Idem Mejdanom prije nekih sat, kad zagruva nekakav rep na sav glas, udara to.. gledam ko je, šta je, počinjem se nervozno osvrtati, čekam džipove i drive by shooting, brothers kako trče okolo, pa Crown Vics i sirene...
Kad ono ide onaj predizborni kamionić, poster Draško i žemsko neko
Ja razumijem da se ide na mlađu generaciju, ali ovo mi je malo puno, što bi se reklo "u kom si ti filmu". Mene je bacilo u neki Baltimor, Bronks... ako nisam par sekundi spontano i neki klošarski hod nabacio...
Ne znam je li me toliko pregazilo vrijeme, ali neke stvari stvarno graniče sa dobrim ukusom. Mislim, sigurno nam to nije veći problem od svih naših problema, ali... Sa tim načinom razmišljanja, biće tu bubica kojekakvih, ako oni pobjede. Opet, za razliku od dosad, računam da će oni biti puno podložniji kazni na sledećim izborima jer nema šanse za tako kratko vrijeme da steknu ovakvu moć, a i ako su iole razumni moraće paziti šta rade ako žele da uspiju i na nivou RS. Od Draška i očekujem poneku "bistru" ideju kao onu sa spomenikom, ali računam da će njemu koliko-toliko imati ko povući uzde jer nema on tu moć u rukama niti mislim da ima herca da zajuni u nešto svoje pošto-poto. Sve bi to bilo puno bolje da je Jelena kandidat, jer masu ljudi Draško realno nervira, ali... koliko imaš para da guraš kampanju, na toj si i stepenici. Nažalost. A opet nemamo neku osnovu za kukanje jer kao društvo i prije svega svako od nas kao pojedinac, očigledno nismo u stanju bolje političare da iznjedrimo.