Gazda1970 je napisao:
Hahha nije onda je sve bilo legalno i dozvoljeno. Realno ista su to govna, samo što je Vučić jedan level iznad njih.
Naravno. Ja čak nisam siguran da je napućeni level pro. SBB je definitivno najbolji primjer priče, kako pritiscima oteti, preuzeti, nezakonito raditi, kršiti gradske i republičke propise, tražeći rupe u istima, čak je SBB/Total najveći dio posla uradio u vremenu nepostojanja propisa i gotovo apsolutnog nepostojanja pravne države. Znam dobro, živio sam jedno vrijeme na Banovom, na koji način se kačila infrastruktura, kopalo, ulazilo u stambene zgrade bez saglasnosti stanara, razvlačili kablovi. O tadašnjoj kupovini manjih operatera da se ne govori. Tada je, i tako SBB/Total i izgradio svoju finansijsku kraljevinu. Kamo sreće da smo tada imali sređeno stanje, u regionu, na polju komunikacija, kao što očito nismo. I kamo sreće da smo tada imali bar dva kvalitetna igrača u cijeloj priči. Imali bi kud i kamo bolje stanje, koje bi regionalno gledano bilo puno kvalitetnije. Meni ovo danas izgleda više kao politička igra, gdje Telekom Srbije, čiji je većinski vlasnik država Srbija vodi "rat" protiv "opozicionog SBB" i često u tom ratu ne biraju sredstva ( čitaj ucjene ) i ne štede narodne pare.

Ali, realno, nije me puno briga ko tu koga guzi, meni je važno da imam uslugu koja me zadovoljava na datoj lokaciji i u datom trenutku. Prije petnaestak godina Digi i Total su mi bili vrh. Kako je vrijeme prolazilo, bolje uslove je nudila kablovska, sada onaj operater koji za što manje novcea nudi i premotavanje i dobru sportsku ponudu i videoteku i uslugu na više uređaja, bez glupih zamračivanja, a opet na određenoj lokaciji i u skladu sa vlastitim potrebama i mogućnostima. Jer negdje mi je dosta samo tanjir, a opet negdje drugdje mi treba full usluga. Da bude prihvatljivo, u svakom pogledu, kako ostalim ukućanima tako i meni.