banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 17:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120095 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4964, 4965, 4966, 4967, 4968, 4969, 4970 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 26 Okt 2020, 14:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
borac_sampion je napisao:
Ми сви заборављамо да је Зиљки 24 године, може и он бити добро продан :D За Тузлу измјене Боровчанин Дујаковић и Георгијев Врањеш. Мелег нек уђе у 60ој умјесто капитена или Бртана/Војновића.
Наредне 4 утакмице смо на Арени :)

Ziljkica ce biti tesko zadrzati, realno igra odlican fudbal, zato na zimu dovesti Bradonjica pod obavezno, skoro isti profil igraca...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 14:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Nemojte se ubuduce cuditi glupim objavama, storijima na IG i ostalim marketinskim potezima ovih dama iz Udine agencije. Pogotovo da nisu u stanju uraditi jedan intervju sa igracem od 10 min sa bukvalno 10-15 pitanja koja stvarno zanimaju navijace i sve koji prate fudbal, klub i ovu ligu generalno.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2020, 15:23
Čime je ovo snimano, k'o djeca da su se igrala. Izvedi igrača na stadion, šetaj po gradu i usput postavljaj pitanja (zanimljiva)...ali jebiga, za to se treba potruditi

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 14:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
borac_sampion je napisao:
Ми сви заборављамо да је Зиљки 24 године, може и он бити добро продан :D За Тузлу измјене Боровчанин Дујаковић и Георгијев Врањеш. Мелег нек уђе у 60ој умјесто капитена или Бртана/Војновића.
Наредне 4 утакмице смо на Арени :)

Ziljkica ce biti tesko zadrzati, realno igra odlican fudbal, zato na zimu dovesti Bradonjica pod obavezno, skoro isti profil igraca...

Zadrzati ga najbolja opcija.U suprotnom,da Bradonjic je kvalitetan.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Pojedinci bas pretjeruju. Sto ste toliko negativni prema svemu. Bas lijepo ovo sto su poceli. Ko je cija, sta, ma boli me uvo. Pohvale i razvijajte dalje projekat. Za pocetak probajte bolje rijesiti ton. Slabo se cuje.

Ja nemam drustvene mreze al ko ima, ko vam brani da postavite pametno pitanje.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
iskusniborcevac je napisao:
Idu po planu moje prognoze kad sam prije nekoliko sedmica kad sam napisao da sam jedan od rijetkih vjerovao u Grahu, Vladana i tad sam napisao da ce transfer Jove Lukica nadmašiti Vladanovu pogotovo sto je napada i vec sad reseta mrese protivnika,sto napisa kolega ajmo u Tuzli ovjeriti ovu pobjedu i da docekamo Sarajlije u velikom raspolozenju

Slažem se ... mišljenja sam samo da Jovo ne treba žuriti ...pred njim je vrijeme , a prije njega da će Zilka ako nastavi ovako napraviti top transfer ...

Da je Grahu Mamić prodavao ili čak i Danilovića te bi bilo brojke uvećane za par nula, ali dobro otvorilo se lagano, Evropa nabija cijenu ...mora se Evropa svake godine igrati ...

Zna li neko kakva je povreda Vranjesa, trenira li, hoce li biti spreman za slijedeću utakmicu?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 16:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
ChairosBL1987 je napisao:
https://m.youtube.com/watch?v=O-ZGMbhCzKY

Krenulo je.

Kad je dosla do fudbalskog uzora stao sam...Zakaric kao da leksikon u skoli popunjava!

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 17:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Кренули су барем да раде нешто, и похвале на томе. Очигледно да читају форум. Надам се да ће ови са друштвених мрежа да постављају нормална питања у будуће.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Samo jako Jovo https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a997439/J ... jesta.html

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2020, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Brazilac, koji je proteklog ljeta stigao na pozajmicu iz banjalučkog Borca, pruža odlične partije u imenjaku iz Kozarske Dubice, te je postao prvi stranac u rubrici MONDO Tim kola koji je proglašen igračem kola.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 08:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

https://srpskainfo.com/krilni-igrac-bor ... -tri-boda/

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 09:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Уколико освоје три бода, може се рећи да је надокнађен кикс против Радника. Пред ова три гостовања и домаћу са Жељезничаром био сам задовољан са 9 освојених бодова (потенцијално и са 7). Сарајево до краја другог круга има претешка гостовања (Тузла Сити, ми, Жељ, Вележ, ШБ) и вјерујем да ће бити пар киксева.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 10:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
I mi ulazimo u tezak raspored, uz jedno kolo manjeg odmora u smislu gostovanja u Krupoj.. ali dobro svaku utakmicu treba ozbiljno shvatiti.

Sloboda-Borac
Borac-Zeljo
Zrinjski-Borac
Borac-Siroki
Krupa-Borac
Borac-Sarajevo
Tuzla City-Borac

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

X, 1, X, 1, 2, 2, 1/X

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 13:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Svi znamo da titule nema bez pobjeda nad Zeljom, Sarajevom i Zrinjskim u barem jednoj utakmici u sezoni jer su to direktni konkurenti. A mi smo po tom pitanju ove sezone podbacili za sada.

Zelju mozemo dobiti to sam siguran, narocito ove sezone jer imamo za 2 klase bolji tim.
Zrinjski tradicionalno gubimo u Mostaru, na nasem terenu se moze i napraviti nesto mislim da smo i tu kvalitetniji individualno.
Sarajevo jednostavno ne vidim da mozemo dobiti ove sezone u bilo kojoj varijanti jer su daleko najbolja ekipa u ligi od igraca, trenera pa nadalje.

Tako da bez zaludjivanja 2. ili 3. mjesto i svi cemo biti prezadovoljni. Isto tako napasti kup sad kad se krenu igrati dvomeci tu itekako ima sanse da se osvoji trofej.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tako da bez zaludjivanja 2. ili 3. mjesto i svi cemo biti prezadovoljni. Isto tako napasti kup sad kad se krenu igrati dvomeci tu itekako ima sanse da se osvoji trofej.

Двомеч у купу је само у полуфиналу. Четвртфинале дај кући или Клис/Звијезда 09 у гостима :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 14:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Svi znamo da titule nema bez pobjeda nad Zeljom, Sarajevom i Zrinjskim u barem jednoj utakmici u sezoni jer su to direktni konkurenti. A mi smo po tom pitanju ove sezone podbacili za sada.

Zelju mozemo dobiti to sam siguran, narocito ove sezone jer imamo za 2 klase bolji tim.
Zrinjski tradicionalno gubimo u Mostaru, na nasem terenu se moze i napraviti nesto mislim da smo i tu kvalitetniji individualno.
Sarajevo jednostavno ne vidim da mozemo dobiti ove sezone u bilo kojoj varijanti jer su daleko najbolja ekipa u ligi od igraca, trenera pa nadalje.

Zrinjskog smo vec dobili u Bl, a ako Sarajevo uspije nastaviti u ovom ritmu, mada ja mislim da ce se i njima desiti pad, onda se tu nema sta pricati nego cestitati ljudima i to je to...
Naravno ja bih bio zadovoljan i drugim mjestom ako vec ne moze titula...
Ono sto je sada pohvalno je to da u izlogu imamo trojicu igraca koji bi u karijerama mogli praviti velike stvari, pored vec pominjanih Lukica i Ziljkica tu je svakako i Milojevic, momak igra kao da ima 100 utakmica PL u nogama.... Protiv Mladosti je dva ili tri puta odbranu igrao 1 na 1, to se rijetko moze vidjeti na nasim terenima...

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Nadam se da će Željo sutra izgubiti od Zrinjskog i u tom njihovom derbiju uzeti Sarajevo. Onda bi mogli ići na prvo mjesto. Moraće i oni malo pasti. Eto povrijedio im se napadač. Tatar vjerovatno ide na polusezoni. Oni su kiksali sa Mladosti, a mi smo tu nabili gol razliku i uzeli šest bodova. Ima još puno do kraja. Ipak smo mi imali jednu utakmicu više kod kuće. Krupa, Sloboda i eventualno Simin Han po meni su mogući gostujući bodovi tj. 3 boda. Poslije Zrinjskog sam mislio da je Sarajevo mašina i onda ih uzme Olimpik. Ja se nadam pevom mjestu. Dižemo se polako. Imamo odličnu ekipu.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 21:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ajte ljudi polako. Razumijem da ovi kvazi novinari postavljaju nasim igracima debilna pitanja o tituli, ali ne mora se i ovdje o tome. Dobili olimpik i mladost u gostima, i odma price o prvom mjestu. Polako, da se ne stvaraju bespotrebne tenzije, polovina sezone je daleko a kamoli kraj.
Kolo po kolo pa sta bude.
Pokazati se moramo u duelima sa konkurentima, otici u hercegovinu i mlatnuti ih, e onda se mozemo malo i dizati.

Do tada drzimo se jako pri vrhu i cuvamo kartu za evropsko ljeto..

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2020, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I ja sam tog mišljenja. Dovoljna opemena nam je Radnik. Sarajevo treba pustiti kraju i ne zamarati se njima uopšte. Izazov je sad da što više kupimo bodova u gostima, i da domaću sa Željom i gostujuću sa Zrinjskim, uzmemo 4 boda i pokažemo svima, i sebi, da rastemo u svakom smislu.
Ne znam da li ste čuli izjavu iz Zrinjskog da je kiks protiv Olimpika ozbiljna stvar, jer im u pitanje dolazi Evropa. Tako da su nas očigledno već počeli svi ozbiljno doživljavati

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120095 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4964, 4965, 4966, 4967, 4968, 4969, 4970 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]