banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2021, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
kosta je napisao:
mene recimo zanima kako će izgledati kad se raspiše prvi kapitalniji tender za neku izgradnju ili informacionu narudžbu. i onda se prijave svi ovi što ih je Draškić ocrnio na pasja kola. i šta će-kud će, moraće sam obarati sopstvene tendere.
ovo prije nekoliko dana što je oborio Prointer zbog nekog zareza, ogledni je primjer.
hoću reći, on čak i kada bi imao neke vizije i ideje, ne vidim s kim bi mogao da ih realizuje.
Polako, naće se. Nije ni Mile imao sa kim '98. i 2000.
Pozitivno je što im a sad i SNSD kadra kojim se živo j... za Prointerom i kažu za tendere, nije bitno ko će dobiti, samo da Prointer ne dobije. Porazno je što gamad učestvuje u nabavci papira i kanc. materijala od 10000 marona i gura se da uništi ove male igrače, firme od 5-10 ljudi. Činjenica je da se " barbika " , kako god da ga nazovete, eksponira bespotrebno i izaziva kontrareakciju. Ali isto tako staje na žulj dosadašnjim čobanima u lopovluku, i neka, treba nam svima šok terapija. Zato u pamet se za opšte izbore, i dati mandat malome i Trivićki pa eto im nek se snalaze. I to bez ikakvih satelita Milinih, Stevandića, londonskog đaka, DNS fukara i tihe eminencije u građevini Demosa. O Braci i seki SPS ne treba ni riječi. Ako smo mogli trpiti milijardu od telekoma i tolike kreditne dugove klike ovih lijevčana zadnjih 15ak godina, možemo i ove 4 godine. Ako ne budu valjali i njih ćemo mjenjati. Ali mamuzati ove degene i nadati se da će se promjeniti nabolje, može samo budala.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
<Enter_name> je napisao:
Mene ne zanima koliko će on ukrasti, manje, više ili ništa, mene zanimaju ove druge kategorije (meni, kao stanovniku Banjaluke, vidljive). Ako tu bude bolji od njih - bolji je. Ako ne bude radio ništa - nije bolji.

To je mali upgrade od, daj mi 50 maraka da imam nesto od tog glasa, jebo opste dobro.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 21:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Jbg, nisam toliko dubokouman ko ti, ja sam priprost čovjek. I nisu rupe samo meni, svima su.
Pa eto, sad je došao na poziciju, nek manje krade od prethodnih. A to što ne ukrade, nek preusmjeri u neke konkretne stvari.
Bez ovog drugog ja ne vidim napredak... čak bi se zapitao gdje odlazi taj višak para.
Ne kažem ja da ne treba raditi na ovim stvarima na kojima radi, već govorim da treba radit i na drugim stvarima.
I da malo manje praviti reality od tog, ovako je to u rangu dubokoumnih emisija tipa Farma, Parovi, Zadruga. A rupe i dalje tu.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Pa priprema se čovjek za sledeće izbore. Politika ti je kao CI/CD... :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Ispljunuće BL kad mu ne bude trebala, kao što je i PZD onomad.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Jbg, nisam toliko dubokouman ko ti, ja sam priprost čovjek. I nisu rupe samo meni, svima su.
Pa eto, sad je došao na poziciju, nek manje krade od prethodnih. A to što ne ukrade, nek preusmjeri u neke konkretne stvari.
Bez ovog drugog ja ne vidim napredak... čak bi se zapitao gdje odlazi taj višak para.
Ne kažem ja da ne treba raditi na ovim stvarima na kojima radi, već govorim da treba radit i na drugim stvarima.
I da malo manje praviti reality od tog, ovako je to u rangu dubokoumnih emisija tipa Farma, Parovi, Zadruga. A rupe i dalje tu.

Sad si vec napisao nesto drugo. Slazem se sa ovim.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pošteni Srda je napisao:
Ispljunuće BL kad mu ne bude trebala, kao što je i PZD onomad.

Bez BL nema RS, bez RS nema nista, dakle nije lud.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
@Enter, ja bih uzeo u obzir da on visak koji naprabi mora preusmjeriti u projekte koje bi inace finansirala vlada RS (Da je Igor i dalje gradonacelnik)

Ako je njegova prica ispravna (hipoteticki pricam) gradjani ce ocigledno morati istrpiti te rupe neki period da se posloze kockice i da to liči na nesto.

Evo vjerujem da cemo imati a mozda to neko i sad zna, koliko ke vlada ulozila u BL projekte 2020-e a koliko ce ovo?

Opet to je i ocekivano i vožd je to odmah svima javno stavio do znanja, opet vlada ulaze ono nesto malo ali nece ni 60% kao sto bi da je tu SNSD kadar. E te rupe sad Drasko mora popunjavati i cinjenica da ljudi hoce konkretne stvari, dzaba pricati o ustedama ovim i onim ako rupa stoji na putu mjesec dana.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Samo što se Draško ranije rado hvatao tih rupa i komada asfalta. Dok je bio na drugoj strani.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Prvi put kad sam spomenuo rupe, stvarno sam mislio na rupe. Drugi put su više bile alegorične.
OK, manje para za projekte... zato se odustaje od nekih, kao što je most. Ja lično mislim da taj most nije nebitan, ali ako čeka neka bolja vremena zarad normalnog funkcionisanja - u redu.
Ali redovno održavanje u gradu se valjda ne finansira od sredstava vlade RS. Ja samo primjećujem da je ove godine slabije čišćenje snijega nego prošle (iako ga je bilo malo), te da ima više rupa na kolovozu.
Eto, neki dan su posadili drveće i to vidim kao pozitivnu stvar. Možda je to sitno, ali je vidljivo.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Opet kazem, ceste u gradu su nikad gore. Ne pamtim da je apsolutno u svakom naselju rupa na rupi, ili nisam prije ko klinac ni obracao paznju na to. Ali katastrofa je ovo, neki dan kroz rosulje prolazim, ona cesta od nekadasnjeg d marketa do semafora kod crvenih zgrada je uzas, a prije par godina su je komplet presvlacili.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Za rupe na putu sam saglasan,za ciscenje snijega i nisam bas, čak naprotiv.

Nekad prije je kidao asfalt tek postavljen i bila je prica predizborni evo zasto smo dali pare. Bar sam tako gledao, ukoliko se i sad uradi ulica ili bilo sta sto bi trajalo 20 dana svakako da treba reklamirati i vjerujem da ce ATV momemtalno docekati.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2021, 22:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Moja ulica jeste slijepa, ali ove zime nije vidjela grna. Prije toga je prolazio prvi dan padanja snijega, eventualno drugi. Živim u Boriku, nije baš daleko od centra grada. A nije da je bilo nekih mećava.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2021, 07:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Neko spomenu kako ce ispljuniti BL kad mu vise ne bude trebala i mislim da je tu u pravu. Kad dodju iduci izbori, Draska ce biti svuda, po citavoj RS, osim tamo gdje treba biti, a to je na svom poslu - u BL.

Kada spominjem most u Docu, ne mislim da je to neki ultra giga mega znacajan projekat za BL, ali da jeste veliki i ozbiljan zalogaj koji bi bilo dobro da se uradi(ipak nesto vise od krpljenja rupa po ulicama). Nije problem da se taj most saceka, ali jeste problem ako se nista drugo od takvih projekata ne radi.

Opet dolazimo do problema reality programa, jer Drasko sa poziciju gradonacelnika koristi za svoj reality (borba protiv rezima), a ne koristi za razvoj samog grada (a nekada za to se moras sageti, pojesti neku knedlu,precutati nesto, ispasti pickica,itd...). Npr. ubjedjen sam da je taj most mogao ostaviti, da je isao moljakati Vladu da bi dobio neki dinar (ispao bi pickica), da isao moljakati strance kao opozicironar takodje bi dobio neku pomoc (opao bi rejting kod nacionalista),itd...ali gradnja mosta bi isla, za par godina bismo imali taj most. Sad nemas nista, niti ces sta imati, osim Draska koji bilda svoju pojavu u svom reality programu kako bi izgledao sto mocnije (nema pregovora sa lopovima, nema popustanja, nema ovog, nema onogo,itd...) . /Valjda je svima jasno da je to utopija i da ce prevara i kradje biti uvijek i u svakom sistemu i da sa takvim moras saradjivati (htio to ili ne).Jedino na sta se moze uticiti jeste kolicina tih stvari./

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2021, 07:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
Opet dolazimo do problema reality programa, jer Drasko sa poziciju gradonacelnika koristi za svoj reality

Zašto vas to čudi? Pa na taj način je dobio izbore, nije pobijedio zato što je ponudio koncept razvoja grada, razrađen plan investicija i sl.
Ide meni mali na živce al' brate i vi pljuvači ste mi se popeli na vr' qrca sa pljuvanjem svakog njegovog poteza. Kakav god da je bolji je od onih retardera iz SNSD i "samostalnih poslanika" u skupštini grada.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2021, 08:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Wizzy, pa zasto jednostavno ne bi preletio kod njh? Imao bi na raspolaganju sva sredstva.... Tesko da se tako bori za opste poboljsanje. :

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2021, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
_зока je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Opet dolazimo do problema reality programa, jer Drasko sa poziciju gradonacelnika koristi za svoj reality

Zašto vas to čudi? Pa na taj način je dobio izbore, nije pobijedio zato što je ponudio koncept razvoja grada, razrađen plan investicija i sl.

Pobijedio je zato što su ljudi bili protiv. Ne zato što ih je privukao rialitijem.
Kada ovi iz SNSD-a to skontaju, možda dobiju idućeg gradonačelnika. Do tada nek se tješe glupim pričama o tome da koalicioni nisu radili za Igora (neki i nisu "radili", a jesu li svi iz SNSD-a glasali za Igora?).

_зока je napisao:
Ide meni mali na živce al' brate i vi pljuvači ste mi se popeli na vr' qrca sa pljuvanjem svakog njegovog poteza. Kakav god da je bolji je od onih retardera iz SNSD i "samostalnih poslanika" u skupštini grada.

Potpis za ovo.
S tim da se ne mogu složiti da su svi iz SNSD-a u skupštini grada retardi. Ali da ih ima, ima. Od "Raptenka", pa nadalje.
Ova postava SNSD-a u Skupštini grada im je najgora od kako postoje.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2021, 09:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
I da dodam da je mali uspio da svojim "performansima" nametne teme o kojima se priča po gradu (Ćućun, Kajak, pjevaljka...) čime se "učvršćuje".
Priča li iko u gradu o posebnim sjednicama NSRS, Incku itd. ili o manifetlucima sitnih i malo krupnijih riba u gradu.

Do sada je opozicija u gradu uglavnom reagovala na teme koje su pokretane od SNSD-a.
Sada je situacija obrnuta.
SNSD se jednostavno ne može snaći u "novoj" ulozi.
Djeluje mi kao da su kontali da će u novembru proći "bez po muke".

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2021, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Dodiku je najbolje da organizuje prijevremene predsjednicke izbore.
Drale ce jahati ovako do 2022. i samo rasti u narodu, kao Srpski Robin Hud.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2021, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ili srpski Gandi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]