Rivaldinho je napisao:
Tabako Pit je napisao:
Ili sto rece Rivaldo, Jelena kao sposobniju ličnost da se nametne ako ovaj izgubi. Koji vrag je kandidovan nesposobniji onda. Sto se spsobnija ne nametnu ili sto je nisu nametnuli prije izbora, niko se ne pita. Zato tako i prolaze.
Kad sam ja postavio ovo pitanje čovjeku iz opozicije, na njegovu konstataciju da po istraživanjima Jelena dosta bolje kotira u narodu od Draška, odgovorio mi je "Pa ne ide do tako. Ovaj je dao toliko i toliko za kampanju godinama, radio na tome, što da pusti sad nekog ispred sebe". Što u principu znači da momak ima ličnu ambiciju kao i svako od njih iz vlasti/opozicije i da tu nekog posebnog idealizma nema.
Opet kažem, Draško nije toliko bitan lik, ne vjerujem da može preko noći izgraditi neku moć, da ga se ne možemo otresti ili za 4 godine, ili PDP-a prije toga na opštim izborima. Nije on Dodik, pa da na sastancima niko od ministara bukvalno ne smije zucnuti, određene laptope da ne pominjemo, gdje su završavali... Niti PDP može porasti toliko, prije da će porasti SDS ako Jelena pređe kod njih nekad (tj. vrati se, jer sam čuo da je tamo bila, a prešla tj. bukvalno pobjegla iz nepolitičkih razloga)... Valja se riješiti ovih što još malo pa nam glođu kosti, a onda gledati šta će se i kako dalje. Sva poenta ovih izbora.
Znaci kao sto mu je kupio jaguara i konja Draskov caca, koji je da se razumijemo do juce bio na prst u dupe sa SNSD-om dok nije pukla tikva, je sinu za sicu kupio i politicku partiju, posto ni zasto drugo nije bio sposoban. Uz sve raspolozive moguce opcije I pare nije uspio da dobaci dalje od autopraone, sa radnicima na minimalcu. I sta, sutra ce Drasko kao ostati bez ambicije, sutra nece biti bitno koliko je Drale ulozio, kao ovi ce sto su mu se danas prodali uspijeti da upravljaju Draskom i Draskovim pardon cacinim parama, aha.

Slazem se da Drale nije Mile, Drale je Mile u pokusaju.
A o PDP-u koji se sakrio iza Draska, da i ne govorimo kao sto su se danas prodali jednom tajkunu sutra ce se prodati drugom, koji ce isto tako kao i ovaj raditi za narod pardon gradjane da se neko ne uvrijedi.