dtkbl je napisao:
Ne znam koliko je Šešelj vjerodostojan ali on izjavi da se Mile i Draško moraju približiti, a da se Mile mora riješiti onog "ološa i komunjare" Radojičića. Činjenica da rezultati na izborima govore da je Igor bio sabotiran s par strana. Da se znalo da analize govore da mali vodi, cijenim da bi Vožd pokušao bar neki poludobojski scenario da Igor pobijeli.
Ludi Šešelk reče isto da se Mile mora odreći Grigorija ako ovaj krene protiv Vućića.
I sva ova galama oko navodnog Milinog napada na Vucica mi smrdi na srbijanske službe, koje hoće da ga slome da prihvati taj neki dil.
Moguće da je Vućić prepoznao sebe kod Straška i hoće da on bude ovdje bitan, ali da ima i njega i Dodika kao saveznike.
I na kraju kad uzmeš koliko mediji iz Srbije favorizuju Straška plus taj 1. red na otvaranju spomenika... čini se da nije ništa slučajno
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pa odmah se vidi da nije relevantan, pridaje Radojičiću neki značaj, a ovaj najmanja čivija od cijelog vrha SNSD...
A što se tiče tog napada, ne vidim kako Mile uošte može Vučiću biti nešto bitan jer Mile, a i RS uopšte, je bez Srbije svejedno ništa. Nešto drugo je tu, po meni, provukli su kroz priču o Dodiku napada na vladiku Joanikija, jer ne bi smjeli dirketno po njemu da udare - vrši se borba za tron patrijarha. Očigledno Alek Miloš Veliki hoće i to da iskontroliše, tek onda može da bude pravi Tito... a možda i malo da pusti Kosovo... Ako novi patrijarh kaže da može, onda može, zar ne...