banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2021, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pretpostavljam da je nikolic dobio otkaz zbog one izmjene odmah na startu drugog pol. Kad je odbrusio nesto ?

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 11:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Pa ne vidi se tamo da je ista rekao, niti se okrenuo prema bilo kome, jedino ga je izveo zbog onog dodavanja iza ledja.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 14:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/featured/darko-talic-za-meridiansportbh-dobar-rad-i-trud-uvijek-sa-sobom-privuku-pozitivne-stvari-u-buducnosti/

Citiraj:
Igokea je prije nekoliko dana u polufinalu Kupa Republike Srpske bila i više nego ubjedljiva protiv banjalučkog Borca, a o kvalitetu Lige BiH, te konkretno banjalučkoj košarci, Talić ima ovakvo mišljenje:

“Sigurno da postoji razlika u kvalitetu kada se mi sastanemo sa nekim ekipama iz Lige BiH, ali isto tako smatram da ima mnogo dobrih timova u istoj. Mislim da je Druga ABA liga umnogome doprinijela da se kvalitet samog nacionalnog šampionata, ali i drugih liga u regionu podigne na jedan viši nivo.

Što se tiče banjalučke košarke, zaista mi je drago što se Borac polako diže. Nadam se da će u narednim godinama nastaviti ovako i da će ići uzlaznom putanjom. Banja Luka je moj grad, tu sam rođen i sigurno da se radujem svim uspjesima koje Borac ostvaruje. Banja Luka je mjesto gdje stvarno ima dosta talentovane djece i nadam se da će u budućnosti dosta mladih igrača imati priliku da pokuca na vrata prvog tima, kako Borca, tako i Igokee”.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Срамота да их буде за утакмицу вечерас!!

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jul 2020, 11:03
polapet je napisao:
Elem, sve očekivano.Povrede igrača su direktna posljedica (ne)rada kondicionog trenera kojeg je doveo Šćekić nakon što je dao otkaz ovom predhodnom.Strahovito puno promašaja Šćekića.Užas.Ekipa je sklopljena nigdje veze, što je direktna odgovornost Šćekića, jer pouzdano znam da je imao punu slobodu.I sad se valja čupati.

kada sam to sve pisao prije 6 mjeseci mislio si da sam cudak i da samo zelim lose,daleko od toga.
Jos jednom ponavljam najveci problem je nedostatak sportskog direktora.Uprava je realno odradila sjajan posao,obezbjedila finansije,uslove,nisu trebali dozvoliti da im jedan covjek sve odlucuje.
Ako uspiju izboriti opstanak,evo prenosi tim svojim prijateljima moj savjet oko ekipe i trenera za sledecu sezonu.Imaju sasvim dovoljno vremena da to sve ostvare.

Trener Drago Karalic,sportski direktor Skaka Vukovic.
Ekipa : Knezevic,Jankovic,Ljubolja,vrati oba brata Loncara,Radukic,Josipovic,Pavlovic,Cup ,3 mlada igraca(Protic i jos 2) i na to 2 jako dobra i provjerena stranca.
Garantujem ti Top 5 i svaku utakmicu(ako se ovo ludilo smiri) 1500 ljudi.
I to je ekipa sigurno 1/3 jeftinija od ove sezone.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 21:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Knezevic sut za tri poena nula od osam, Ljuboja uzasno los, dali smo ljudi jednu trojku iz sedamnaest pokusaja, msm Maran, to je strasno i ti meni tu nabrajas neke igrace za iducu sezonu sa sve trenerom Karalicem hebo te dan

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 21:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Jesi ti Ivane svjestan da je pola tima povrijedjeno, skoro cijelu sezonu se ne mozemo skrpiti

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik

Knezevic sut za tri poena nula od osam, Ljuboja uzasno los, dali smo ljudi jednu trojku iz sedamnaest pokusaja, msm Maran, to je strasno i ti meni tu nabrajas neke igrace za iducu sezonu sa sve trenerom Karalicem hebo te dan

Mislis da Karalic nije dobar trener?
Da je ovaj copavi klovan Beogradski bolji?

Druze ekipa citavu sezonu djeluje kao da samo ceka kraj sezone i da naguli svako na svoju stranu,skoro je Pedja Loncar dosta toga objasnio u svojoj izjavi..

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne slazem se sa tobom oko toga, bili su Loncari tu na početku, i nista bolje nije bilo. Drasko je trebao to sve nositi, ali vidis da covjek ne moze, i danas bog zna kako je igrao. A Karalic sigurno nije bolji od Nikolica, bar po meni. Mi danas imamo jedva tri dvocifrena igraca, jbt malo i nista, jednostavno nesto fali i gotovo.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

A to da ce vecina naguliti na kraju sezone, to se slazem, odnosno bar tako djeluje kao da vecina nih ceka da pobjegne, samo ne znam gdje

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 22:00 
Pripravnik
Pripravnik

Nisam gledao vcrs utakmicu,samo sam pogledo rez.
Zakleo sam da vise nijednu utakmicu necu pogledati dok je doticni trener,onako da sjedi na 50 razlike i pusti svoju ekipu da gine to je sramota.
U onakvim situacijama se pravi incident.
I sta je ocekivao,da ce nakon 2 dana da sve bude super,pustis da ti ekipu kantaju 50 razlike ne uzmes time out.Izvini,ali to je za mene kriminal

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2021, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Sramota

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2021, 08:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Kad je u pitanju reakcija trenera protiv Igokee, tu se slažem sa Ivanom.Takođe ispostavilo se da je bio u pravu kad je Šćekić u pitanju.Čestitke na tome.
I taman kad pomislim da čovjek zna dosta, on napise neke prijedloge za trenera, direktora i roster, pa me razočara.
Drago Karalić?Trener čije je vrijeme prošlo, nesređen život, problemi sa kockom i kladionicom.Uz to , najbolji mu drug Brane Čovičković.Možda da njega za predsjednika postaviš?
Skaka?Ok čovjek, ali za kafu i piće.Pa u pko BL ne može da izda licence za mladje selekcije, ada ne govorim dalje.
Igrači?Ćup 38 godina, upitan karakter
Janković mene čuvati ne može.
Ljuboja sjajan momak ali limit.Lončari odlicni momci ali ljudima smeta Igokea i to je to.Uz to Pedja daje 20 ali preko njega dodje 30 poena.To je -10 u startu.Srdjo realno ne može.Ovje se traze zvijeri defanzivno, a mi ih nemamo.
Josipović.Pa u Mg je drugi centar.
Ja razumijem šta ti kažes, ja sanjam o rosteru koji će sačinjavati nasi momci, ali vjeruj da je to teško izvesti.Nama trebaju kerovi goniči u odbrani, a mi ih nemamo, zato što je neko nakaradno sklopio tim na početku, a imao je povjernje ljudi iz uprave.
Ljudi su mislili da zna, a ispostavilo se da on pojma nema.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2021, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ако мислимо на истог Ћупа, он је уз Рикала носиоц игре Братунца, преко њих иде 80% поена што Братунац дадне тако да немој да вас заварају његове године, тренутно је у животној форми.

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2021, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Mi imamo dosta igrača, i iskusnijih i mladih, međutim svi osciliraju, jedino možda Tanasković da je koliko toliko konstanta. Usput toliko povreda i izostanaka svaku utakmicu veoma začuđuje, i pitanje je da li je trebalo tražiti način i probati odgoditi neku utakmica pa sačekati kompletniji roster a ne ovako na brzinu napucati bezbroj poraza. Luta se i dalje sa traženjem postave koja bi najbolje izgledala na terenu, Ameri se takođe traže, tako da iako trenutni plasman u ABA 2 nije loše, a u ligi se čini da su te tri pobjede razlike u odnosu na neke iz vrha na dohvat ruke, mislim da je ova sezona apsolutno prosuta, treba razmišljati polako o sljedećoj sa ili bez ABA 2, ali da to bude bolje posloženo i da budemo jači. Spars je za nas trenutno CSKA, juče su se bukvalno poigravali, da ne pričamo dalje.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2021, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Đorđe Simeunović je novi igrač.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2021, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Недјеља 18:00 против Прома из Вакуфа у Борику.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2021, 10:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ako nije tajna jesmo uspjeli bar registrovati Simeunovica kad je vec došao kod nas ili smo opet desetkovani..

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2021, 10:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Okt 2020, 17:34
Utakmica protiv Proma je zaostalo kolo pa ne moze igrati protiv njih, ali ce biti u rosteru i Davis i Kocic i Leskolt, vjerovatno i Drasko iako je rovit i bice rovit do kraja sezone.

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2021, 19:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pratim malo prvu ligu RS, mislim da smo trebali dovesti Radmilovica poslije raspada Bileće, po meni bi nam na prvom mjesti trebala biti tako neka teška petica, a ne dovlačenje nekih bekova stranaca. Momak odlično igra, dobro nije liga za poredjenje ali bi nam koristio sigurno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]