banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 109  Sledeća

Za koga ćete glasati na izborima?
Glasanje se završava 14 Nov 2020, 18:50
Igor Radojičić 33%  33%  [ 14 ]
Draško Stanivuković 47%  47%  [ 20 ]
Neću glasati 21%  21%  [ 9 ]
Ukupno glasova : 43
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2020, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Niti je Draško iz odborničkih klupa postao premijer,ministar ili predsjednik.
Samo gradonačelnik .

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 16:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Džaba se kao i Dodik isčuđavate, snebivate, analizirate, pitate gdje su otišli glasovi. Draško je novi gradonačelnik svidjelo se to nekome ili ne.

Kakva nebuloza od teorija. Koalicioni partneri krivi, ovaj, onaj. Kriv je isključivo Draško Stanivuković koji je te glasove pokupio i pridobio ljude. Ako neko glasa za Đokića ili za Demos iz ko zna kojih razloga, ne mora da znači da će glasati za zajedničkog koalicionog kandidata. Imate masu takvih glasača. Ljudi uglavnom jesu ovce za šišanje ali nekad ne slušaju slijepo i imaju preferencije ko im se više sviđa koliko god nelogično bilo. Nije Igor loš, daleko od toga, ali nije ni sveta krava da svi moraju glasati za njega ako su simpatizeri neke od stranaka iz koalicije.

Na kraju, ako je mladost i neiskustvo slaba strana i nedostatak onda treba vratiti stisku Davidovića, on em je star em iskusan, po toj logici najbolji gradonačelnik.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Jedva cekam da prodje godinu-dve mandata novog gradonacelnika pa da mozemo poceti srati po njemu sa argumentima. Ovako ,koliko god bio antipatican, ne mozes konkretno ni srati po njemu, jer covjek nista nije uradio, niti imao prilike. Sad ce dobiti priliku.

Jedino sto ce Banja Luka stagnirati iduce 4 godine, nista se nece uraditi novo, osim mlacenje prazne slame...to me najvise boli u cijeloj prici

Iz mog mikrookruzenja, tj iz nase ulice...taman uspjeli nekako doci do nacelnika za ovo-ono, totalna rekonstrukcija ulice ubacena za plan u iducoj godini (trebala biti uradjena ranije, al eto, sad doslo na red), za neku livadu se ganjamo da se i dj. igraliste napravi (imovinsko pravni odnosi), napravljen mali pomak. Sad ce to sve propasti...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
gledao sam malog sinoć na RTS, čim ga udaljiš od priča o Dodiju vergla ukrug nekoliko praznih fraza. nije da nismo znali da je šupljikoza.
trebaće mu baš mnogobrojan i kompetentan savjetnički i saradnički tim ako hoće da bilo šta uradi. s druge strane, uvijek ostaje opcija da za dvije godine uskoči u trku za predsednika Srpske, što je kudikamo komfornije mjesto za bildovanje nekog značaja, a uz teško lađenje jaja.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam to upratio kad je govorio o Igoru. Kad bi bilo moguce, mislim da bi bio najsrecniji da ovi nastave raditi (sve sto se treba raditi..jer on ne zna,oni znaju) ...a on da to sve nadgleda i kontrolise , te da se predstavlja kao gradonacelnik, daje izjave u medijam, snima sta se uradilo, itd...

Dobra ekipa mu treba, samo ne znam gdje ce pronaci takve ljude... U PDPu i SDS-u sigurno nece. Jelena, koja bi mogla, otpada. Milko je takodje Ok, ali i on se nece prihvatiti toga...ne znam koga uopse jos imaju.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Ne kontam šta se ima znati ili ne znati kod radjenja nekih projekata. Niti gradonačelnik projektuje, niti vrši nadozr, ni izvodjenje, ni reviziju...njegovo je da izabere nekog od ponudjača...a čak ni za to ne treba ubijati glavu jer zna se koje firme dobijaju projektovanje, koje izvodjenje.
Vjerujem da za neke pozicije poželjno od kvalifikacija da znaš samo potpisati se i ništa ne pitati.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 17:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
wizzy_bl je napisao:
Jedva cekam da prodje godinu-dve mandata novog gradonacelnika pa da mozemo poceti srati po njemu sa argumentima. Ovako ,koliko god bio antipatican, ne mozes konkretno ni srati po njemu, jer covjek nista nije uradio, niti imao prilike. Sad ce dobiti priliku.

Jedino sto ce Banja Luka stagnirati iduce 4 godine, nista se nece uraditi novo, osim mlacenje prazne slame...to me najvise boli u cijeloj prici

Iz mog mikrookruzenja, tj iz nase ulice...taman uspjeli nekako doci do nacelnika za ovo-ono, totalna rekonstrukcija ulice ubacena za plan u iducoj godini (trebala biti uradjena ranije, al eto, sad doslo na red), za neku livadu se ganjamo da se i dj. igraliste napravi (imovinsko pravni odnosi), napravljen mali pomak. Sad ce to sve propasti...

Pa ako ga ovi tvoji razvlaste kako Dodik najavljuje, bice kritika na rad koliko god hoces.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja cekam da me zajebe za ulicu iduce godine..i meni je dovoljno da serem po njemu do kraja citavog mandata ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 17:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
Ja sam to upratio kad je govorio o Igoru. Kad bi bilo moguce, mislim da bi bio najsrecniji da ovi nastave raditi (sve sto se treba raditi..jer on ne zna,oni znaju) ...a on da to sve nadgleda i kontrolise , te da se predstavlja kao gradonacelnik, daje izjave u medijam, snima sta se uradilo, itd...

Dobra ekipa mu treba, samo ne znam gdje ce pronaci takve ljude... U PDPu i SDS-u sigurno nece. Jelena, koja bi mogla, otpada. Milko je takodje Ok, ali i on se nece prihvatiti toga...ne znam koga uopse jos imaju.
Pa ako naprave izmjene zakona kao što BN najavljuje tako će i biti,on će se slikati i predstavljati kao gradonačelnik, oni će raditi kao što su navikli.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
mislim da nema od toga ništa, Dodi se povukao isto jutro nakon što je to najavio. Mada, uvijek ostaje mogućnost da glupo postupi.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 18:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
Pa ako to uradi..onda smo stvarno u qurcu

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Dragi vođa omekšao, sad bi sa Inckom da skida ploču postavljenu u čast Radovana K.

wizzy_bl je napisao:
Ja cekam da me zajebe za ulicu iduce godine..i meni je dovoljno da serem po njemu do kraja citavog mandata ;)

Da ti dam, jedan dobronamjeran savjet, nećeš ništa postići kenjajući po forumu ili facebook, znam po sebi. To vi trebate na ulicu i protest ispred zgrade gracke uprave.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 18:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Za pomoc pri organizaciji protesta i medjisku podrsku, prijava na besplatan broj 0800 123456789 ili direktno na mail gradonacelnika. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Dragi vođa omekšao, sad bi sa Inckom da skida ploču postavljenu u čast Radovana K.

wizzy_bl je napisao:

Da ti dam, jedan dobronamjeran savjet, nećeš ništa postići kenjajući po forumu ili facebook, znam po sebi. To vi trebate na ulicu i protest ispred zgrade gracke uprave.
Pa sta mislis da smo radili proteklih par mjeseci ,korak po korak...dosli do toga da se ubaci u plan za iducu godinu.

Ne ganjao ja to opet, lakse mi srati po njemu,pa da se vrate na vlast ovi sto su i rekli da ce rijesiti ulicu. Posto nema sta nije obecao svojim glasacima, mozda je obecao i ovu ulicu i igraliste...neka ga sad ganjaju ovi sto im je obecao i sto su glasali za njega.

Ja sam bio protiv i od sada sve bojkotujem sto se tice drustvene aktivnosti i bilo kakvog "ganjanja" (pisanje dopisa, ucesce u savjetu MZ,primjedbi na regulacione planove, neformalnim putem ganjanja odredjenih ljudi da se bilo sta uradi u naselju). Neko ce reci, pa to se podrazymjeva da se sve uradi i bez icijeg angazovanja , bilo koga/cega...vidis da su ovi prosli bili nesposobni. Jest malo sutra (kad si supalj na 10000 strana), nema sanse da uopste neko popise sve projekte koji bi gradjanima bili bitni, da ih ocijeni i rangira....za pocetak. Vidjeces sta ce Drasko uraditi i kako ce on upravljati.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 19:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
wizzy_bl je napisao:

Vilsonovu, pardon VilZonovu ulicu raskopali dva dana pred ove lokalne izbore i asfaltirali dan pred izbore. Slučajno ili namjerno? ;)
Ta uličica od 50-ak i kusur metara je jako blizu biračkog mjesta.

Rješenje postoji za druge ulice.
Formirajte biračka mjesta blizu neasfaltiranih ili uništenih cesti :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 20:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Jeste Vilsonovu su bas sredili svaka im cast, katastrofa.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Predizborni asfalt, šta si očekivao?
Al su bar nabacali asfalta, da ne može Draškić kidati rukama ako naleti.

Podigli su visinu sloja asfalta, a nisu izdigli šahtove i odvode, pa napravili rupe gdje su šahtovi i odvodi.
Tako da umjesto bivših rupa, imaju nove rupe.
Udar na amortizere.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
wizzy_bl je napisao:

Vilsonovu, pardon VilZonovu ulicu raskopali dva dana pred ove lokalne izbore i asfaltirali dan pred izbore. Slučajno ili namjerno? ;)
Ta uličica od 50-ak i kusur metara je jako blizu biračkog mjesta.

Rješenje postoji za druge ulice.
Formirajte biračka mjesta blizu neasfaltiranih ili uništenih cesti :iconbiggrin:

Nemam pojma, ja sam u Boriku. Ulica je napravljena Bog zna kada, krpana milijardu puta. Toplandzije prolazile, Vodovod, Mtel..novo naselje u izgradnji. Svi poslije kopanja zakrpaju i naravno to traje koji mjesec. Milijarde kamiona, pa kad bas naprave rupcagu od metar, sa gradilsita dodju radnici pa izluje beton u tu rupu (hvala im). Sto je najgore, citava ta ulica nema rijesene odvodne vode...pa kad padne jaca kisa...imas lokve dubine po 30cm.

Sad smo dosli do faze da su radovi predvidjeni iduce godine, uslo u plan za budzet...ali posto je Drasko pobjedio, sad cemo dobiti *urac.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2020, 23:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
Ne znam zasto bi se podrazumijevalo da ce takvi planovi biti ignorisani? Da li je taj plan vec usvojen?

Ovo je POST.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2165 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]