banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4919, 4920, 4921, 4922, 4923, 4924, 4925 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Mislim da je ovaj tatar isto i u bl pobijedio borac sa dva gola.
Borac evidentno ima problem sa klupom tj,igraci koji su sad dovedeni nisu nista pokazali.
Sad se tuzla mora pobijediti i iznapusavati,pogotovo ono djubre od azmira sto je borac prozivao na sva zvona kad je liga prekinuta.
Rio ave bez pritiska odigrati pa sta bude
Za novog komentatora predlazem dragisu corsovica :-)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Одлична утакмица, штета због неискуства Милојевића и црвеног. Владо показао да може напасти и јаче екипе на страни.

Момцима капа доле за фудбал вечерас. Јово би дефинитивно требао на клупу, а Врањеша држати 45 мин максимално, преко тога је патња и за њега и за екипу.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2020, 15:53
Da ne mracim puno u svemu ovom ali Jovo Lukic nije ni za k. Georgijev pozitivno iznenadjenje s obzirom da je tek par dana uz ekipu. Kruz mora igrati tog drugog stopera. Vojnovic dosta ispada i djeluje izgubljen na sredini.

Samo ovakav pristup u svakoj utakmici i evropa je sigurna na kraju sezone.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
UCOS je napisao:
zli mrkvić je napisao:
Jedina moja zamjerka za ovu tekmu je prenos i komentator Vedad. Konjina! Georgijevski, Mirko Jovanović.... Dajte krštenog komentatora! Alo mtel! Krštenog komentatora hoćemo ne balijetine. I onaj hodža što se u prenosu čuje. Sve čestitke igračima i teška srca Vladi. Pokazali su muda.

Moze li Priganica?

Боља сте екипа нема ту дилеме. Нама фали штопер, везњак, и нападач. Ма да је Јово вечерас фино одиграо, спустио пар лопти фино, ја мсм да је он шутаа када је Ковачевић одбранио а одбијену лопту Зиле поспремио. Али свакако нам треба нападач.

Poslednji put menjao ББЛ dana 11 Sep 2020, 21:10, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Od kad su krenule utakmice ove jeseni Vlado nema rjesenja za lijevog stopera, po meni Kruz je jaci od Milojevica i on treba poceti u cetvrtak, mada je Cosic iskusniji

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Svaka čast momcima i stručnom štabu!

Izašli hrabro, nadigravali se.
Do crvenog kartona bili smo puno bolja ekipa na terenu od Sarajeva!

Kao što sam rekao prije utakmice, ništa Sarajevo nije bolje od nas, danas su bili zreli za poraz, ali spasio ih je naš crveni karton.
Ne zamjeram nikome ništa, pa ni Milojeviću, sve je to fudbal. Samo tako nastavite.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Joj BBL druze ajd nemoj pisati na forumu nista majke ti pises kako vjetar duva!!!!!!

Vlado nije trener za vrh tabele! Gubimo vadi Zakarica koji je do tog trenutka trcao duplo vise od Vranjesa ovog ostavlja, pa jebem mu pa i Ronaldo je zamjenljiv!!!! Jovo Lukic nije za ekipu koja ganja vrh tabele - Borovcanin mladi svaka cast!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
AJracbo je napisao:
Joj BBL druze ajd nemoj pisati na forumu nista majke ti pises kako vjetar duva!!!!!!

Vlado nije trener za vrh tabele! Gubimo vadi Zakarica koji je do tog trenutka trcao duplo vise od Vranjesa ovog ostavlja, pa jebem mu pa i Ronaldo je zamjenljiv!!!! Jovo Lukic nije za ekipu koja ganja vrh tabele - Borovcanin mladi svaka cast!

Шта ја то пишем како вјетар пири?
Јово није за први тим то сам говорио од почетка. За мене лично Јово је вечерас био далеко од лошег.
Влади вечерас свака част, то је оно што сам писао да желим да гледам овакав Борац. Изашао је са мудима вечерас и свака му част. Карлеуша никада неће изаћи из игре. То неће урадити ни Владо ни било који други тренер да дође.

Poslednji put menjao ББЛ dana 11 Sep 2020, 21:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Borovcanin dobar ali kod trećeg gola zaspao

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ja mislim da složno trebamo pohvaliti današnje izdanje, i poručiti i momcima i treneru da ih ovo ne obeshrabri, ovakvom igrom doći će pobjede. Isto tako, vidno je bilo da im je spremana papazijanija za drugih 45 min. ušao Makedonac da još jače stisnemo i onda užasna nesreća. Ne znam šta je Vlado drugačije tu mogao, jer je izvadio Brtana prije toga, jedino možda da je odmah vratio Makedonca na klupu al gdje ćeš momka tako ubijati. Nema veze, Zakarić je imao svoje prilike u prvom, nije ga danas išlo. Biće bolje. Glavu gore

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Свака част свима и Влади и игрчаима, нема се шта замјерити.

Реално људи, можемо ми причати сви шта хоћемо, али имамо 6-7 играча да ваљају остало је све.....прећутатћу.
Павловћу докторе.

Георгијева треба сачекати.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Suba je prodao Milojevica za prvi zuti.... e sad nije mi jasno da jedan iskusni trener ne konta da mu je i milojevic i brtan mina sa zutim...

odmah na poluvremenu je morao kruz milojevic brtan aco mje jati...

e moj Vlado...

inace nema veze svaka cast na igri...

Samo igraj Jovo...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 23:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Ok igra,tuzan ishod,uz malo srece mogao je biti povoljan rezultat.E samo da je imati jos po jednog kvalitetnog stopera,veznog,i spica.Jovanovic,Ziljkic,Danilovic standradno dobri.Vranjes je imao jednu dobru priliku kao i Zakaric.Kad smo vec izgubili na strani od Zelje,Širokog i Sarajeva sto nije tolika sramota,mozemo poceti na laksim gostovanjima donositi bodove.Sretno

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 23:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Hm, neke stvari koje se rade u klubu možda i imaju više smisla nego što se čini na prvu. Prvo se izvinjavam ovom Borovčaninu ako je čitao, nazivao sam ga dječak u smislu da je nedorastao trenutno, pokazao je da ima materijala. Drugo, svejedno je da li je na štoperu Milojević, Kruz, da li gore Jovo/Marković jednu utakmicu bljesnu, drugu će kiksati ali je bitno da je preko noći Milojeviću izašla cijena sa 0 na 250k, Daniloviću skočila na 500k. Rečeno je da će se dati više šanse mladima, više nismo najstarija ekipa lige, čak ni među 5, ne dovode se igrači koji će im zagušiti mjesto. Postaje mi jasnije zašto je doveden i Makedonac, a ne neko ko bi bio konkurencija Milojeviću ili Jovi, jer su oba krilna napadača večeras bili življi, bolji, dobili su konkurenciju. A ove mlade momke želi se istrpiti, dobiti igrača a i nabiti im cijenu. Imaju neke stvari smisla, samo da nas rezultat posluži uz sve to i da se Jagodić opasulji i nastavi ovako kao večeras hrabro i muški, zaista nema potrebe da se bojimo nikoga i nigdje u ovoj ligi.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 23:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Poenta je samo gurnuti igraca u vatru iako za to nije spreman?
Valjda je trebao dobijati odredjenu manju minutazu i boriti se, a ne odjednom starter.
Svi smo ovdje znali da trebamo pojacanja na mjestu stopera, samo je eto neko u klubu odlucio da mali Milojevic bude projekat. Odjednom
Sad cutimo i trpimo.

Borovcanin odlican, sve pohvale.

Generalno Borac dobar.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2020, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Tuzla Siti (k), Olimpic (g), Velež (k)
Do pauze koja je početkom oktobra, vjerovatno će između Olimpica i Veleža biti i 1/16 f kupa BiH.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2020, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Rangarok je napisao:
Poenta je samo gurnuti igraca u vatru iako za to nije spreman?
Valjda je trebao dobijati odredjenu manju minutazu i boriti se, a ne odjednom starter.
Svi smo ovdje znali da trebamo pojacanja na mjestu stopera, samo je eto neko u klubu odlucio da mali Milojevic bude projekat. Odjednom
Sad cutimo i trpimo.

To je to. Od riječi do riječi.
Jasno je kao dan. Arsić i Turanjanin su odbili da potpišu za Vicu i dobili nogu. Milojević potpisao i ostao u klubu, kao i još neki klinac.
Odmah mu sređen poziv u U21 kod Bobe, možda i prije nego što je debitovao kod nas. Možeš misliti, reprezentativac bez utakmice u svom klubu.
Ne dozira se, nego ga guraju u vatru da izgori i da ga publika uzme na zub, isto kao i Danilovića kad je počinjao, identično.

Vojnovića bih stavio na štopera protiv Portugalaca, Ćosića na lijevog beka. Subiću će trebati vremena da uđe u formu, loše je ovo trenutno.

Kruz nema čvrstinu da bude štoper, ali ima dobru tehniku, pravi Brazilac. Bio bi korisniji kao zadnji vezni. Dok je Vojnović krkan bez tehnike, ali je čvršći pa bolje da on bude štoper, to mu je i prirodna pozicija, a ima i bolji skok.

Milojeviću podrška, treba ga dozirati po malo, mlad je. Znajući naše stručnjake, biće forsiran maksimalno, jbg.

Vladi pohvale što je izašao da se nadigrava, ovako treba na svakoj utakmici, i kod kuće i na strani. Ovaj poraz ne boli kao oni kad se parkira autobus pred golom, ovdje se vidi da se može i da se imamo čemu nadati u nastavku sezone. Crveni karton ide i Vladi na dušu, trebao je mijenjati na poluvremenu i Milojevića i Brtana.

I kad ti ne ide... Aj Borac!

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2020, 06:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Milojevic je crveni dobio zbog Sube. Nema mjesta prigovoru za bilo sta momku. Ima logike da se on gura uz Jovanovica da se pokusa igrom uz njega da sto prije prelezi te djecije bolesti.
Steta zbog poraza. Idemo dalje.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2020, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Павловић одличан, скинио два чиста гола. Веома сигуран код корнера кад крене на лопту.
Боровчанин врло добар, види се ту још неки грч али је и разумљиво јер никада није играо овај ниво такмичења
Јовановић доктор одбране
Милојевић мислим да га требамо истрпити. Први жути је добио јер је Суба остао дубоко у нападу и није имао друге опције него сјећи напад што је била најбоља могућа опција
Суба најлошији јуче
Даниловић није крив за аутогол, солидна партија било је и бољих ове године
Бртан се по мени мало поправио, имао је пар пресјечених лопти али остаје стара бољка тј жути у првом полувремену
Закарић много помагао Боровчанину у одбрани, штета за онај промашај главом
Врањеш послије Субе по мени најлошији. Зиљка му оставио лопту на тачну он у пречку. Она два шута са преко 30 м нећу ни да спомињем а било је много бољих опција. Грешка владе што је играо цијелу утакмицу, не може ходати.
Зиљка наш најбољи играч јуче. Гол и асистенција, безброј пута претрчан терен. Волио бих видјети податак колико је претрчао јуче.
Јово најбоља партија у дресу Борца. Доста лопти спустио, носао по двојицу на леђима и отварао доста контри. Поправио је и кретање и пријем лопте.
Ћосић наш бољи лијеви бек јуче. Волио бих га видјети на штоперу наредне двије утакмице
Георгијев види се брзина. Каснио два пута са пасом када су добро протрчали Ћосић и Зиљкић.
Војновић невидљив осим оног једног продора
Круз није ми улио повјерење.
Ацо добро одиграо на беку али мислим да он нема снаге за 90 мин на тој позицији.

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2020, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Prvo poluvrijeme je u potpunosti nama pripalo. Bili smo bolja ekipa, prilike Zakarica, precka Vranjesa, Sarajevo uopste nije nista posebno pokazalo. Danilovic dade taj nesrecni autogol, i jebiga. Otislo se na pauzu sa 2:1, i ja sam stvarno ocekivao, odnosno bio sam ubjedjen, da ako nastavimo igrati u istom ritmu, bod nije upitan, a i preokret je realan.

Medjutim, hladan tus na samom pocetku, citavo drugo sa igracem manje, tesko je igrati sa ekipama iz zacelja tabele tako, kamoli sa Sarajevom. Izjednacili smo na 2:2 ali tacno se vidjelo kako iskusna ekipa pravi visak, i koristi tog igraca vise. Fizicki smo se trosili, i kad se doda i njihova bolja ili ako nista sira klupa, moralo je zavrsiti kako jeste.

Nema se sta zamjeriti ni Jagodicu, ni igracima, iako bih ja prvi iskritikovao, ali ovaj put to stvarno nije na mjestu. Nije bilo srece, i to je to.

Samo nek nam se vrati to protiv Portugalaca, da nekim cudom njih prodjemo, i onda odigrati jednu opustenu laganu utakmicu sa Besiktasom, sa parama u dzepu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120008 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4919, 4920, 4921, 4922, 4923, 4924, 4925 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]