Uprava:
-obezbjedila generalnog sponzora, i solidan budžet (nije bitno kako)
-na areni smo svake sedmice
-fino suđenje imamo na gostovanjima niti nas kradu, niti nam navlače.
-bus (mada me lično to ne impersionira, ali neka ga)
-Rad na ifrastrukturi
Mane:
-ne postojanje plana za sportski sektor, pod ovo računam sve što se dešava u prvom timu i mlađim kategorijama.
-dugovanja, ali to će se riješiti na ovaj ili onaj način.
Vlado Jagodić...S obzirom da mu se spočitvalo da je katanaćo trener, da ćemo igrati bunkerčinu i nećemo nikako cenra prelaziti drugi smo po efikasnosti.
Ekipa ima taj neki očekivani bodovni saldo, najviše me boli gol Širokog na kraju nezaslužno totalno, i ono sa igračem više portiv Sarajeva.
Ta 4 boda bi nam falila.
Gostovanja, uvijek smo po ušima dobijali, ali slažem se da mora bolje.
Imao je Vlado iritantnih odluka, Kruz da ganja Bilbiju u Mostaru, pa Kruz vezni protiv Sarajeva, pa tjeranje odbrambenih igrača koji su bolji nego ovi što imamo, to mislim pod Galić i Ćosić. Janičića mi i nije žao.
Stvorila se takva atmosfera da svi tjeraju Vladu. Ja ne znam na koju bi stranu, ako će samo promjeniti pa dovesti istog ili goreg, čemu onda? To nije nikakva promjena nabolje.
Ako će se dovesti neko ko će nešto dugoročnije unaprjediti, i pritom imati veću autonomiju, onda da, nek ga otpuste.
Fudbaleri:
Nepravedno zapostavljeni Aco i Marković. Preforsirani Vranješ, Kajkut i Dujaković (koji je pao u formi zadnje vrijeme).
Promašeno pojačanje u vidu Melega, on nije zamjena za Vladana, niti će biti, nije taj igrač koji nama treba na toj poziciji.
Kruz, Brtan, Georgiev,stranci a promašaji, takvih je u plbih pun kamion.
Neki su dali više od mojih nekih očekivanja, Lukić, i Vojinović koji nije ni igrao svoju prirodnu poziciju.
ne zamjerim nikom od njhi, kakvi su da su, za Borac igraju.
Ne znam koje uticao da se tjeraju Galić, Ćosić, Janičić, da li je Vlado na svoju ruku ili mu je naređeno, ali su budalasti potezi. To bi se trebalo izbjegavati u budućnosti.
Treba od zime praviti čistku u svlačionici. A na ljeto se riješiti nepotrebnog kadra kojeg imamo.
Čestitam Raspudiću na licenci, nadam se da će biti dobar trener.
Sad ide krvava zimska pauza do kraja februara
Mada, kakav je naš klub, uvijek je zanimljvo, očekujemo neočkivano