banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 03:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2020, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
slobo47 je napisao:
Čitam i vidim svi sve znaju, svi morališu i pametuju, a kad treba nešto konkretno predložiti, ili ne daj bože kupiti kartu od 3 km, onda su svi miševi.
Šta je dobro što je ABA 2 balon u Bl?Evo , to ništa ne valja, fuj, odvratno!Kad bi Borac uzeo Euroligu našli bi se pamenjakovići da hejtaju.Ne svidja Vam se sistem?
Ni meni.Jeste glasali?Što ne mjenjanete nešto vi što samo hejtujete?Pustite pametovanje po forumu.Uradite nešto konkretno.
Braća Lončar?Rade u firmama Srdjo od kluba ima cca 1000 km Pedja i nešto više.Sve redovno.I?Odbili da treniraju?
Zašto?Zato sto nemaju specijaln tretman kod novog trenara!!!Majstore, treniraj i bori se.Ovo je nivo koji zahtjeva profi odnos.Niko te ne tjera, ali ne očekuj da budeš lider.
To je trenerova odluka.Ne razumijem to nikako.Dobri momci, kako sam čuo, ali ne razumijem taj rezon.Ja sam čuo da su tražili raskid ugovora, na njihovu inicijativu.

To nisam znao, da su odbili da treniraju i da su trrazili raskide. Navikli su da budu prvi u svemu tu, da budu lideri, nezamjenjivi u prvih 5-6. I sad kad je ozbiljna prica, vjerovatno to ne mogu da podnesu. Ali opet, ne znam zasto u sred sezone to rade i jedni i drugi, kao da uprava nije znala da ljudi rade i kako ce trenirati. Trebali su se na polusezoni izljubiti, ruka ruci i svako svojim putem..

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 16:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
I da, ova prica koji ce nam qrz turnir!?
Ako nista drugo izracunajte koliko je to ljudi u gradu, nocenja u hotelima koji su na izdisaju... sada kada je borba za svaku marku da se uzme, ovo ce dobro doci.
Ako nista drugo, eto iz tog razloga neka turnira u BL i da je srece sto vise tih balona da se organizuje kod nas... nebitno, kosarka, rukomet, bocanje....

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 16:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Zasto se niko iz kluba nije oglasio po pitanju brace? Ocigledno da nije sve tako kako se navodi u gornjem postu da je sve samo zbog njih i posla. Vjerujem da ima tu jos nesto cim su odlucili traziti raskid ugovora u sred sezone. To izostavljanje Pedje iz ekipe protiv Bosne mi ne ide u glavu. Ako je vec neko morao Zasto on a ne Srdjan? Ipak je Pedja bitniji igrac i dobro je igrao. Jedino ako je imao neku povredu pa ok. Ali cudno mi je da se niko iz kluba nije oglasio a oni trazili raskid.

Slazem se da je ovaj turnir dobra stvar za hotelijere ali ja ne vidim svijetlu buducnost ovog kluba. Ljudi ne znaju sta rade kud gone.. Hvaljena uprava je svedena na margine i ne odlucuje ocigledno nista. Borac je postao drugi tim Igokee i pitanje je koliko ce sve to trajati... Ako se ne plasiraju za aba 2 narednu sezonu a realno jako tesko ce, bice veliko pitanje sta ce biti od svega toga vec narednu sezonu a da ne pricam o 2-3 godine unaprijed.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 16:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Avg 2020, 06:27
Opet ne razumijem šta Vam nije jasno.Jel možeš nekog natjerati da igra ako neće.Ja koliko sam čuo (a izvor je pouzdan) braća traže raskid sa svoje strane, ne uprava.Po meni, mogli su biti tu, trenirati i igrati u svom gradu, bice dosta utakmica, eventualne povrede ne daj bože...Jbt igraj i bori se, treniraj.Koji je trener budala da se odrekne nekog igrača koji mu može biti od koristi?Što se tiče odnos Igokea i itd, polako ljudi, ne žurite sa zaključcima.Ne razumijem neke ljude.Dobiju ABA2 ligaša, dobiju organizaciju turnira u našem gradu , direktne prenose na ARENA SPORTU iz Borika...I opet ne valja.Stvari se preko noći promjene...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 17:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Nadam se da ce se i oni negdje oglasiti jer je ocigledno nastao negdje problem cim su trazili raskid ugovora na svoju stetu.

Sve je to lijepo i imati aba 2 ligasa i imati domacinstvo turnira ali sta nakon toga ? Ovaj klub je dobio aba 2 ligu zato sto niko drugi u ova teska vremena nije bio spreman uskociti i platiti veliku cifru za to. Ne zaboravite to nista nije zaradjeno na terenu sve do sad sto je uradjeno bilo je van terena zbog toga sto nam se moze sto imamo para ocigledno, tako da prica kako ovdje nema para i kako se lose zivi izgleda ne pije vodu. Velike pare su ulozene i u aba 2 ligu i u ekipu koja igra daleko od onog koliko je placena i pitanje je koliko moze uraditi u ligi BiH i tesko se moze plasirati u aba 2 ligu. Ili ce opet tu biti Igor da se iskesira 50 hiljada evra i da se igra aba 2?

Ovo nije nacin da se ide naprijed nema tu zdrave buducnosti i siguran sam da se moglo i onako kako je ova uprava godinama isla, a to je strpljivo i polako korak po korak i to bi bila puno zdravija prica od postajanja filijale Igokee da Igor Dodik glumi nekog serifa koji sve zivo kontrolise.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Da im ne duguju pare? Mozda srdjo nije zadovoljan odnosom prema njemu, okej nije occekivao velike minute, al bas da ne ulazi nikako, tome se sigurno nije nadao.. Ne znam, svasta moze biti

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 17:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Meni je u redu da klub jaca igracki kadar, da se ulaze i da se vraca banjalucka kosarka u regionalne okvire. I taj turnir je prava stvar, vlakanja sve objasnio.

Nisam presrecan sto se to radi pod pokroviteljstvom Igokee, ali opet nisam ni sujetan, to ce trajati jedan period, poslije ce grad preuzeti ili sponzor ili neka druga partija ili pojedinac, manje bitno, ponavljam nek se vraca kosarka u grad i nek se vraca Borac u region. To je nekako najbitnije

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2020, 20:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Avg 2020, 06:27
Borac u srcu je napisao:
Meni je u redu da klub jaca igracki kadar, da se ulaze i da se vraca banjalucka kosarka u regionalne okvire. I taj turnir je prava stvar, vlakanja sve objasnio.

Nisam presrecan sto se to radi pod pokroviteljstvom Igokee, ali opet nisam ni sujetan, to ce trajati jedan period, poslije ce grad preuzeti ili sponzor ili neka druga partija ili pojedinac, manje bitno, ponavljam nek se vraca kosarka u grad i nek se vraca Borac u region. To je nekako najbitnije

Konačno neko pročita izmedju redova!

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Вечерас у Борику против Братунца, 20:00.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Вечерас вез Глоговца и браће Лончар нападамо Братунац.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Полувријеме, Борац : Братунац 36:38.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A gdje onaj drugi crnac, je l ne igra večeras

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Не игра, повријеђен.

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/dejvis-junak-borca-u-pobjedi-protiv-bratunca/

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Честитке момцима на оствареној побједи, прво психолошкој па онда и резултатској, одлична утакмица пуна преокрета и стварно је права штета што нема публике. Вечерас смо били десетковани, неки играчи су играли под повредом, али свеједно показали су карактер и показали како се игра срцем. Ај Борац!

Slika

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dovoljan je bio i ovaj jedan crnac Davis, ubio ih je u posljednjih 5 min. trojkama, skokovima, na kraju i rampa. On je vratio izgubljen meč. Na kraju se čula i pjesma sa tribina :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2020, 23:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/nikolic-se-nasalio-nakon-pobjede-moji-igraci-imaju-paljenje-kao-dizel-automobili-na-zimu-ali-pale/

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 11:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Kakvo je stanje sa Tavariusom, hoce li mozda biti spreman za sutra, posto nam je rotacija pokratka, bez njega cemo tesko do bodova sutra, Zrinjski uopste nije loš, naprotiv

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2020, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Сутра против Зрињског у Мостару у 20:00, пренос стандардно на јутјуб каналу савеза. Без Тавариуса.

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2020, 15:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Realno, tesko cemo veceras do bodova, Zrinjski je dobra ekipa na domacem terenu, mozda bi kljuc mogla biti odbrana koja nam jos uvijek nije jaca strana, pogotovo odbrana iz reketa gdje primamo najvise poena. Nadam se dobroj igri pa kako bude.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]