banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120063 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5016, 5017, 5018, 5019, 5020, 5021, 5022 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Dec 2020, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Зиљка је већ ту двије године, вријеме је да наплати добре партије па нек нам се врати некада касније.
Закарић нека продужи на двије године, шта му фали. И добар задњи везни, Хирош је ко Врањеш и Мелег не треба нам.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 15:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Hiroš je dobar igrač ali je daleko od Gorana. Nama treba Zakarić koji je sad ušao u formu. Bradonjić je igračina već. Ali sumnjam da će doći ukoliko ima poziv od Žižovića i Zrinjskog. Georgiev nije loš ako Ziljkić mora otići. Brz je i sigurno će dodatno napredovati. Treba mu utakmica. Nadam se da će Ziljka ostati u klubu. Volio bih vidjeti taj temperament njega i Lalatovića zajedno. Ali sve mi ovo liči na guranje problema pod tepih kako bi se navijači i simpatizeri fokusirali na želje kluba a ne na stvarne probleme.

Da li su isplaćene plate i premije?
Šta je sa slučajevima Galić i Lučić?
Da li je Vlado Jagodić trener FK Borac?
Kakav je plan za pripreme s obzirom na epidemiološku situaciju? Sumnjam da ćemo u Tursku
Šta je sa Ćosićem? Da li je momak u gradu i da li neko od novinara može uzeti izjavu od njega da znamo šta on planira?
Da li su se Ziljkić, Palović i Cruz oporavili od povreda?
Da li je u planu dovođenje još jednog/rezervnog golmana?

Inače, Simin Han se raspada, a tamo ima finih igrača. Možda Kajkuta mijenjati Ubiparipom itd.

Oni mogu pričati da im je Klop i Ronaldo želja. To je sasvim legitimno ali koji su odgovori na ova pitanja?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Para ima za normalno funkcionisanje i ne bih famu oko toga mozda samo priliv nije tempiran za kraj god.

Ajmo onako realno.

Na klupi Vule, i uz njega Boka i Maletic to je realno i dugorocno dobro, nesto slicno radi i Krupa, okupila je neke nase bivse igrace u stab i vec je to bolje.

Sto se igraca tice, ako je ponuda za Ziljku dobra i za klub i za njega, svaka cast za sve, srecno i dodji nam opet, a realno je sa Radnikom dogovoriti Bradonjica uz dobar procenat od naredne prodaje. To mi izgleda provodivo i finansijski i fakticki a Bradonjica cemo isto za godinu dvije prodati za dobre pare

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 16:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Ako otidje Ziljka naravno najbolja opcija je dovodjenje mladog Bradonjica koji je kvalitetan i isto moze donijeti profit klubu.Mislim da smo jaku blizu dovodjenja Jovica koji je zahvalan igrac,trenera dovesti pod broj jedan.Eno Nenad slavi,ne zna hoce li otici.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 17:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo Lalatović kaže da ne može obećati ostanak na klupi Voše. Slažem se da su Vule, Boka i Maletić treneri na duže staze za nas. A naši su. Lalatović to nije.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Колико год ја прижељкивао темпераментног Лалатовића, свакако бих предност нашим људима и то у поретку Вуле тренер Бока помоћни Малета спортски директор...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 17:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Лалатовић је по мени тренер за инстант успјех. Не сумњам да би под њим изборили Европу и борили се можда и за титулу идуће сезоне (ако би остао).
Док су Вуле, Јовић и домаћи тренери на које би могли рачунати на дуже стазе. Замислите штаб Вуле, Бока и Дарко..

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 18:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ja nesto ne mogu povjerovati da bilo ko moze biti dugorocno sef strucnog staba Borca... to je nemoguce u Borcu :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 18:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Zli mrkvic svaka cast na postovima, da je vise takvih poput tebe bila bi jako kvalitetna diskusija ovako vecina pise neke stvari koje su veze s vezom mislim na maštanja zelje i mogucnosti.... Bice kako oni gore odluče koji odlučuju godinama navijaci i simpatizeri se nista nazalost ne pitaju...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik

A opet zbog ove korone jebene pitanjeje i sta ce biti sa finansiranjem kluba i onim obecanjima... Realno svuda je kriza udarila a pogotovo kod nas gdje se krpi i zaduzuje i u godinama gdje i nije bilo pandemije...

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 18:25 
Pripravnik
Pripravnik

Rangarok je napisao:
Ja nesto ne mogu povjerovati da bilo ko moze biti dugorocno sef strucnog staba Borca... to je nemoguce u Borcu :lol:

Ahaha pa tako nekako dodje, ali ja ne mogu da zamislim da trener moze da izjavljuje i obecava i na kraju ne bude nista od tog i on na to sve uvijek ima alibi e zato treba da ode pa nek dodje neki iz druge lige al samo da bude trener i da se ne kurci... I opet na kraju svega on opet pbecava da cemo biti bolji iduce godine :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 18:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Rangarok je napisao:

Некако не иде уз нас :lol: ево анкета на монду, кога би сте жељели видјети на клупи Борца, па гласајте :D

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
ББЛ je napisao:
Rangarok je napisao:

Некако не иде уз нас :lol: ево анкета на монду, кога би сте жељели видјети на клупи Борца, па гласајте :D

Jagodic sam za sebe glasao.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 19:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
iskusniborcevac je napisao:
Treba pokusati dovesti Lalatovica, on bi onakav pozitivno opicen ovdje prekucao ligu,jest da je od Vlade mnogo skuplji.ali u poredjenju sa nekim promasenim investicijama kao npr. Crnov, bio bi jeftin tr

uprava mi nudi mjesto savjetnika i zahvaljuje se na prijedlogu, u velikoj dilemi sam da li da prihvatim

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 19:39 
Veteran
Veteran

Treba pokusati dovesti Lalatovica, on bi onakav pozitivno opicen ovdje prekucao ligu,jest da je od Vlade mnogo skuplji.ali u poredjenju sa nekim promasenim investicijama kao npr. Crnov, bio bi jeftin tr

uprava mi nudi mjesto savjetnika i zahvaljuje se na prijedlogu, u velikoj dilemi sam da li da prihvatim

Да си ти мени жив и здрав ја сам га још прије тебе дозивао :D сад је рекао на пресу да је чуо да се Борац интересује за њега, али да има још две понуде из две различите земље. А каже да би волио да остане у Војводини, а шта ће бити не зна.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 19:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Predlozio sam preksinoc u vecernjim satima a juce i danas natpisi da uprava hoce Lalatovica, bas bezveze

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 20:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa ljudi moji koja je ovo legenda i kakva inteligencija

Hahahah

Zamišljam da mu u civilu na treningu dolazi sportski direktor u liku i djelu Vlade Jagodića i govori kako je Kalesić top igrač i da treba češće uvoditi Kajkuta.

Definitivno Lalatović sa Bokom kao pomoćnikom! Neka Boka uči od njega pa kada ovaj jednom ode ostaje nam Boka.

Hahahaha

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Predlozio sam preksinoc u vecernjim satima a juce i danas natpisi da uprava hoce Lalatovica, bas bezveze

Половина ових портала се информише код нас на форуму на основу наших жеља...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 20:57 
Veteran
Veteran

ББЛ je napisao:
Знам да није могуће, али бих волио да видим на клупи Лалатовића :D . Тај човјек је нешто невјероватно. Има невјероватну енергију, не дозвољава да му се неко петља у тим, плус овде нема црвеног близанца, па се самим тиме никоме не би склањао. А свака утакмица са Жељом, сарајевом, Зрињски, широки и Вележ би за њега било као да му црни близанац долази. Само га пустити да ради и гарантујем да би били први :D . У сваком случају било би га занимљиво видјети на клупи. :D

2 новембар. Ипак сам ја искусни био мало бржи :D Лалат или Вуле и Бока бићу задовољан који год да дођи.

Poslednji put menjao ББЛ dana 17 Dec 2020, 20:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2020, 20:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pa ovaj nece 20 dana izdrzati kod nas ako dodje.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120063 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5016, 5017, 5018, 5019, 5020, 5021, 5022 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]