Fighter1926 je napisao:
https://www.fkborac.net/kome-smeta-jak-borac/05/10/2020
Чињеница јесте да је нама свиран офсајд који није био. Али исто тако чињеница да нико иза нас није стао када су нас крали најстрашније могуће и избацивали у нижи ранг. Готово сви су говорили да смо говна четничка, да ништа боље нисмо ни заслужили, и разно разне увреде на рачун како клуба, тако и на навијаче. Али исто тако је и Вележ синоћ осакаћен, није њима поништен неки чист гол, или да је нама свиран неки непостојећи пенал, ма да како је судио, да је до 80 минуте било 0:0 и да је неки наш пао у шеснестерцу нисам баш сигуран да не би свирао пенал, Гиговић им једноставно није дозволио да дођу према нашем голу, наш играч узме лопту под фаулом у 3,4 наврата, овај пушта да се игра настави. Док њихови играчи готово сваки и најмањи контакт је свиран у нашу корист, било је то ствари који су били за фаул и прекид игре, али је исто тако и доста више пута Гиговић могао да пусти да се игра настави, а то није у радио. Ишао је Гиговић са намјером синоћ да картонира битне играче Вележа као што је Цвијановић и Брандао, јер је знао да нам највећа опасност пријети од њих. Ај онај жути на почетку. Онај жути у 3 минути од Цвијановића ај и некако, али онај први жути од Бранда јесте био прекршај, али не и за жути картон. Опет кажем Борац је по мени квалитетнија екипа од Вежела и нема потребе да се служимо таквим стварима. Уз још једног или два појачања ми можемо узети титулу ја у то вјерујем, без икаквог гурања, и да свима из федерације зачепимо уста, да им не преостане ништа друго него да нам чеситају, а то би им итетако тешко пало. Борац је господски клуб и треба тако да се понашамо, а не да се спуштамо на ниво ових из федерације.