banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 18:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2021, 17:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
https://www.bl-portal.com/banjaluka/i-d ... de-sukalo/

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2021, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
A sunce ti *ebem...prvo iskopao onog advokata smaraca iz SDP-a , sad neku iz Stranke za BIH. Znao sam da je pukotina, al da je bas toliko propao i toliko ide sa antisrpskom politikom, to mi je ipak iznenadjenje.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2021, 18:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sa 21 godinu bila clan neke raspale stranke, pa da je i SDS svejedno je jer se zena ocigledno u zivotu bavila totalno drugim stvarima.

Mislim stvarno trazite dlaku u jajetu.
Ako vec hocete da ga lomite, cekajte ga na kvalitetnim stvarima kojih ce sasvim sigurno biti.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2021, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
wizzy_bl je napisao:
A sunce ti *ebem...prvo iskopao onog advokata smaraca iz SDP-a , sad neku iz Stranke za BIH. Znao sam da je pukotina, al da je bas toliko propao i toliko ide sa antisrpskom politikom, to mi je ipak iznenadjenje.

Antisrpskom ? Kakve koristi imamo od ''srpske'' politike od kraja rata pa naovamo ? Imamo svoju RS koja korača ka ambisu zahvaljujući pravim srbima koji nas vode.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2021, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bolje da se sami sjebemo, nego da nas sjebu muslimani i Hrvati.

Kako god, ambis je neizbjezan, al barem je lakse kad se drzis tog da neces sa muslimanima i Hrvatima.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2021, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
The_new_Statesman je napisao:
Sa 21 godinu bila clan neke raspale stranke, pa da je i SDS svejedno je jer se zena ocigledno u zivotu bavila totalno drugim stvarima.

Ako vec hocete da ga lomite, cekajte ga na kvalitetnim stvarima kojih ce sasvim sigurno biti.
Tns jesi dobro :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2021, 19:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Psi laju, a karavani prolaze.
Dok nama svake dvije godine sviće, živimo sve gore...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2021, 19:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
wizzy_bl je napisao:

Jao, menadzment ljudskih resursa, grdjanski aktivizam, pa Milada nam je bas in, ono dio svijeta.
Sa gradonačelnikom zeli nastaviti birati najbolje među nama. :lol:
Draskove teletabise ni Vaskovic nebi bolje odabrao.

Nego na sajtu Opstine
https://www.banjaluka.rs.ba/milada-pred ... _pismo=lat
Pored marketinga njen fokus je bio na radu sa ljudima, te je zbog toga dalji angažman nastavila u oblasti menadžmenta ljudskih resursa.
Trenutno je zaposlena na poziciji menadžera ljudskih resursa, u kompaniji koja broji preko 250 zaposlenih.
Milada ima preko 15 godina iskustva i rada u nevladinom sektoru.
Angažovana je kao predavač i moderator za mnoge međunarodne organizacije.
Fokus njenog interesovanja je bila omladinska politika, javno zagovaranje, projektni menadžment i građanski aktivizam.

Originalan tekst
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... ca-/405267
Pored marketinga njen fokus je bio na radu sa ljudima, te je zbog toga dalji angažman nastavila u oblasti menadžmenta ljudskih resursa.
Trenutno je zaposlena na poziciji menadžera ljudskih resursa, u kompaniji koja broji više od 250 zaposlenih.
Milada ima preko 15 godina iskustva i rada u nevladinom sektoru.
Angažovana je kao predavač i moderator za mnoge međunarodne organizacije poput OSCE-a, UNICEF-a, "Save the children" i mnogih drugih.
Fokus njenog interesovanja je bila omladinska politika, javno zagovaranje, projektni menadžment i građanski aktivizam.

Je li nam se to Drale stidi OSCE-a.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Malo četnik, malo multi
Hoće li se dramska pauza
I u Banjaluci čuti?

Spoiler:
Slika

Šalu na stranu, ali Drale ga šara kao Bata Živojinović po Švabama... po svim pitanjima. Ožeži za sve ukuse, pa gdje pogodi, pogodilo je. Tako mi ovo sve dosad izlgeda.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ako nema crvenu kosu i dva prezimena - normalna.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 10:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pfc88 je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

Tns jesi dobro :D

Uvijek. Zasto?

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
wizzy_bl je napisao:

Kako god, ambis je neizbjezan, al barem je lakse kad se drzis tog da neces sa muslimanima i Hrvatima.

Po zakonu, ako je gradonačelnik Srbin, zamjenik mora biti iz reda druga dva konstitutivna naroda ili iz manjina.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Radojicic se izjasnio kao Crnogorac.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Po zakonu, ako je gradonačelnik Srbin, zamjenik mora biti iz reda druga dva konstitutivna naroda ili iz manjina.
Mogao je naci nekog pogodnijeg, a da nije (ili nije bio) clan antisrpskih strnaka tipa SDP, SzBIH,itd...

Npr..nekog Crnogorca za zamjenika

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pa to su sad neka pitanja koja se nameću, da li sasvim zna koga postavlja i da li možda postavlja po nalogu, ili jednostavno nije dovoljno kompetentan da provjeri saradnike... Bez da želim nešto ružno reći o tim konkretnim ljudima, da budem iskren dosad i nisam čuo za njih. Doduše, ne znam koliko je lijepo tražiti od nekog da bude "dobar" Bošnjak, Hrvat, u smislu u kom su Divjak i Bogić "dobri Srbi" i koliko je takvih ljudi dostupno uopšte. Meni ovo djeluje baš onako mini-vučićevski "I Kosovo, i Evropa", što naravno dugoročno ne može, kad-tad moraće se opredijeliti. Prostora za grešku ima, i onako smo toliko uništeni da se malo šta još ima pokvariti, pa neka ga... sigurno neće pre(o)dati jasenovačku građu, to su neke druge patriote već uradili pa je, tehnički, nemoguće...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Joj jeste debilana teška, niko vam nikad ne valja, ni brat Djoković a kamol i Milada/Draško ili nekog drugi treći.

AKo je momak rekao idemo poz podjela, idemo vrijedne i radne ljude šta ima veze ako je Milada i prije 15 godina član neke stranke ? Ovaj gore kaže mogao je Crnogorca-pazi mozga molim te, može biti neki uhljeb, neki preletač koji ne zna posao, nije od povjerenja njemu al ok, CG to je difoltno OK ?

Ako je rekao bez podjela, i na funkcije načelnika postavio neke članove SNSD-a, određene već zadržao pišite o tome to je ok, napišite evo neko ko ne gleda boju knjižice, očiju i postavljamo nekog ko će raditi dobar posao bez ugradjivanja sebe (Ćućun).

Opet s druge strane vi isti ste prosipali priču " Vidi, radi to zbog izbora i glasova ", prošli izbori, zasto onda sad radi to isto, zasto ide sa čistačicama i fotka se ? OK, sprema se za izbore 2022 godine ?

Pa vi ste zaboravili Miline gajbe jabuka za penzionere i olovke+kalendar pre 10-ak godina, a evo i rpošle im uplati pred penziju 100KM za glas+masu drugih primjera ? A naravno,s ve ovo iz vasi para ali o tome niko ne piše jer smo na to navikli.

Ja sam prije pisao, glasao sam za Draška ali cu sutra biti prvi protiv njega kad usere motku, al neko vlada 22 godine (apsolutnu vlast) a neko ni 40 dana (djelimičnu vlast) a prdi se o njemu ko nikad za ovo godina prije. Ja takođe smatram da ga treba kritikovati i uvijek podsjetiti da je izabran da radi, al opet s nekim razlogom, nekom osnovom.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 13:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Miladu prvo registrovati kao stranog agenta, kao sto je red u demokratskim zemljama, pa tek onda moze da bude sta god Drasku vec cefne.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

baki je napisao:
Joj jeste debilana teška, niko vam nikad ne valja, ni brat Djoković a kamol i Milada/Draško ili nekog drugi treći.

AKo je momak rekao idemo poz podjela, idemo vrijedne i radne ljude šta ima veze ako je Milada i prije 15 godina član neke stranke ? Ovaj gore kaže mogao je Crnogorca-pazi mozga molim te, može biti neki uhljeb, neki preletač koji ne zna posao, nije od povjerenja njemu al ok, CG to je difoltno OK ?

Ako je rekao bez podjela, i na funkcije načelnika postavio neke članove SNSD-a, određene već zadržao pišite o tome to je ok, napišite evo neko ko ne gleda boju knjižice, očiju i postavljamo nekog ko će raditi dobar posao bez ugradjivanja sebe (Ćućun).

Opet s druge strane vi isti ste prosipali priču " Vidi, radi to zbog izbora i glasova ", prošli izbori, zasto onda sad radi to isto, zasto ide sa čistačicama i fotka se ? OK, sprema se za izbore 2022 godine ?

Pa vi ste zaboravili Miline gajbe jabuka za penzionere i olovke+kalendar pre 10-ak godina, a evo i rpošle im uplati pred penziju 100KM za glas+masu drugih primjera ? A naravno,s ve ovo iz vasi para ali o tome niko ne piše jer smo na to navikli.

Ja sam prije pisao, glasao sam za Draška ali cu sutra biti prvi protiv njega kad usere motku, al neko vlada 22 godine (apsolutnu vlast) a neko ni 40 dana (djelimičnu vlast) a prdi se o njemu ko nikad za ovo godina prije. Ja takođe smatram da ga treba kritikovati i uvijek podsjetiti da je izabran da radi, al opet s nekim razlogom, nekom osnovom.
Ko god je imao ideju da se uclani u Stranku za BiH, ili tako nesto...ne bih mu dao da prismrdi bilo kojoj funkciji u RS. Moze biti ne znam kakav strucnjak u svom poslu , ali sigurno ne razmislja na nacin koji je interes za RS ( a to je da ne budemo manjina u BiH).

Za ovu doticnu gospodju nikad nisam cuo do neki dan, nemam pojma ni ko je, ni sta je..ali ako se petalja oko NGO sektora i ako je bila clan SzBiH, meni je to dovoljno da je prekrizim za sva vremena.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Treba momku dati da odradi mandat pa vidjeti šta je učinjeno.
Pljuje se za svaku sitnicu, dok se 20+ godina pljačke grada olako zaboravlja.
Uradili jedan most i par kružnih tokova za taj period, ko da su Boga za muda uhvatili.
Malo realnosti ne bi škodilo.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Da li je Šeranić nekad ranije bio unekoj stranci ? Evo ne znam, al nije me ni bitno, ja lično smatram da je dobar čovjek/stručnjak/ministar.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]