni za koji klub igraju i čiji dres nose. Poraz u Tesliću nema opravdanja. Igrači treba da shvate i da znaju da će svi ovako dočekivati Borac, sa željom da pobijede i neće nam biti lako. Izgubili smo, ali vjerujte ovaj poraz me i raduje, mada igračima ne mogu da oprostim neuspjeh. Izgubili smo na vrijeme, taman kad je bilo potrebno da shvatimo neke stvari, a ovaj rezultatski neuspjeh je dobra opomena. Potvrdio je moju tezu odranije da u ovom momentu nemamo ekipu za osvajanje prvog mjesta u Prvoj ligi RS", istakao je Zoran Smileski, šef stručnog štaba FK Borac.
Banjolučane je zabolio način na koji su dočekani u Tesliću. Niko u crveno-plavoj ekspediciji ne može da vjeruje šta su doživjeli u ovom gradu.
"To je bruka i zaista ne znam šta se ovo dešava u BiH. U Sanskom Mostu Borac je dobio aplauze i ispraćen je na najljepši način, a u Tesliću smo dočekani kao najveći neprijatelji. Ovo zaista nema smisla. Igrači su me molili da ne igramo, da se vratimo kući, malo je nedostajalo da se ekipa povuče s terena, ali nismo mogli to da dozvolimo, uz rizik smo nastavili utakmicu. Stravično je šta su naši igrači doživjeli u Tesliću, bili su maltretirani i ponižavani, ali to ipak nije opravdanje za poraz o kojem ću sa svakim igračem ponaosob popričati", rekao je Smileski. Naredni kontrolni susret Banjolučani će igrati u subotu protiv ekipe BSK Crni Đorđe, a generalna proba pred prvenstvo biće duel s Podgrmečom u utorak.
Hajde sad svi u glas:
"Ovoooo je smjeeeesnooo!!!!"