banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 352  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2021, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Čiča iz Rogače je napisao:
Eno dr Đajić na ATV dnevniku kaže da otkad je on na čelu GO SNSDa stalno mu stižu pozivi podrške,novi članovi te je svojom harizmom privukao i veliki broj bivših članova koji žele da se vrate u stranku.

Sta kaze koliko mu koristi sto ga je ministar Seranic progurao da se slika prvi sa vakcinom u BiH, pomaze li sta u promociji?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
wizzy_bl je napisao:
Opozvace ovi nasi Draska, nista ne brini. Svakim danom postaje sve dosadniji i iritantniji.

Vjerujem da tebi i tvojim ide na živce :-D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Itekako...ne mogu svariti njegovu samopromociju (ego trip),lazi i lupetanje raznih gluposti i obecanja.

Vjerujem da ce ubrzo i vecina ovog naroda sto je glasala za njega (trazeci neku promjenu) ubrzo skontati kakav je to cirkusant, nesposoban da bilo sta zavrsi u Gradu, te da ce skontanti da promjene ne znace nuznu nesto bolje. Da trebas promjeniti onda kad imas boljeg kandidata, a ne neuporedivo losijeg.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemamo brate za koga glasati, svi su oni isti, pa neka stoji ovako, moze samo gore.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:20 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Najjače se ovde upiru, koliko vidim, u odbrani Draška ovi što glasaju po Tesliću, Stanarima, Prijedoru i sl.....

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Nemamo brate za koga glasati, svi su oni isti, pa neka stoji ovako, moze samo gore.
Pa vidis da moze gore. Od kad je ovaj cirkusant dosao u Grad, sve je stalo. Pa jebena ulica kod Lesnine nikako da se zavrsi.Sad cete reci, nije do Draska, do Puteva je. Naravno, zato sto ovim u Putevima puca kurac za Draskom, mislite da bi se isto tako cekalo da je Igor pobjedio.Bilo bi zavrseno do NG. Sto znaci...do Draska je.

A tek ce se stvari usporiti. Sutra kad uskrati iznis Domu zdravlja, pa na taj nacin indirektno otpusti XY radnika,ili kad ispali za udzbenike, ili dzabnu kartu penzionerima. Ajd da kolektor u Vrbasu ne spominjemo, al sta ce reci one lude babe koje su se uzdale u Draska da ce im napraviti da Vrbas vise ne smrdi.Mislim...nije ovaj lik sa upravlja bilo cim, vec da bude u opoziciji. Kao i Vukan.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
wizzy_bl je napisao:
Itekako...ne mogu svariti njegovu samopromociju (ego trip),lazi i lupetanje raznih gluposti i obecanja.

Vjerujem da ce ubrzo i vecina ovog naroda sto je glasala za njega (trazeci neku promjenu) ubrzo skontati kakav je to cirkusant, nesposoban da bilo sta zavrsi u Gradu, te da ce skontanti da promjene ne znace nuznu nesto bolje. Da trebas promjeniti onda kad imas boljeg kandidata, a ne neuporedivo losijeg.
Pa udrite ga njegovim oružjem! Eto ti čupkaj asfalt u svojoj ulici! :D

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Druze...lako je bilo njemu, ovi iz SNSDa bar su znali napraviti ulicu,pa je on cupao, ja nemam sta cupati. Cupkao bih i odvod za oborinske vode...ali nemaaaa ga. Jedva cekam da vidim plan za budzet.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:
Najjače se ovde upiru, koliko vidim, u odbrani Draška ovi što glasaju po Tesliću, Stanarima, Prijedoru i sl.....

I to ,sram ih bilo...na Banjaluka forumu :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Laktaše sam zaboravio

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Jeste čuli, šta se vi petljate u BL!?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
wizzy_bl je napisao:
Druze...lako je bilo njemu, ovi iz SNSDa bar su znali napraviti ulicu,pa je on cupao, ja nemam sta cupati. Cupkao bih i odvod za oborinske vode...ali nemaaaa ga. Jedva cekam da vidim plan za budzet.
Plan za budžet je najveći problem iz više razloga. Nema mu ko napraviti kršten nacrt budžeta, skupština normalno neće prihvatiti, biće tehnički budžet,a poslije toga, blokade svega. Nema plata u opštini, nema vodovoda, nema čistoće, nema krpljenja rupa(pardon, toga nema ni sad...)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
_зока je napisao:

Nama drago sto ste se konacno rijesili crnogorca i dobili cistokrvnog Banjalucanina.
A i malo vas prcamo :D

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne kazem da SNSD nije pravio sranja po gradu. Jeste. Previse se tu supaka na razne nacine nakacilo na drzavnu sisu i stvarno je postalo iritantno gledati neke tipove koji uzimaju i kapom i sakom, a znamo svi da su to najobicniji papci i levati. Uostalom, to im se odbilo od glavu i zato je Drasko pobjedio.

Medjutim, smatram da ce obicnim gradjanima biti puno gore sa postenim_draskom (umalo da napisem SRDOM) , nego sa svim onim iritantnim debilima iz SNSD (koji vjerovatno i ne znaju sta je uopste SNSD, niti zasto se treba korisiti politika, ali znaju dobro kako ukrasti). Zasto, zato sto SNSD (koji nisu samo ti idioti) ima 100 puta jacu bazu i vecu pamet nego sto ima Drasko sa svojim okruzenjem.

Opet se vracam na ove supke koji su naviknuti da sisaju drzavnu sisu.E pa ti isti supci, ili neki novi slicni njima, ce se vrlo brzo pribliziti Drasku. Znam da on to ne zeli, da on nije takav, ali zanemarujete moc tih supaka i lizaca guzica. Uvuci ce se oni i u njegovu guzicu, te onda pocinje isto ono iritantno sisanje drzavne sise, koje ce svaki obicni gradjanin primjetiti...i sta mislite ko ce mu biti kriv.

Na to dodaj da ce grad ustopati u iducem periodu, nece se moci bilo sta uraditi, nece biti para za bilo sta...i vrlo brzo ce se pokazati da Drasko mozda nije bio dobar izbor. Ok, moze mu se priznati da jeste zanimljiv ovako na YT kad gledas iz tople sobe, onako isfuran sto nemas vecu platu, ili sto viids razne idiote i levate kako su u boljoj poziciji od tebe, ali...kad pocnes gubiti i ono sto si imao sa tom proslom, mrskom vlascu, onda se lako promjeni i misljenje.

Prva stvar koju SNSD treba napraviti jeste ciscenje svojih kadrova. Sto vise tih supke skloniti u stranu, neke stare njuske penzionisati, uvesti nove mladje likove u BL i pripremiti se za iduce izbore. Kad god da budu.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Kme, kme...

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

Navedi nekog ko glasa u Stanarima? Ja, Dado?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danchi je napisao:
Kme, kme...
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
wizzy_bl je napisao:
Prva stvar koju SNSD treba napraviti jeste ciscenje svojih kadrova. Sto vise tih supke skloniti u stranu, neke stare njuske penzionisati, uvesti nove mladje likove u BL i pripremiti se za iduce izbore. Kad god da budu.

Da li je tvoj stav da bi se ovo desilo da Drasko nije pobjedio? Bi klinac...To je poenta ovih izbora... Da se vlast malo presabere i napravi nesto, a ne samo da, sto ti kazes, budu na drzavnoj sisi... Samo pogledaj ko nam je do sada na vlasti bio... prosjek kilaze 130... Sve sami trut do truta, samo jedu po restoranima, a dve daske u glavi nemaju.... A ako nemaju 130kg, onda imaju mozak kao ona Sonja i Momcilo...

A i iskreno, bolje i Drasko bez plana, nego "pametni" SNSDovci koji kradu i sakom i kapom... Tj, nije bolje, ali nije ni gore... Zato sto Drasko nema plan, nista nece napraviti, a SNSD bi sve pokrao, tako da je obicnim ljudima isti djon...

Moj stav je da mi nemamo politicara vrijednog paznje... Tj, mozda i imamo, recimo 10 ukupno, ali su razbacani po poziciji i opoziciji, pa nista ne mogu konkretno napraviti.... Ali brate, treba mjenjati vlast svake 2 godine... Ako Drasko bude radio dobar posao, e pa za dve godine, glasati za opozociju na opstim izborima... ako Drasko ne bude radio dobar posao, onda glasati za poziciju... I tako svake dve godine, dok ne nadjes osobu koja nesto radi....

Takodje, pretvori se tema u Draska, a naslov teme je totalno drugaciji :D

Poslednji put menjao Archangel dana 13 Feb 2021, 21:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
skeva je napisao:
Pa vidis da moze gore. Od kad je ovaj cirkusant dosao u Grad, sve je stalo. Pa jebena ulica kod Lesnine nikako da se zavrsi.Sad cete reci, nije do Draska, do Puteva je. Naravno, zato sto ovim u Putevima puca kurac za Draskom, mislite da bi se isto tako cekalo da je Igor pobjedio.Bilo bi zavrseno do NG. Sto znaci...do Draska je.

A tek ce se stvari usporiti. Sutra kad uskrati iznis Domu zdravlja, pa na taj nacin indirektno otpusti XY radnika,ili kad ispali za udzbenike, ili dzabnu kartu penzionerima. Ajd da kolektor u Vrbasu ne spominjemo, al sta ce reci one lude babe koje su se uzdale u Draska da ce im napraviti da Vrbas vise ne smrdi.Mislim...nije ovaj lik sa upravlja bilo cim, vec da bude u opoziciji. Kao i Vukan.

Trebali bi uci u NATO jer ce nam biti bolje. Trebali bi priznati "genocid" jer cemo tako dobiti vise. Trebali bi se odreci svega za sta su se nasi ocevi borili jer cemo dobiti vise.
Ne, necu. Nikad.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobar status za FB.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7023 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237 ... 352  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]