Citiraj:
Za Dan žena: Besplatan ulaz damama na Gradski olimpijski bazen7. 03. 2018. u 12:01h
Facebook Twitter Pošalji prijatelju Preporuči na Viberu
Na Gradskom olimpijskom bazenu povodom Dana žena, u četvrtak, 8. marta, biće besplatan ulaz za pripadnice ljepšeg pola.
Javno preduzeće „Akvana“, koje upravlja Gradskim olimpijskim bazenom, tradicionalno časti sve dame besplatnim ulazom kao malim znakom pažnje za njihov praznik, saopšteno je iz „Akvane“.
Inače, povodom proslave Dana žena, u restoranu “Akvana”, sa početkom u 20 časova, biće održan koncert grupe Crvena jabuka. Cijena ulaznice je 15 KM, a rezervacije na blagajni restorana „Akvana“.
Izvor: ASBL
Citiraj:
DOČEKAJTE NOVU 2019. GODINU U RESTORANU CENTRAL
07/12/2018
Već tradicionalno u restoranu “Central” u Vitezu doček Nove godine je uvijek u dobrom ozračju, s bogatim izborom hrane,
pa tako i zanimljivim bendovima. Ove godine vas zabavlja Čiča Gliša band iz Banja Luke. Cijena ulaznice 50,00 KM i možete
pozvati na broj 030/718-460 za rezervaciju. Očekuje vas dobra atmosfera, sa jako ljubaznim osobljem koje će se potruditi
da uđete u 2019. godinu raspoloženi i veseli. Vaš Restoran Central.
Doček 2020
Citiraj:
-Hotel Prijedor, muzika-bend “Čiča Gliša”, cijena 60 KM, all inclusive
Citiraj:
Koliko se sjećam, to su bile novogodišnje ili osmomartovske zabave, kao i zabave za preduzeća pred Novu godinu”, naglasila je Čavka, prenose Nezavisne.
Iznajmili restoran od “Akvane” pa nasamarili goste za Novu godinu
https://banjaluka.net/iznajmili-restora ... vu-godinu/Ja bih volio da me neko demantuje kad je Čiča Gliša svirao 10-15 puta godišnje za ng i osme martove.
A Google izbacuje da su svugdje svirali osim tamo, ne tvrdim da mi google izbacuje sve, ali definitivno nije kako ova Čvaka tvrdi.