banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 05 Jan 2021, 14:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2014, 09:06
zli mrkvić je napisao:
Koristi li neko od vas EON aplikaciju za smartTV?

Koristim ja a i evo kad sam se javio da napisem par iskustava mozda nekome pomogne. Prije godinu dana uselio se u novi stan(novogradnja). Pitanje sta kako vrtio trazio raspitivao se mislio uzeti eltu medjutim kazu mi ne radimo nove korisnike odrzavamo postojece,a kada se zgrada pravila razvukli svu opremu i sada to stoji tako(neda mtel jer bi 80% zgrade uzelo najeftiniji paket elte koji je za oko 20 KM jeftiniji od istog mtelovog). I bum upali mi se lampica jebo te moja zena ima babu u federaciji i placa full paket telemach ima pravo na jedan EON smart tv. posto sam uzeo novi samsung tv 2020 model instaliram eon i ulogujem se sa babinog naloga i vozi. Savrsenstvo od slike kanala, videoteke premotavanja. Mana-nema arena(neda mtel na svojoj mrezi dok su saradjivali sad ih ionako nema i nema RTS. To sam nadomjestio tako sto imas na tv hrpu savrsenih smart iptv aplikacija u koje sam stavio vrhunsku listu koju mi je poklonio drug(dosta 4 K kanala stranih sve arene, klubovi skyovi beini itd itd ) Znaci placam samo mtelu 30 km najeftinji net opticki i przi sve ovo ostalo bez problema tako da me mogu cokiti znaju gdje svi sto se tice zamracivanja i uslovljavanja. izvinjavam se na pravopisu i opsirnosti brzo kucam ali eto mozda nekome bude od koristi uglavnom ne moze da skodi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 14:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Prošao si odlično za te pare :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
HERC je napisao:
zli mrkvić je napisao:
Koristi li neko od vas EON aplikaciju za smartTV?

Koristim ja a i evo kad sam se javio da napisem par iskustava mozda nekome pomogne. Prije godinu dana uselio se u novi stan(novogradnja). Pitanje sta kako vrtio trazio raspitivao se mislio uzeti eltu medjutim kazu mi ne radimo nove korisnike odrzavamo postojece,a kada se zgrada pravila razvukli svu opremu i sada to stoji tako(neda mtel jer bi 80% zgrade uzelo najeftiniji paket elte koji je za oko 20 KM jeftiniji od istog mtelovog). I bum upali mi se lampica jebo te moja zena ima babu u federaciji i placa full paket telemach ima pravo na jedan EON smart tv. posto sam uzeo novi samsung tv 2020 model instaliram eon i ulogujem se sa babinog naloga i vozi. Savrsenstvo od slike kanala, videoteke premotavanja. Mana-nema arena(neda mtel na svojoj mrezi dok su saradjivali sad ih ionako nema i nema RTS. To sam nadomjestio tako sto imas na tv hrpu savrsenih smart iptv aplikacija u koje sam stavio vrhunsku listu koju mi je poklonio drug(dosta 4 K kanala stranih sve arene, klubovi skyovi beini itd itd ) Znaci placam samo mtelu 30 km najeftinji net opticki i przi sve ovo ostalo bez problema tako da me mogu cokiti znaju gdje svi sto se tice zamracivanja i uslovljavanja. izvinjavam se na pravopisu i opsirnosti brzo kucam ali eto mozda nekome bude od koristi uglavnom ne moze da skodi.

To je to. Tako sam mislio i ja da uradim. Imam aplikaciju na tv i Eltu. Tako bih sve zaokružio. Međutim, moram nači nekog u FBiH kako bih uspostavili saradnju/suradnju. :D

Da li ti sjecka slika i imaš li Novu, N1, SK. Hvala ti na odgovoru.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2014, 09:06
Nikada ni jedan prekid niti kockanje nije bilo, odma sve otvara cak i premotavanje programa brzo starta(vjerovatno dobar i tv ). Imam svaki kanal koji postoji kod telemacha jer baba ima full paket(hvala babi jos jednom i da pozivi dugo)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2015, 17:48
bogata_sirotinja je napisao:
Samo je problem što je većina atraktivnog sportskog sadržaja na Arena Sport kanalima.

Premier liga, Bundesliga, Euro 2021, Liga nacija, Euroleague, EuroCup, Wimbledon, Masters 1000, F1, MotoGP, NFL, NHL...

To nije "većina"?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Naravno da je i to super program, ali svako ima različite ukuse. Raja pizdi na Telemach najviše zbog BH Premier Lige i Lige Šampiona.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Za Telemach ne znam,ali na Totalu postoje alternativne za praćenje Lige Šampiona.Srijeda je Nova BH,a pored njih po šemi na tvprofilu vidim da je njemački Sport1(ex DSF) prenosio utorak/srijeda od 21h i to dve utakmice kao multiprenos.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:47 
Stara kuka
Stara kuka

Od jeseni samo Arena prenosi LŠ i LE.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
Mislim da ce biti i neka zemaljska tv kao i uvijek...uvijek kasnije kupe prava od arene pa vjerujem da ce i sledece sezone,ne mora nova bh, mozda opet obn ili javni servisi

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 15:51 
Veteran
Veteran

Gazda1970 je napisao:
Od jeseni samo Arena prenosi LŠ i LE.

Kakva veze ima Arena sa njemačkim kanalima?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka

Napisao si srijedom je LŠ na nova BH. E od jeseni je samo na Areni. Na to se odnosilo.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 16:37 
Veteran
Veteran

Nismo se razumjeli,mogao si citirati dio posta vezan samo za Nova BH. :)
Inače,godinama unazad na njemačkim kanalima je dostupna Liga Šampiona i opet ću se ponoviti,sada kad u RS ne postoji opcija koja nudi SK+Arena u jednom,Total je kad se uzme opet najbolja opcija za TV.Nećemo se lagati,Arena ima dosta kvalitetniji sadržaj trenutno nego što je to imala u aprilu 2017. kada je postala dostupna korisnicima TTV.Ali opet dobar dio sporta koji se dosta gleda je na SK,nadolazeće utakmice reprezentacija na EURO i FIFA takmičenja koja su dostupna samo na SK i Nova BH ne treba nikako potcjeniti.Korisnici Totala opet mogu pronaći po neku utakmicu Serie A na RTRS,SuperLige Srbije na RTRS+,NBA na Alternativnoj za razliku od konkurencije koja baš nema prilike da pogleda utakmice engleske Premier lige,košarkaške utakmice domaćih klubova u evropskim takmičenjima,teniske turnire...Opet mi se čini,za sada da je strana na kojoj je Total TV,Telemach malo bolje prošla u ovoj situaciji nego mtel.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 16:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nova BH nije nikakva komparativna prednost obzirom da se vidi na viljušku. Zemaljski. Kad već govorim o zemaljskom emitovanju, da pohvalim i ekipu u zgradi, centralni antenski sistem sada radi ko sat. Svi zemaljski kanali izgedaju dosta dobro. Najbolje što analogija pružiti može. Jeste da je povod bio Grand, ali eto i za reprezentaciju će poslužiti. :)
Herc, sjajno snalaženje. Ljudi se inače snalaze na razne načine. Etv go ide odlično na svim operaterima, Eon se isto može zbaviti od ljudi koji imaju Total. Nije to teško. Najlošija opcija je zakucati se na jednog operatera. Iz "ljubavi prema istom". Ili uzeti puno usluga za velike pare. Herc je napravio posao. Bilo bi dobro da to korisničko snalaženje ide u tom smjeru, kad su već operateri - podvukli crtu. Uzeti samo net i polako. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
KCTarantula je napisao:
bogata_sirotinja je napisao:
Samo je problem što je većina atraktivnog sportskog sadržaja na Arena Sport kanalima.

Premier liga, Bundesliga, Euro 2021, Liga nacija, Euroleague, EuroCup, Wimbledon, Masters 1000, F1, MotoGP, NFL, NHL...
Jedino bitno na SK, ostalo se moze preskociti

To nije "većina"?

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2021, 18:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
markopd je napisao:
Korisnici Totala opet mogu pronaći po neku utakmicu SuperLige Srbije na RTRS+

A kako ako je svaka zatamnjena?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Pozdrav, zanima me Eon aplikacija.. Pošto baba ima total a ja mtel htio bih je sebi instalirati pa da hvatam i Sport klubove. Može neko malo detaljnije? Da li se dodatno plaća?

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 15:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
borac_sampion je napisao:
Pozdrav, zanima me Eon aplikacija.. Pošto baba ima total a ja mtel htio bih je sebi instalirati pa da hvatam i Sport klubove. Može neko malo detaljnije? Da li se dodatno plaća?

Ako baba ima extra ili premium paket, onda možeš da uzmeš podatke s njenog računa i instaliraš kod sebe EON. Ne plaćaš ništa dodatno. Može na tri uređaja da se instalira.

Vidim da je RAK najavio neki sastanak s Telemahom, da se valjda vidi imaju li obavezu da smanje cijenu ako već neće da potpišu novi ugovor za Arene.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Registruješ se na https://mojtelemach.ba/registration sa podacima s računa (ID i broj ugovora) i mejl adresom.
Onda se s tim podacima samo uloguješ na EON.
Ne plaća se dodatno, s tim da najjeftiniji paket (onaj od 15 KM) nema opciju za EON.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka

Korisnici Telemacha imaju pravo na besplatan raskid ugovor do kraja januara. Ne znam da li se odnosi na Total i mtel. Razlog je izbacivanje Arena Sport kanala.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2021, 16:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
Daky je napisao:
Ne plaća se dodatno, s tim da najjeftiniji paket (onaj od 15 KM) nema opciju za EON.

EON je uključen i u taj Total TV Start paket od 15KM i to čini mi se od marta 2020. godine.

Što se tiče priče o Arenama, nema smanjenja cijena jel' RAK niti jednom operateru ne može naložiti da smanji cijene. Jedino što će se korisnicima dati raskid UO bez plaćanja penala. Međutim, onda bi tu opciju trebali dati i korisnicima m:tel-a.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 347, 348, 349, 350, 351, 352, 353 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]