banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120099 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4966, 4967, 4968, 4969, 4970, 4971, 4972 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Okt 2020, 16:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/jagodic-nismo-zadovoljni-trecom-pozicijom-video/

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2020, 17:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Pitari resetaju , nema sta , uz nas mozda su najkvalitetnija ekipa ...

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2020, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Квалитетнији су од нас тамо гдје је најпотребнијие бити, а то је везни ред.
Кад би поставили њихов најјачи тим и наш, ми смо можда само на крилу јачи, а и то можда.
Дуго су на окупу, добар тренер, имају и дају највише лове на плате играчима, и скоро сигурно ће бити шампиони.
Ми ако изборимо европу, то би било супер.
Наравно, ако се укаже борба за титулу, пробати освојити, али иће теже мало.

И мрљави Жељезничар, са тотално мрљавом игром држи прикључак, некако побјеђују. Вележ, као и ми држи свој терен, имају сад реми са Жељом кући. Додуше са играча мање.
Зрињски је трехно, могао би Жижовић бити за викенд бивши, ако не добије сутра Вележа.
Тузла и Широки се помало опраштају од борбе за титулу, али са 2-3 заредом побједе, ето и њих. Мада мислим да неће бити конкурентни за евро такмичења.

Сарајево, Жељо, Борац, Вележ и Зрињски, ту ће се шампион и европа тражити, вјероватно и освајач купа.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2020, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Fina analiza nema šta.
Ja bih samo dodao, iako nemam baš tačne podatke i ne da mi se tražiti, ali otprilike od trenutka kad je u Sarajevu bila ona frka kad su ih navijači ganjali po terenu, pa kad je nakon nekog vremena počela ulaziti lova, veliki sponzori, graditi neki sistem, sigurno tri ili četiri godine se to nije vidjelo na rezultatima, svi smo se čudili, najstabiliniji a Zrinjski uzima titule. E sad su došli ti plodovi, možda smo očekivali i ranije da će biti ovako posloženi i odskakati za ovu ligu, ali eto, ulaganje, sistem, i par godina stpljenja.
Mi smo tek 2-3 godine stabilni, i za taj period, čini mi se da imamo dosta posloženo stanje i sasvim dobre rezultate.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2020, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A što se tiče Slobode, mislim da s njima i sa Čelikom imamo najbolji odnos u gostima, ali onda kad smo im otišli kad nisu trenirali opet smo fasovali. Nadam se da smo kurcobo..u potrošili u Bijeljini, idemo ih napasti, prvi dati gol i poslije ide sve svojim tokom. Ulazi Meleg, zabiija jedan, jedan asistira

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2020, 22:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Nakon gradskih derbija ce se stanje jos vise iskristalisati. Fks ako pobijedi,90% je titula njihova a zeljo ulazi u fazu raspada.zrinjski ako ne pobijedi ide vise u korist borcu plus sto ce ziza biti nogiran a velez seljacka ekipa ce svakako otpasti vremenom. Ozbiljnije treba shvatiti siroki i azmirovu prciju nego njih.
Bas zbog svega napisanog,u nedelju bi pobjeda znacila da se borac polako izdvaja u prve tri ekipe a ostali bi vec poceli kaskati.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2020, 23:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Са Слободом смо играли 13 пута на Тушњу. Имамо две побједе, три ремија и 8 пораза. Задњи пут смо их на Тушњу узели 2012, што значи да имамо прилику да срушимо традицију. Прошле сезоне када смо играли на Тушњу сви смо били убјеђени да лагано узимамо сва три бода. Њима играчи нису тренирали 7,8 дана, на крају смо изгубили 3:1 за нас гол дао Вујаклија. Не очекујем лагану побједу, али вјерујем да три бода након 8 година иду нама. И да ћемо у добром расположењу дочекати уморног Жељу. Надам се да неће падати киша ова два дана у Тузли, иначе терен неће личити ни на шта.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ima li ko da valja u Krupi, da ih malo ocerupamo dok tonu. Sta je s Redzicem?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Redzic i Dujakovic bi legli u sredini da popune to taman.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 18:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne zna se koji je lošiji od njih dvojice.
Za šampionske ambinicije nisu, da zamjene Brtana i Acu jesu.
Palić je bolji od Ajdina.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 18:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Blago onima sto popljuvase Bilbiju kad je bilo price oko dolaska kod nas. Odavno prevazisao ovu ligu. Da je tu moglo bi se o tituli razmisljati, ovako strpljenje i cekati da nadodju ovi mladi.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 18:25 
Veteran
Veteran

Нека њега код њих, тамо му је лијепо, навијачи га воле, цијене и поштују. Док да се вратио код нас, не би био лијепо дочекан, и у таквој атмосфери питање како би играо. Нека Јове, надам се само да ће сутра да настави тамо гдје је стао прошло коло.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 19:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ogromna većina navijaca naseg Velikana bi vise voljela da Bilbija daje golove za nas nego za druge ekipe, nije samo Bilbija igrao za federalne klubove pa evo ih u sastavu Borca i nikom nista

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Mislim da si svjestan da nema veze to sto je igrao za federalne klubove, nego nacin na koji se ponasao u tim federalnim klubovima.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 19:21 
Veteran
Veteran

Када су звали Кајкута да се врати у Борац, одјебао нас је, вратио се тек када је видио да од њега нема ништа и да му је Борац најбоља опција. Свакако њему хвала прошле сезоне на 5 голова. Исто тако је случај и са Карлеушом нуђено му је да се врати, али му пара била мала. А он је рекао да му тада није била "здрава прича" у клубу :lol: када га је управа Жеље набила ногом одједном му је у Борцу постала здрава прича. А и сам је био свјестан да му нико неће понудити боље финансијске услове у тим годинама од Борца. А што се тиче дотичног, његове ријечи упућене навијачима и махање са Хордама. И да се ја питам никада тај не би крочио код нас. Схватам ја све да у Борцу ниси били добре и редовне плате прије, и да су се због тога Кајкута и Карлеуша, па и Нермин одлазили код сарајлија, јбг живе људи од фудбала. Али нема потребе ни сада да серу како су се овдје вратили да заврше тамо гдје су и почели. Као Суба, момку је било нуђено да дође у Жељу, нуђено му били бољи услови него у Слободи и момак је из поштовања према ривалству између њих и нас, отишао у Слободу. И на томе му хвала и поштовање.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Brate aj mi samo objasni ko je Karleusa? Ognjen Vranjes?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Замршено је то питање. Углавном фудбалери или естрадњаци на овим просторима ако желе већу шансу да успију у свом послу, њима је недовољно само да се ограниче на свој народ. Још нису нешто претјерано интелигентни, па онда кад оду међу оне друге боје се како ће их примити, па гледају да се додворе на разне начине и онда то посматрајући са стране изгледа јако дегутантно, љигаво, ко курве неке. Ал ето. Посебно је тешко са Бошњацима, они су јако нападни са својом пропагандом.

Данас опет од резултата се не поклопи скоро па ништа, ова петорка на зачељу је немоћна да се бори са онима испред њих

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Сутра морамо по три бода или нам слиједи борба за 3/4 мјесто умјесто за друго идућег викенда.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Сутра очекујем да бар не ућерамо лопту у свој гол, с безмало 40м.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2020, 21:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
https://youtu.be/TKOw3Zeo-E0

Gori od ovog ne mogu biti :-D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120099 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4966, 4967, 4968, 4969, 4970, 4971, 4972 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]