banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
V@nja je napisao:
Citiraj:
Pa zbog kvantiteta. Samo u SNSDu postoji i teoretska sansa da bitnije funkcije pokrijes sa kvalitetnijim kadrom (ili jedan dio tih funkcija) ,kod ovih drugih...ne postoji ni teoretska sansa da iko normalan dodje na bilo koju bitniji funkciju.

I za sve godine koje su na vlasti, "kvalitetan kadar" se moze pobrojati na prste jedne ruke.
Mozda.

Sasvim je OK da podrzavas SNSD, al' ovo gore je floskula koja u najboljem slucaju vrijedi pola marke.

Potpis za ovo Vanjino.

BTW, baš si wizzy nakenjao kad si uspio Vanju natjerati da nešto napiše :lol:

@Wizzy, kvantitet ne znači da će se moći pronaći kvalitet.
Doduše, možda na samom dnu ima aktivista vrijednih pažnje koji su postali pasivni zbog toga što su ih neki "preskočili", ali teško da će njih neko isturiti naprijed čak ni nakon "reorganizacije". Možda isplivaju nakon nekih turbulencija u stranci.

Poslednji put menjao Choban dana 13 Feb 2021, 23:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ja ne kontam tu logiku. Ovi idioti nas jebi godinama, ovaj mali je samo iritantan jos nas nije poceo jebavati, a ti bi i dalje da nas jebu idioti i polumozgani koje si spominjao. Tu vrstu mazohizma jos nisam vidio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Jbg kad mali nece da asfaltira u januaru i februaru, treba to odma mijenjati.
Propusti kljucne mjesece za rad.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

On konta da bi mu igac i ekipa turili asfalt u ulicu da su pobijedili (a mogli su turiti dok su bili na vlasti, ali ipak nisu, al mu draze sto oni nisu nego sto drasko nije za ovih par mjeseci).Pa zna se da prvo ide asfalt tamo gdje gube. Tako da u svakom slucaju nece dobiti asfalt :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Kvalitetnog kadra u SNSD-u nema ni u ljeljama. Ponekad se pojavi neki izuzetak...

Puno bolje nije ni u PDP-u. Sjećate li se liste za odbornike u BL ili smo to već zaboravili??

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Pfc88 je napisao:
Ti stvarno mislis da je Drasko sposoban da ikada asfaltira moju ulicu u Boriku. Ovi prosli su bar poceli razmisljati o tome (bili na sastanku sa ovim sto je sad Draskov covjek sa ovlastenjima u saobracaju), prihvatili da se to treba uraditi ove godine i vjerujem da bi bilo i uradjeno da je Igor pobjedio.

Mozda da bi se toga Drasko i uhvatio toga i zavrsio da je neka druga situacija, ali ne zna gdje je supalj, toliko je toga naobecavao (da bi ljudi glasali), a budzet ogranicen.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sutra kad drale naveze kamionima niskogradnje naveze asfalt kod tebe hoces reci, priznajem jeo sam govna.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
Pfc88 je napisao:
Ti stvarno mislis da je Drasko sposoban da ikada asfaltira moju ulicu u Boriku. Ovi prosli su bar poceli razmisljati o tome (bili na sastanku sa ovim sto je sad Draskov covjek sa ovlastenjima u saobracaju), prihvatili da se to treba uraditi ove godine i vjerujem da bi bilo i uradjeno da je Igor pobjedio.

Mozda da bi se toga Drasko i uhvatio toga i zavrsio da je neka druga situacija, ali ne zna gdje je supalj, toliko je toga naobecavao (da bi ljudi glasali), a budzet ogranicen.
A jel stvarno mislis da bi Igor to do sada uradio da je dobio izbore???

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
V@nja je napisao:
Citiraj:
Pa zbog kvantiteta. Samo u SNSDu postoji i teoretska sansa da bitnije funkcije pokrijes sa kvalitetnijim kadrom (ili jedan dio tih funkcija) ,kod ovih drugih...ne postoji ni teoretska sansa da iko normalan dodje na bilo koju bitniji funkciju.

I za sve godine koje su na vlasti, "kvalitetan kadar" se moze pobrojati na prste jedne ruke.
Mozda.

Sasvim je OK da podrzavas SNSD, al' ovo gore je floskula koja u najboljem slucaju vrijedi pola marke.

Potpis za ovo Vanjino.

BTW, baš si wizzy nakenjao kad si uspio Vanju natjerati da nešto napiše

@Wizzy, kvantitet ne znači da će se moći pronaći kvalitet.
Doduše, možda na samom dnu ima aktivista vrijednih pažnje koji su postali pasivni zbog toga što su ih neki "preskočili", ali teško da će njih neko isturiti naprijed čak ni nakon "reorganizacije". Možda isplivaju nakon nekih turbulencija u stranci.

Minus napolju i jeste (dosadno), a kontam mozda me neko iz SNSDa skonta, pa dobijem pozivnicu da pisem po internetima .Treba mi neki honorarni poslic, valjda zaraditi pare za noviju Mazdu.

Sto se tice reorganizacije SNSDa, od nje sve zavisi koliko dugo ce Drasko biti na ovoj poziciji.Ako se rijese dobrog dijela kadrova kojeg gledamo zadnjih 10 godina na TVu, lako ce se rijesiti i Draska.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

richa je napisao:
Sutra kad drale naveze kamionima niskogradnje naveze asfalt kod tebe hoces reci, priznajem jeo sam govna.

Posto se nece to nikad desiti....nije problem priznati.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Pa nije Draško SNSD kadar ? Čak i da ga se riješe, šta god to značilo, SNSD ide silaznom putanjom. Šta mogu ponuditi osim ucjena i pretnji ?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Pfc88 je napisao:

A jel stvarno mislis da bi Igor to do sada uradio da je dobio izbore???
Stvarno mislim, jer je ta stavka ubacena u budzet (sad je vec vjerovatno izbacena). Mislim da tu ulici nisu ranije dirali jer se naselje gradilo (kamioni pice non stop, pa garant kontali ajd dok se to sve zavrsi), a onda kasnije na nju i zaboravili (prodje dosta bajrama od tada). Npr. opste iznenadjenje kad smo im rekli da u tom dijelu ulice (koji je najstariji) nemaju rijesene oborinske vode, dok u novijem dijelu gdje sam ja, uredno sve rijeseno. Prvo nam nisu vjerovali, pa onda zvali nekog.svog hidrasa. Trebalo i njemu da se sjeti kad je nekada davno davao saglasnost (za taj novi dio). Cak i on rece, trebalo je to ici odmah poslije...

Jbg..nasa birokratija tako funkcionise, navikao sam vec. Drasko nece moci ni taj nacin funkcionisanja obezbjediti.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja majke mi mile nisam do sada cuo da se bilo sta i bilo gdje asfaltira u januaru-februaru.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pečenko je napisao:
Pa nije Draško SNSD kadar ? Čak i da ga se riješe, šta god to značilo, SNSD ide silaznom putanjom. Šta mogu ponuditi osim ucjena i pretnji ?
E jbg, ti si bas neki bukvalista u tumacenju izraza, sve moram crtati. Da ga se rijese = da ga pobjede na iducim izborima (kad god bili) i na taj nacin sklone sa sadasnje pozicije jer im tu smeta.

Sta mogu ponuditi, pa dovoljno da ociste svoje redove i da postave normalnije ljudr iz svoje stranke da upravljaju (samim tim razne anomalije u sistemu bi nestale, neke bi naravno i ostale). Pobjeda bi bila zagarantovana, kao i puno bolje funkcionisanje sistema nego sto Drasko moze ikad napraviti sa PDP+SDS ekipom.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
Ja majke mi mile nisam do sada cuo da se bilo sta i bilo gdje asfaltira u januaru-februaru.
Sad je to onaj fazon....pusti momka da radi, nemoj ga unaprijed kritikovati, daj mu vremena. Tako mu daj vremena...prodje njegov citav mandat. Treba odmah kritikovati najjace. Kad je on srao za svaku glupost (sa ucestalim pretjerivanjem) ....tad je bio ok.

Naravno da se ne asfaltira u zimu, ali problem je u tome sto se nece nikad ni asfaltirati.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ja svo vrijeme i govorim zbog zime.
Tako da ti je najbolja opcija da ga za sad pljujes iz nekog drugog razloga, a od tipa aprila kreni sa ovim :D

Pa koliko Igorovih godina je proslo dok se nije sjetio u predizbornom periodu da bi to mogao asfaltirati?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Wizi ja tebe smatrao ozbiljnim forumasem a ti se danas bas nalupa svega i svacega.
Daj neki kvalitetniji kadar iz snsd koji bi mogao nesto napraviti u gradu.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
wizzy_bl je napisao:
]E jbg, ti si bas neki bukvalista u tumacenju izraza, sve moram crtati. Da ga se rijese = da ga pobjede na iducim izborima (kad god bili) i na taj nacin sklone sa sadasnje pozicije jer im tu smeta.

Sta mogu ponuditi, pa dovoljno da ociste svoje redove i da postave normalnije ljudr iz svoje stranke da upravljaju (samim tim razne anomalije u sistemu bi nestale, neke bi naravno i ostale). Pobjeda bi bila zagarantovana, kao i puno bolje funkcionisanje sistema nego sto Drasko moze ikad napraviti sa PDP+SDS ekipom.

Ne znam kako će očistiti svoje redove, kad u SNSD ljudi i ulaze da bi se okoristili. Ispravi me ako griješim.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
richa je napisao:
Wizi ja tebe smatrao ozbiljnim forumasem a ti se danas bas nalupa svega i svacega.
Daj neki kvalitetniji kadar iz snsd koji bi mogao nesto napraviti u gradu.

Umjesto Wizzy-ja da ti odgoviorim - Alen Šeranić. Lik sada na margini, a isplivao u zadnjih godinu dana.
Đajić jeste onakav kakav jeste u javnim nastupima, ali je "terenac".
Od kvalitetnijih još ona teta iz BL finansija (mama Tanje Šljivar ;) )
Zaboravljeni as Dragoljub Davidović.
I to je to. Tačka.
Možda neko sa dna kace, kome ne daju da ispliva i ko će možda ispilivati ako budu neke turbulencije u stranci.

Onaj iz Skupštine grada što je lijepio svoje slike na raptene je daleko od kvalitetnog, pa onda nadobudni snob Rajčević još dalje, Mazalica još, još, još dalje od kvaliteta, a onaj Antonić bi u svakoj iole ozbiljnijoj stranci nakon onih ispada na društvenim mrežama dobio šut kartu.
Radojičića su potrošili uludo i otišao je u "ropotarnicu povijesne zbiljnosti".

Poslednji put menjao Choban dana 13 Feb 2021, 23:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pfc88 je napisao:
Pa ja svo vrijeme i govorim zbog zime.
Tako da ti je najbolja opcija da ga za sad pljujes iz nekog drugog razloga, a od tipa aprila kreni sa ovim :D

Pa koliko Igorovih godina je proslo dok se nije sjetio u predizbornom periodu da bi to mogao asfaltirati?
Jbg...ja zivim u ulici 3 godine. Prve 2 godine sam bio u fazi adaptiranja na novo okruzenje, pa nisam previse obracao paznju ne sve stvari. Trecu godinu sam se adaptrao i pocele su mi smetati neke gluposti, poput te ulice. Onda sam upoznao u okruzenju istomisljenike, pa smo pisali MZ (jer su nam rekli da je to put), pa cekaj odgovor,pa nikad odgovora..na kraju dodjosmo na red. To je neki predizborni period, taman su i bili dobrog raspolozenja. Uredno nas pozvali, saslusali i vecinu stvari prihvatili (bilo je tu par nerealnih zahtjeva). Posto imamo poznanike u Gradu (ne mislim.na ove.sto su nas pozvali) , dobili smo vrlo brzo info da je to ubaceno u plan za iducu godinu. Trazili smo jos neke dodatne kontejenre, to smo dobili u roku odmah.

Meni je to standardna procedura u birokratiji, ako ne napises neki.zahtjev, nema sanse da to dobijes. Niko ranije nije trazio, svi kontali to ce se samo rijesiti, naselje je novo, ljudi se jos medjusobno i ne poznaju..i tako. Ne mogu zbog te ulice kriviti SNSD jer i ne ocekujem da naprave idealan sistem u kojem ce se znati ko sta radi, sta su prioriteti,itd....a moja ulica i prioritet.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]