wizzy_bl je napisao:
Stvar je prilicno jednostavna i nema tu puno filozofije. Koliko god ovi iz vlasti bili lopovi, levati, nesposobnjakovici, losi ljudi..sta vec, kad ih uporedis sa ovim iz opozicije, jasno ti bude da su ovi iz opozicije jos gori i da nemas razloga glasati za jos vece levate. Pogotovo je to na lokalnim izborima lako, jer tu bukvalno glasas za komsije, ljude koje jako dobro poznajes i znas dobro kakvi su.
Mogu biti nesposobniji, mogu biti loši ljudi i šta sve ne, ali nikako ne mogu biti korumpirani kao vlast koja žari i pali 15 godina i koja je ugrađena u sve što se može i ne može ugraditi. Ajde da je samo vrh ugrađen, nego je krenuo kurta i murta, svako bi da bude mali Mile, u svom sokaku. Ljudi sa 8 razreda osnovne odlučuju o zapošljavanju inženjera u državnim firmama...
Da je izbor između Draška i Radojičića, u smislu da biraš čovjeka koji će sam da donosi svoje odluke, zbog obrazovanja i ljudske zrelosti uvijek bih odabrao Radojičića koji je generalno ovako OK lik, ali šta će mi Radojičić koji je ikebana? Logično, i Draškom će neko u nekoj mjeri upravljati, ali opet taj novi krug ljudi oko njega ne može biti izugrađivan u sve živo do te mjere do koje su se ovi gospodari utalili. Meni taj Draško ovako lično nikad nije pasao, ne volim čuti kad mi muško onako zvoca, ali ovdje se ne radi o tom Drašku već o cijelom jednom krugu ljudi koje treba smijeniti jer su im bahatost i bezobrazluk prešli svaku mjeru. Nisu privatizovali državu, već nam privatizuju živote, gdje god se okreneš, mora se potegnuti neka korupcija, to je postao način mišljenja i života i što je najgore to prihvatamo za normalno. Moramo bar pokušati to da promijenimo, a da li je na drugoj strani Draško, Vlaško... manje bitno. Ne mora biti ni ne znam kako sposoban, ako ima iole dobre namjere, mora biti bolji.
Mnogo bi bilo bolje da su stavili Jelenu kao kandidata, mislim da i narod ima više povjerenja u nju, ali tako je, kako je. Ona je svejedno tu blizu.
Kao Bajden i Tramp. Tramp jeste blesav i zna imati svakave ispade, ali znaš da su na drugoj strani Klintonovi, Medlin Olbrajt i ta ekipa, i jednostavno nisi toliko za Trampa, koliko moraš biti protiv ovih.
Citiraj:
I da se pojavi kvalitetna opozicionar koji ce izaci na crtu Radojicic, nece pobjediti, ne zbog Radojicic-a ( u sustini on je nebitan lik i protiv konkretno Draska ne bi imao sanse da nema MIlorada iza sebe ) vec zbog infrastrukture koja je iza njega, jbg Milorad je uvezao sistem i drzi po kontrolom manje vise sve, i vuce to iz pozadine, a ispred njega nije bitno ko je, Radojicic, Mazalica, Spiric isti je k..ac
Polako, iznenadio se i Milo, štaviše, bio zapanjen