Boss, vidiš, isto za razliku od tebe, ja bih volio da nam napišeš sve prednosti i mane NET TV plus za naše tržište, cijene, "skrivene predbosti i karakteristike, nešto što nema na internetu,
nešto što nema u zvaničnoj ponudi,kao i tvoje impresije tom uslugom, pa da i mi kojima ističe Ugovor sa Totalom, porazmislimo da li vrijedi nastavljati saradnju sa tim opetarom ili ne. Koristimo Total Srbija do novembra, u Slatini, i zanima me veoma pažljivo šta izabrati. Zahvaljujući zamračivanju kanala, a posebno nakon ukidanja Arenasport kanala to sugurno neće biti Total BiH. Uostalom sa njima imam jako loše iskustvo. Već sam koristio usluge Total BiH ovdje u stanu i sve im je bilo užas, od montera do korisničke službe, jedino je ta Arena bila mamac. Kada sam saznao i vidio nešto bolje, sačekao sam poskupljenje i raskinuo Ugovor. Sad isto ganjam i za Slatinu. Čekam prvo bolji net. Optika je stigla, i uz nju, ganjam povoljnijeg i kvalitetnijeg operatera od Total Srbija.
Poštujem to što.ti je zasmetalo to što prečesto spominjem usluge čujomuslugom sam zadovoljan,u nadi da ćeš biti isto toliko revnosan u svakoj situaciji kada svi oni koji bez ikakvog osnova promovišu Total, jednu poprilično osrednju uslugu koja je gubitkom Arenasport paketa - recimo prosječna. Molio bih te prvo da opomeneš one koji "zvuče kao uposlenici Telemacha" kad god pretjeraju... I mene kad budem bez osnova hvalio Viet ili Vavoo. Ili EON android aplikaciju. Mislim da Blue Fox nikad nisam pohvalio.

Ovih dana ću probati PixterGo, pa javim koga zanima. Oni za razliku od Totala imaju i jednu i drugu sportsku priču. Javiću na temi o Pixteru.