banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 12:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4971, 4972, 4973, 4974, 4975, 4976, 4977 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Nov 2020, 10:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Borac u srcu Previše mi simpatišeš Sarajevo. Za mene je Borac najveći klub. Izaćemo sa mudima i razvaliti Sarajevo na Gradskom. Vidjećeš. Isto će biti i za sedam dana. Što se tiče Vlade. Napravio nam je veliki problem sa svojim glupim izjavama, igreamo toplo/hladno. U Kaknju smo bili prvo poluvrijeme katastrofa pa smo u drugom odigrali kako treba i odmah se digli. Pobjediš Mladost i odmah se dignemo. Željo je prvih par kola bio dominantan pa su se digli sad plaču zbog igre. Moraće i Sarajevo imati pad ritma. Siguran sam. Ja sam za novog trenera samo zato što Vlado nije autoritet i izlizan je trener. Teoretičar. Vodi ekipu kao stručni komentator na TV-u. Ekipu neko mora razdrmati i onda ni titula neće biti daleko kao što se sad to čini.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Nije simpatija. Realnost, i ja bih volio gostujuće pobjede u nizu ali treba vidjeti zašto ih nema pa nema. Nisu za mene najveći. Oni jednostavno nastupaju sa tim gardom mi smo najveći. Vidiš da i Velež pokušava isto, ali ne može, i dalje su samo prosječan klub. Nije fazon samo reći mi smo najveći i da svi kleknu pred tebe, moraš vjerovati u to, moraš igrati sa tim stavom, i to se prenosi sa generacije na generaciju. Željo ništa nije po igračima bolji od nas, ali eto, imaju kao klub više samopouzdanja samim tim i bodova

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 02 Nov 2020, 11:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Ma daleko je titula, 8 bodova razlike je koliko mi se cini, a sarajevo to nece tako lako prosuti niti cemo mi izdominirati nad tim ekipama iz vrha, a bogami i sa dna. Prosipamo bodove, i vec nas sad kosta.. Sta ce biti u narednom periodu, pitanje je

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 11:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Borac u srcu je napisao:
Nije simpatija. Realnost, i ja bih volio gostujuće pobjede u nizu ali treba vidjeti zašto ih nema pa nema. Nisu za mene najveći. Oni jednostavno nastupaju sa tim gardom mi smo najveći. Vidiš da i Velež pokušava isto, ali ne može, i dalje su samo prosječan klub. Nije fazon samo reći mi smo najveći i da svi kleknu pred tebe, moraš vjerovati u to, moraš igrati sa tim stavom, i to se prenosi sa generacije na generaciju. Željo ništa nije po igračima bolji od nas, ali eto, imaju kao klub više samopouzdanja samim tim i bodova

Te stvari se malo po malo mijenjaju u nasu korist, vidis da se pobjede nad nama slave kao da su usli u LS, dakle mi rastemo, svakako, samo se nadati da cemo ovako nastaviti i dalje sa napredovanjem...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Jest teren bio nerealno loš, ali loš je i njima kao i nama.
Mi da smo dali gol iz prve dvije prilike Zilkića i Vranješa, zatvorili bi utakmici u dobili ih lagano 3:0. Ali tu i jest problem, da ako krene dobro, dobro će biti.
Ne može uvijek dobro krenuti ili na dobro izaći, zato i jest najviše trener tu kada krene loše, on je taj koji mora izmjenama agresivnošću motivacijom da drma ekipu . Kod nas to ne postoji, znači svodi nam se kompletna utakmica da li ćemo prvi dati gol, da nam krene dobro ili ne.
Sa onakvom latergijom mogli smo igrati jos 180 minuta ne bismo gola dali. Ne shvatljivo da Jovanović kao što neko reče igra i pozadi i beka i sredinu i naprijed. Za to vrijeme sta rade ostali ...
Evo konretno, gubimo jedan nula, pocinje drugo poluvrijeme, kontam izalzimo naloženi, saćemo ih odvaliti od fudbala. Mi 15 pasova držimo loptu izmedju sebe od centra prema nasem golu, stalno pas unazad ...pa ima li tu trenera da kaze, povuci, daj pas prema naprijed , ubrzaj igru ....pas dubina dijagonala ...

ma ... VLADO ODLAZI...treba nam mladja garda ...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Da odmah kažem da nije pljuvanje, ali jedna stvar nam promiče.
Mali Milojević nas je koštao na "Kosevu", juče kriv za gol,mislim da je i u Bn nakon njegovog kiksa onaj postigao evro gol, mada aj to u BN je bio super gol.
Možda bi Kruz mogao šansu dobiti, taman da Milojević malo predahne, da ne sagori prebrzo. Da ne bude Vladan, s početka karijere.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 17:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Sredina je kljucna(kao i mentalitet).Odbrana je solidna,Krila jaka i spic radi kako treba.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 20:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Нова Варош je napisao:
Mali Milojević nas je koštao na "Kosevu", juče kriv za gol,mislim da je i u Bn nakon njegovog kiksa onaj postigao evro gol, mada aj to u BN je bio super gol.
Možda bi Kruz mogao šansu dobiti, taman da Milojević malo predahne, da ne sagori prebrzo. Da ne bude Vladan, s početka karijere.
S obzirom da mu je prva sezona u prvom timu, da ima 19 godina, i da igra na poziciji gdje je svaka greska gol, ja sam vise nego zadovoljan dosad prikazanim. Hvala bogu pa ima od koga da uci. Milojevic ce se prodati isto kao i Jovo i zaradicemo fine pare od njih, a oni ce napraviti solidne karijere ubjedjen sam.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
I jos nesto, to je klasican primjer kako treba raditi. Uparis jednog iskusnog, vrhunskog igraca i mladog iz svoje skole da se uci uz njega i raste. To bi trebalo prekopirati na pozicije u sredini gdje nam skripi.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Сулејман Крпић слободан играч... Само кажем...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 21:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
skypostman je napisao:
Нова Варош je napisao:
S obzirom da mu je prva sezona u prvom timu, da ima 19 godina, i da igra na poziciji gdje je svaka greska gol, ja sam vise nego zadovoljan dosad prikazanim. Hvala bogu pa ima od koga da uci. Milojevic ce se prodati isto kao i Jovo i zaradicemo fine pare od njih, a oni ce napraviti solidne karijere ubjedjen sam.

Svakako nas je kostao manje bodova nego Beli, dakle momku podrska, ima mterijala da bude ozbiljan igrac, mada ni Kruz ne zaostaje puno po onom sto sam vidio...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2020, 22:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
То је и моја поента.
Да се и Крузу дадне шанса.

Крпић исти играч као и Јово. Не би добили ништа са њим, што немам са Јовом, класични сидраш.

Нама треба, тренутно, да се Врањеш дозове памети, односно да заигра предњег везног. Пошто на клупу неће.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2020, 14:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ponedjeljak u 18h utakmica, kasno nece biti 20 ljudi, sala mala ali ocekujem nastavak pobjednickog niza na gradskom

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2020, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sarajevo, Zeljeznicar, Borac, Zrinjski, Siroki. Iskristalisala se tabela nakon ovog kola i sad vidimo realno stanje. Bice jebeno Evropu izboriti. Zeljeznicar se mora pobjediti sad za vikend, nema drugog izbora. Sve ostalo nas vodi u dubiozu

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2020, 20:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Тешко да могу бити оптимиста. Не бих се зачудио да добијемо Жељу 3:0, а ни да изгубимо 0:3.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2020, 22:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Molba za klub da malo smanje melegovo eksponiranje na tv i da puste momka da se posveti fudbalu,treningu i uklapanju u ekipu. Napravice od njega eksponat sa izloga i moze samo kontraefekat donijeti,toliko ga potenciras a on u startu ne prikaze koliko se ocekuje i eto problema.
Pustite momka da se bavi fudbalom

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2020, 22:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Napokon se kompletirala liga. Treći smo. Možemo dobiti Želju i Sarajevo u Banja Luci. Seremo kako Jagodić ne može dići ekipu a ovdje kmečimo ko oni iz Vrahbčića. Daj više. Imamo ekipu i na našem stadionu smo mi gazda. Dizati moral a ne pametovati više. Jagoda ako izgubi neka se tjera u p.m.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2020, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Moze, ako zaredamo seriju pobjeda, pri tom zelju i sarajevo tuci kako znamo i umijemo. I nadati se nekakvom njihovom kiksu

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2020, 23:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Nisam optimistican. Prevelik broj ekipa, tacnije nije prevelik broj nego mi nismo godinama bili u vrhu u ovakvoj borbi a tu je dosta kvalitetnih ekipa sad. I ono zbog cega nisam optimistican jesu medjusobni omjeri sa tim ekipama.

Ako dobijemo sve konkurente kuci imamo sanse, ali mora se poceti i u gostima uzimati bodove.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2020, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ne brinu me "jake" utakmice...dokazano da se nasi igraci sami napale i ide to nekako...svaka utakmica sa slabijim rivalom je za nas nagazna mina jer...jos ako primimo prvi gol...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4971, 4972, 4973, 4974, 4975, 4976, 4977 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]