ChairosBL1987 je napisao:
Ponekad se zapitam da li ovi sto pisu i porede ovu ekipu sa Sarajevom uopste prate fudbal. To Sarajevo ima bolje igrace na svakoj poziciji na terenu, sa izuzetkom golmana i mozda ravnopravne jednu ili dvije pozicije.
Cime ste se to zavarali da je ova ekipa nesto posebno? Ovde ima kvaliteta da se bori za evropu, citaj opet BORI ZA EVROPU. Gledajuci utakmice drugih klubova u ovoj ligi svako moze zakljuciti da u svakoj ekipi pa i Tuzli, Velezu, Radniku pa evo danas i Slobodi ima po nekoliko igraca koji bi bez problema igrali u prvom timu i cak istisnuli nekog prvotimca iz nase ekipe. Danas kazem eto Fedor, bolji je od svakog naseg veznjaka trenutno. Abid Mujagic napadac sa iskustvom od par sezona igranja PL brz, snazan, ima kretanje, nos za gol. Po meni trenutno i kvalitetom i formom ispred Jove. Onaj kapiten njihov 21 godina, 70 utakmica u PL, isto brz i dobar centarsut (ne kazem da je bolji od Zakarica i Ziljke, ali nije ni mnogo losiji).
3. mjesto, kup, prosli kolo u Evropi i zaradili lijepe pare... Po meni na dobrom smo kursu.
Po cemu su to bolji? Jel on to vise trenira, sta? Pa i mi imamo Vranjesa tog, inostrano iskustvo, osvajao je titule.. Zakaric do skora u partizanu igrao evropa ligu, utakmice aj zdrao.. Ziljka igra sezonu zivota, Cina ima premijer lige u nogama ko sto malo ko ima za njegove godine..kajkut takodje, s tim da se raspada, al to je do njega samog. Koliko je kajkut stariji od ahmetovica onog ili kako vec, spica sarajeva? Imamo i subu, ne treba trositi rijeci, sad i melega.. Jovanovica klasu. Nemojte te price, ja opet kazem.. Uslovi u Borcu nikad bolji cini mi se, sve imaju doslovno. Njihovo je da treniraju maksimalno i da svakom danom budu sve bolji. Drugi par opanaka je kad igrac moze a nece jer ga boli patka da igra.. Tu trener automatski pravi rez, i dovidjenja. Medjutim, nit mi rezova imamo, nit trenera. Ja kazem da ni jedna ekipa nema bolje igrace od nasih, sve je do hemije u ekipi i do motivatora tj trenera.