banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 293  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Feb 2021, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Može li ovo ovako?

https://mondo.ba/Info/Politika/a1021165 ... cenja.html

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2021, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ili što bi rekao Luj XIV "Država/Opština to sam ja"

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2021, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Besparica je napisao:
Ja sam mislio da ce Draskic biti u problemu kada dodje na vlast jer je do sada funkcionisao na osnovu kritike, lajanja i anarhizma. Sa ovim show programom, koji nije slucajno podjeljen u epizode, je sebi dugorocno osigurao opozicionu retoriku sa pozicije vlasti. To je zapravo prilicno genijalan potez. Mozda je nekom smijesno ali koliko sam primjetio u razgovorima sa ljudima to prolazi i to big time. Dosta ljudi zaista misli da je korupciji u Banjaluci dosao kraj. Bas simpaticno. :)

SNSD je napravio veliku grešku jer su požurili da naprave kaoliciju u BL i time su Draškiću otvorili vrata za, kako i sam pišeš, opozicionu retoriku sa pozicije vlasti.
Još onaj govor Dodika poslije izobra koji mnogi još nisu zaboravili i "slaba" postavka SNSD-a u Skupštini grada...
Daleko je lakše napadati vladajuću koaliciju sa pozicije gradonačelnika koga "sputavaju".
Još "doziranje" onog Ćućuna (vjerovatno će naći i "novog" Ćućuna jer on nije jedini koji se bahatio)...

Evo, koristi Ćućuna i sad, kaže nešto u stilu ona što je trebala biti zamjenik gradonačelnika "nije Ćućun" pa nije dobila podršku.
Opet će okrenuti vodu na svoj mlin.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2021, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
tako je i Mekta sve mogao i sve htio al jbg, korumpirano tužilaštvo, sudstvo, proklete procedure i - buć!

ali, načelno, on lično može iz te pozicije profitirati. mali je megaloman vučićevske provenijencije, siguran sam da je za njega gradonačelničko mjesto sitan cilj, za manje od dvije godine ja njega vidim kao kandidata za predsednika ili predsedništvo (sa opozicijom iza sebe ili bez nje), nevezano za to što su i na tim mjestima ograničenja funkcije očigledna. čovjek prosto ne zna - a bez izbornih stranačkih kapaciteta u zaleđini, i ne može - ništa osim voditi kampanju, živi na tom adrenalinu.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2021, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam koliko je Šešelj vjerodostojan ali on izjavi da se Mile i Draško moraju približiti, a da se Mile mora riješiti onog "ološa i komunjare" Radojičića. Činjenica da rezultati na izborima govore da je Igor bio sabotiran s par strana. Da se znalo da analize govore da mali vodi, cijenim da bi Vožd pokušao bar neki poludobojski scenario da Igor pobijeli.
Ludi Šešelk reče isto da se Mile mora odreći Grigorija ako ovaj krene protiv Vućića.
I sva ova galama oko navodnog Milinog napada na Vucica mi smrdi na srbijanske službe, koje hoće da ga slome da prihvati taj neki dil.
Moguće da je Vućić prepoznao sebe kod Straška i hoće da on bude ovdje bitan, ali da ima i njega i Dodika kao saveznike.
I na kraju kad uzmeš koliko mediji iz Srbije favorizuju Straška plus taj 1. red na otvaranju spomenika... čini se da nije ništa slučajno

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
dtkbl je napisao:
Ne znam koliko je Šešelj vjerodostojan ali on izjavi da se Mile i Draško moraju približiti, a da se Mile mora riješiti onog "ološa i komunjare" Radojičića. Činjenica da rezultati na izborima govore da je Igor bio sabotiran s par strana. Da se znalo da analize govore da mali vodi, cijenim da bi Vožd pokušao bar neki poludobojski scenario da Igor pobijeli.
Ludi Šešelk reče isto da se Mile mora odreći Grigorija ako ovaj krene protiv Vućića.
I sva ova galama oko navodnog Milinog napada na Vucica mi smrdi na srbijanske službe, koje hoće da ga slome da prihvati taj neki dil.
Moguće da je Vućić prepoznao sebe kod Straška i hoće da on bude ovdje bitan, ali da ima i njega i Dodika kao saveznike.
I na kraju kad uzmeš koliko mediji iz Srbije favorizuju Straška plus taj 1. red na otvaranju spomenika... čini se da nije ništa slučajno

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pa odmah se vidi da nije relevantan, pridaje Radojičiću neki značaj, a ovaj najmanja čivija od cijelog vrha SNSD...

A što se tiče tog napada, ne vidim kako Mile uošte može Vučiću biti nešto bitan jer Mile, a i RS uopšte, je bez Srbije svejedno ništa. Nešto drugo je tu, po meni, provukli su kroz priču o Dodiku napada na vladiku Joanikija, jer ne bi smjeli dirketno po njemu da udare - vrši se borba za tron patrijarha. Očigledno Alek Miloš Veliki hoće i to da iskontroliše, tek onda može da bude pravi Tito... a možda i malo da pusti Kosovo... Ako novi patrijarh kaže da može, onda može, zar ne...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 11:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Pričaj ti šta hoćeš ali bitan je Dodik Vučku u nekom smislu. Na novom tunelu kroz Grdeličku klisuru kraj velikog portreta naravno Vučića nalazi se i Mile. A između njih piše "svetlo na kraju tunela". :D Ono kad sam vidio....

Inače lično mislim da je Vučić zvao Draška u BG jer uviđa njegov rast i značaj. Postoji dobar broj ljudi i glasača koji u Drašku vide oponenta Dodiku i novog lidera. A iskusni Vučić koji, želeći da se predstavi kao vođa svih Srba "u zemlji i rasejanju" ne želi da prepusti slučaju da ga ti Srbi smatraju neprijateljem. Obe strane su dobrodošle. Pogotovo jer Dodo stari i neko mora ostati iza njega a ova opcija, i ako ne zamjeni Dodika, u budućnosti bez njega može biti samo jača nego sada. Na sve se misli.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kako je krenulo po vašim pričama, naredno je da Putin dođe i obiđe Draška. To u Grdeličkoj klisuri je Integral radio.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 11:56 
Veteran
Veteran

Ok. Radio Integral pa je normalno da ima Dodikova slika iznad tunela. Jest naš narod zabrazdio.

A ove dječije konstrukcije oko Putina me bih komentarisao.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Dobio je Ivanić isto glasova skoro kao Draško u BL, pa se nije nešto Vučić trudio da ga i ti glasači zavole. Pa igrao oko Ivanića. Dobio ih Draško i odjednom on je Izabrani. To je očito prezrela logika za mene. Ja sam svojom dječijom logikom već ranije zaključio i napisao da je Draško kapaciteta kao Dritan, da bi to bila ozbiljna opasnost za SNSD. Dugoročna. Ovo za sada je samo upozorenje. Da će im se desiti kao što je raspali Nikolić srušio Tadića i pokrenuo raspad onih što vladaju od 5-og oktobra.

Inače nije komentar bio isključivo tebi upućen, ali fino što si se pronašao. Svako se češe tamo gde ga najviše zasvrbi....
Vučić visio kod nas na autoputu, pa nije čudno što i Dodik kod njih. Ta veza. Ne to ako je Integral radio normalno da bude Dodikova slika. Da je tako, bila bi slika na svakom ćošku.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ćućun XIV strikes back

Citiraj:
Šef Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice u Gradskoj upravi Banjaluka Mladen Ćućun rekao je da će sutra podnijeti tužbu za klevetu protiv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

On je ponovio da je Stanivukovićevo podnošenje krivične prijave protiv njega u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka prije dva dana još jedna rijaliti predstava gradonačelnika Banjaluke.

https://srpskainfo.com/jos-jedna-rijali ... ivukovica/

Možda će sutra novinarima objasniti zašto ograda, Fiat, namještaj za kanc od skoro 6 milja...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Sigurno. :lol: Tužba kad nema demanta, ustaljena praksa. Zanima me samo šta će priložiti od dokaza ?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Ćuran se brani time da nije ograda 25000 nego 80000 KM.

Ovi neki moji ga poznaju iz nekog odrastanja u Sanskom Mostu, iako mu je otac svestenik kazu da je Mladjo od malena bio halapljive ruke, drpao neke humanitarne stvari kpje je crkva dobijala 90 ih. Naravno,on sad nece reci da je rovio po kesama o vrecama tih donacija nego mesto izmisliti al drpao i evo ostalo mu u krvi izgleda.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 17:50 
Veteran
Veteran

danijell je napisao:
Dobio je Ivanić isto glasova skoro kao Draško u BL, pa se nije nešto Vučić trudio da ga i ti glasači zavole. Pa igrao oko Ivanića. Dobio ih Draško i odjednom on je Izabrani. To je očito prezrela logika za mene. Ja sam svojom dječijom logikom već ranije zaključio i napisao da je Draško kapaciteta kao Dritan, da bi to bila ozbiljna opasnost za SNSD. Dugoročna. Ovo za sada je samo upozorenje. Da će im se desiti kao što je raspali Nikolić srušio Tadića i pokrenuo raspad onih što vladaju od 5-og oktobra.

Inače nije komentar bio isključivo tebi upućen, ali fino što si se pronašao. Svako se češe tamo gde ga najviše zasvrbi....
Vučić visio kod nas na autoputu, pa nije čudno što i Dodik kod njih. Ta veza. Ne to ako je Integral radio normalno da bude Dodikova slika. Da je tako, bila bi slika na svakom ćošku.

Niko nije rekao da je Draško The Chosen One. Ja prvi ga ne vidim kao dobro rješenje u godinama poslije Dodika. Ali za razliku od Ivanića koji je imao labuđi pjev, ovaj mali ima godine pred sobom. Možda završi karijeru na sledećim izborima ali možda bude dugoročniji. Moguće da Vučko to tako gleda. Ne mora značiti da sam u pravu i ovo je samo mišljenje.

A što se tiče autoputa i vješanja slika lidera (pogotovo ovih koji nemaju veze sa tom državom) to po meni nije normalno ni najmanje. I Draško pozer je mala maca za ove likove u tom pogledu.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Najveci poraz crvenih je sto je Drasko vidio da moze i sta mu prolazi. Propustili su sansu da ga zgaze na pocetku i sada postaje skakljivo.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Varaju se svi koji misle da je anarhistički analfabeta (kako ga rajko vasić) zove prolazna stvar ili ga je snsd i neko drugi mogao spriječiti da se razvija.
Ja sam tako razmisljao do izbora i pokazalo se da smo dobro bili u zabludi. I dalje ga ne mogu slušati više od 30 sekundi, ali treba biti objektivan i sagledati širu sliku.
Svaka dekada ovdje iznjedri nekog ko zaludi mase i koji stekne svolje sljedbenike. Kod nas je to Lemi bio i ostaće još neko vrijeme. Dok god ga snaga bude služila, preskočićemo sad one elemente i udate iz vana.
Iste one babe što su govorile kako je Mile lijep i ima lijepe oči, tako sad govore za Draška.
Ima još jedna stvar. Kako je Snsd-a ljudi su ulazili u stranku radi interesa, najčešće radnih mjesta i taj dio glasačkog tijela je bio najmasovniji. Sad više nema mjesta u tako velikoj stranci da se pokuca na vrata i traži mjesto u zgradi vlade, a i preko manjih stranaka neće niko polako da ide pa da lijepi plakate i čeka 5 godina na posao.
A s njegovim glasačima to nije slučaj. Sem pomenutih baba, dobar dio mladih glasača koje je povukao su u filmu idem vani prije ili kasnije al dok sam tu ajde da probamo ove skinuti s vlasti. I pričao sam sa takvima pa znam kako razmišljaju. Nemaju šta da izgube.
A politička smjena generacija se neminovno odvija i Dodik nema kome ostaviti stranku, pametni ste ljudi, ne treba to objašnjavati. Vidjelo se kako je (ne)funksionisalo onih 15 dana dok je bio u bolnici
U DS se spojilo nekoliko stvari koje ga guraju naprijed, luđačka energija, kako fizička ala zmaj od šipova, a ima dosta tih vučićevih psiho elemenata iživljavanja i 24-satnog rada.
Populizam je doveo do maksimuma i do nesnošljivosti i tu može davati drugima instrukcije.
Ima dovoljno porodičnog blaga da finansira još 10 kampanja. Čak i da stranka propadne ili ih neki unutrašnji sukobi poremete, on uvijek može krenuti svojim putem dalje.
Ja jesam pomenuo to ugrađivanje kako sigurno neće ni njegovi, ni bilo koji koji dođu poslije biti pošteni, a hoće li neko uzimati 10 ili 50 % niko od vas ne može znati. Kako više stvari prolaze mislim da će on najmanje biti taj koji će imati prste u medu, a da će svi okolo gledati koliko mogu da otmu.
Njega guraju neki drugi motivi, on je sa 7 godina rekao učiteljici da će biti predsjednik i umrijeće dok to ne postane.
Suma sumarum, mali ima 27, biološki će tu biti još dugo. Lično, volio bih da nisam u pravu i da nam ne kroji kapu narednih 20 godina. Radije nek Mile vlada još 5-10 godina, opet lakše podnosim njega nego što bih DS i mislim kad bi dobio apsolutnu vlast koju Mile ima da bi se pretvorio u čudovište.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
eeee moj Vukota, prebjegle bake...

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
У центру пола оних рекламних паноа на тротоарима опасано црвеном траком...нисам у току, јел могуће да не плаћају граду накаду за најочигледнија рекламна мјеста у центру? :lol:

Колегу малтретирали због цераде рекламне у џакбу, а ови ладно својима давали билборде по центру гратис...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znači, ne zna se čiji su, a stoje godinama u centru :lol:
Izgleda nelegalno postavljeni i niko "nije primjetio" do prije par dana. Još nisu uklonjeni prije neku noć.

Citiraj:
Inspekcija utvrđuje VLASNIŠTVO: 28 reklamnih medija nisu ničiji

Gradska inspekcija krenula je u postupak utvrđivanja vlasništva nad pojedinim reklamnim medijima, koje u svojim kontrolama nije utvrdila Komunalna policija.

Odjeljenje komunalne policije dostavilo je Odjeljenju za inspekcijske poslove evidenciju postavljenih reklamnih medija na teritoriji grada Banjaluka iz koje se vidi da za 28 reklamnih medija nema podataka o vlasničkoj strukturi – ističu u Odjeljenju za inspekcijske poslove.

Navedene reklamne medije urbanističko – građevinska inspekcija označila je službenom trakom, na istim su istaknuti pozivi za vlasnike kako bi se utvrdile sve činjenice bitne za upravne postupke koji će uslijediti.

– U skladu sa Krivičnim zakonom skidanje ili povreda službene trake predstavlja krivično djelo – podsjećaju u Inspekciji.

Podsjećamo, proteklih dana Komunalna policija je utvrdila da je 159 reklamnih medija u koje spadaju bilbordi, siti lajtovi i panoi, postavljeno bez odgovarajućih odobrenja. Od toga, za njih 28 nije utvrđeno ko je stvarni vlasnik.

https://srpskainfo.com/inspekcija-utvrd ... su-niciji/

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2021, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Aj kad mu dosadi ova prica, valjda ce se pozabaviti gradom konkretno.. Izmedju ostalog, ovim nikad losijim cestama u nasem gradu, gdje to vise nisu rupe, nego krateri.. Katastrofa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5854 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 293  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]