banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Feb 2021, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
mislim da treba da budemo principijelni, dajmo čojeku 100 dana, poslije imamo pravo kritikovati Draleta. eo, skeva i čobi su tu sasvim korektni!

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
_зока je napisao:
skeva je napisao:
Nece biti nista, tuzilastvo kao i sud je crvene boje, ali nije to poenta.

Je li shvataš ti da stavljanjem znaka jednakosti između trenutne vlasti i "crvenih" vrijeđaš nas koji smo zaprave "lijevi" i "crveni"? Jebali te crveni.

Sto bi se vrijedjao na "crveni"? To je ustaljen nadimak za ovaj aktuelni sljam. Imaju "ljudi" crvenu zastavu jebiga.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 10:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
kosta je napisao:
mislim da treba da budemo principijelni, dajmo čojeku 100 dana, poslije imamo pravo kritikovati Draleta. eo, skeva i čobi su tu sasvim korektni!

Imas pravo kritikovati odmah, ko ti brani :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
_зока je napisao:
Choban je napisao:
_зока je napisao:
skeva je napisao:

Je li shvataš ti da stavljanjem znaka jednakosti između trenutne vlasti i "crvenih" vrijeđaš nas koji smo zaprave "lijevi" i "crveni"? Jebali te crveni.

SNSD nema veze sa crvenima, da ne kažem komunjarama :lol: ali i drugim crvenima, poput socijaldemokrata, socijalista...
Zapravo, "crvene" stranke u BiH se često ponašaju jako drugačije od imena koje nose.
Nema u BiH crvenih stranaka. Nema uopšte ideološki profilisanih samo interesno.
@skeva
Zar nije sudstvo i tužilaštvo nezavisno i pod kontrolom stranaca? Ono VSTS i ti fazoni?

Ima stranka lijevog spektra, da ne kažem crvenih, pravo ideoloških, pojave se i na izborima, ali su na marginama.

Ima i desno profilisanih stranaka, koje imaju rezultate na izborima.

A da su većina stranaka koje pređu pragove interesne, to stoji.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
_зока je napisao:
skeva je napisao:

Sto bi se vrijedjao na "crveni"? To je ustaljen nadimak za ovaj aktuelni sljam. Imaju "ljudi" crvenu zastavu jebiga.

Nisu jedini koji imaju crvenu zastavu, mislim na boju zastave, a ne na auto.

Mada, mnogi su, i iz vlasti i opozicije, u oba entiteta do kraja 80-ih bili crveni, pravo crveni.
Mada, promjena stava i "boje" kod nekih ne mora da znači nešto loše, jer ljudi mijenjaju stavove, ideologije... samo što su kod nekih boje pokriće za interes.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 12:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
_зока je napisao:
Podizanje optužnica? Podnošenje prijava misliš? Pa to možemo i ti i ja, svaka budala može podnijeti prijavu protiv nekoga. Evo i Ćućun danas ponosi prijavu protiv Stanivukovića. Vidjećemo šta će biti sa prijavama.

Sta smo pricali za prijave onog Sandica?? :lol:

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Ovo je debil prve klase.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
munja.alex je napisao:
dtkbl je napisao:
Varaju se svi koji misle da je anarhistički analfabeta (kako ga rajko vasić) zove prolazna stvar ili ga je snsd i neko drugi mogao spriječiti da se razvija.
Ja sam tako razmisljao do izbora i pokazalo se da smo dobro bili u zabludi. I dalje ga ne mogu slušati više od 30 sekundi, ali treba biti objektivan i sagledati širu sliku.
Svaka dekada ovdje iznjedri nekog ko zaludi mase i koji stekne svolje sljedbenike. Kod nas je to Lemi bio i ostaće još neko vrijeme. Dok god ga snaga bude služila, preskočićemo sad one elemente i udate iz vana.
Iste one babe što su govorile kako je Mile lijep i ima lijepe oči, tako sad govore za Draška.
Ima još jedna stvar. Kako je Snsd-a ljudi su ulazili u stranku radi interesa, najčešće radnih mjesta i taj dio glasačkog tijela je bio najmasovniji. Sad više nema mjesta u tako velikoj stranci da se pokuca na vrata i traži mjesto u zgradi vlade, a i preko manjih stranaka neće niko polako da ide pa da lijepi plakate i čeka 5 godina na posao.
A s njegovim glasačima to nije slučaj. Sem pomenutih baba, dobar dio mladih glasača koje je povukao su u filmu idem vani prije ili kasnije al dok sam tu ajde da probamo ove skinuti s vlasti. I pričao sam sa takvima pa znam kako razmišljaju. Nemaju šta da izgube.
A politička smjena generacija se neminovno odvija i Dodik nema kome ostaviti stranku, pametni ste ljudi, ne treba to objašnjavati. Vidjelo se kako je (ne)funksionisalo onih 15 dana dok je bio u bolnici
U DS se spojilo nekoliko stvari koje ga guraju naprijed, luđačka energija, kako fizička ala zmaj od šipova, a ima dosta tih vučićevih psiho elemenata iživljavanja i 24-satnog rada.
Populizam je doveo do maksimuma i do nesnošljivosti i tu može davati drugima instrukcije.
Ima dovoljno porodičnog blaga da finansira još 10 kampanja. Čak i da stranka propadne ili ih neki unutrašnji sukobi poremete, on uvijek može krenuti svojim putem dalje.
Ja jesam pomenuo to ugrađivanje kako sigurno neće ni njegovi, ni bilo koji koji dođu poslije biti pošteni, a hoće li neko uzimati 10 ili 50 % niko od vas ne može znati. Kako više stvari prolaze mislim da će on najmanje biti taj koji će imati prste u medu, a da će svi okolo gledati koliko mogu da otmu.
Njega guraju neki drugi motivi, on je sa 7 godina rekao učiteljici da će biti predsjednik i umrijeće dok to ne postane.
Suma sumarum, mali ima 27, biološki će tu biti još dugo. Lično, volio bih da nisam u pravu i da nam ne kroji kapu narednih 20 godina. Radije nek Mile vlada još 5-10 godina, opet lakše podnosim njega nego što bih DS i mislim kad bi dobio apsolutnu vlast koju Mile ima da bi se pretvorio u čudovište.
Po meni ova priča zvuči kao " Mtel je pokupovao sve i ima maltene monopol i drma, ali eto ja ću ga još 5-10 godina trpiti da mi izvlače pare iz džepa za prosječnu i ispod prosječnu uslugu, nego što ću pokušati Trionu dati šansu za manje para na uhovor od 2 god."
Neka malog nek drma kavez, dok je neke konkurencije možda i nekom običnom narodu bude malo bolje, nego sa eutanaziranom opozicijom a la Šarović....

A i ove žene što rade kao čistačice, pa da li se ijedan od zadnja 3 gradonačelnika u dinastiji SNSD uslikao sa njima i makar malo im pažnje dao? To što se mali sjetio prije njih, nije on kriv... Daj samo nek se kolju opozicija i pozicija i nek se smjenjuju, daj nove uvijek, tako neće stići čupave guzice 15 godina namještati nabavke i lapati narodne pare.

Ok...neka se slikao. Gradonacelnik treba da vodi racuna o svojim radnicima. Nrka se slikao ali valjda ima precih stvari. Slikas se sa radnicima i obecavas svasta tek kada krupne stvari rijesis. Tada je ok, do tada je populizam.
Drugo...obecao je povecanje plata, nije ih jos povecao.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
kosta je napisao:

Isto kao i dizati u nebesa. Samo u nebesa ga dizu od prvog sata.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Pa naravno, plate se rješavaju odmah u prvom mjesecu, možda da da iz svog džepa? :-)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Питање за уважене форумске аналитичаре: ко долази иза Драшка?

Када је Миле дошао на власт крајем прошлог вијека, био је "свјеж дашак промјена", имао је два посланика (он и покојни Баштинац) и никакву страначку инфраструктуру. Онда је превукао дио социјалиста око Радмановића и Игора, па се маса разних ликова прикључила и тако је настала група људи који су нам власт протеклих 20 година.

Када је требало рушити Слобу, истакнут је Коштуница као противкандидат, као неко ко га може побједити. А иза Коштунице су дошли Ђинђић, Човић, ЛДП и остала екипа.

Мене ово са Драшком подсјећа на то. Треба скинути Милу, не могу то урадити Говедарица или Чавић или Давор Драгичевић, али може ријалити звијезда као што је Драшко. Сликај се, глуми, обећавај промјене и поштење, само гањај рејтинг, види се да му неко осмишља и кампању и наступе.

Е сад, замислите падне ова власт на изборима догодине, рецимо Драшкић предсједник. ОК, а ко је премијер, Тривићка или Ненад Нешић? Ко је министар полиције, факинг Селак или неки пристојан кадар који никад није био у МУП-у? Министар финансија, Радовић или неко ко је завршио приватни факс и у биографији има само да је био страначки полтрон?

Јер ако се и деси промјена власти, то ће сигурно бити уз много компромиса, уз много "гутања жаба", многи Милини партнери ће изненада схватити да "СНСД не води РС у добром смјеру и да су потребне промјене".

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
TRAŽI 3.500 KM ODŠTETE
Ćućun predao tužbu protiv Stanivukovića

https://srpskainfo.com/trazi-3-500-km-o ... vica-foto/

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Drasko bi bio gospodin da mu vec danas da 3.500 KM.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
shoole je napisao:
Питање за уважене форумске аналитичаре: ко долази иза Драшка?

Када је Миле дошао на власт крајем прошлог вијека, био је "свјеж дашак промјена", имао је два посланика (он и покојни Баштинац) и никакву страначку инфраструктуру. Онда је превукао дио социјалиста око Радмановића и Игора, па се маса разних ликова прикључила и тако је настала група људи који су нам власт протеклих 20 година.

Када је требало рушити Слобу, истакнут је Коштуница као противкандидат, као неко ко га може побједити. А иза Коштунице су дошли Ђинђић, Човић, ЛДП и остала екипа.

Мене ово са Драшком подсјећа на то. Треба скинути Милу, не могу то урадити Говедарица или Чавић или Давор Драгичевић, али може ријалити звијезда као што је Драшко. Сликај се, глуми, обећавај промјене и поштење, само гањај рејтинг, види се да му неко осмишља и кампању и наступе.

Е сад, замислите падне ова власт на изборима догодине, рецимо Драшкић предсједник. ОК, а ко је премијер, Тривићка или Ненад Нешић? Ко је министар полиције, факинг Селак или неки пристојан кадар који никад није био у МУП-у? Министар финансија, Радовић или неко ко је завршио приватни факс и у биографији има само да је био страначки полтрон?

Јер ако се и деси промјена власти, то ће сигурно бити уз много компромиса, уз много "гутања жаба", многи Милини партнери ће изненада схватити да "СНСД не води РС у добром смјеру и да су потребне промјене".

Shoole je živ! :o Velkam bek!

Pa dobro... za nas kakvi smo, i ne možemo tražiti puno više od toga da nam Trivićka bude premijer(ka - ili ako danas ima neki korektniji izraz, npr. premijerškinja) i Radović ministar finansija... sad, sem tih nekih da kažemo novijih likova koji su tu zadnjih par godina, i ne vidim masu nekih drugih koji bi mogli doći. Iz jednostavnog razloga što smo intelektualno toliko osiromašeni da praktično nemamo neku zdravu elitu, sve je to lokalno-provincijski nivo. Srbija je tu uvijek bila svjetosnim godinama ispred nas, ko je npr. pratio predavanja i naših, i profesora iz Srbije, zna razliku... eventualno neki novi klinci koji se sad školuju po Austrijama, Engleskama i Amerikama, pa da se vrate i prave državu, kao prije 100 godina jer možda drugog izbora i nećemo imati, samo je tu uvijek pitanje za čije babe zdravlje bi oni radili.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da izađeš na ulicu mogao bi slučajnim izborom naći nekoga da obavlja funkciju koju sada obavljaju npr. Vjekoslav Petričević ili Zlatan Klokić (čak kontam da bi osobe izabrane slučajnim uzorkom možda mogle i kvalitetnije obavljati te poslove).
Znate li ko su ti likovi i koje funkcije obnašaju?
Ozbiljno, bez guglanja.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
@shoole

Zašto mora bilo ko od trenutno poznate ekipe medijima, možda imamo masu drugugih kvalitetnih ljudi koji mogu odgovorno preuzeti pomenute funkcije? Takođe mislim da je Milan Radović jedan od boljih kadrova trenutne opozicije, ali evo npr.i ova juče predložena zamjenica gradonačelnika Milada, stvarno dobra i kvalitetna osoba, do juče nismo čuli za nju a sutra će vjerujem napraviti dobar posao.

Ovo mislim i za Šeranića, do juče nismo čuli ni znali za njega, a danas je dosta cjenjen kao ministar.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

baki je napisao:
Ovo mislim i za Šeranića, do juče nismo čuli ni znali za njega, a danas je dosta cjenjen kao ministar.

Ovo si u pravu.
Alen Šeranić je pravo osvježenje u SNSD-u (pogotovo nakon pojave Vulićke i sličnih) i biće šteta ako SNSD ne iskoristi taj njegov potencijal. Mislim, iskoriste na pravi način, a ne "drugačiji".
Samo, kao da se Šeranić malo povukao u posljednje vrijeme, ne viđa se toliko često u javnosti (uz par izleta, ovo oko vakcina).

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Choban je napisao:
Citiraj:
TRAŽI 3.500 KM ODŠTETE
Ćućun predao tužbu protiv Stanivukovića

https://srpskainfo.com/trazi-3-500-km-o ... vica-foto/

taman mu toliko fali za fiata da otkupi na licitaciji

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2021, 18:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Nažalost nema od Šeranića ništa, u skoroj budućnosti sleduju nam Vulićka i Manjača Antonić.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]