kosta je napisao:
Brale001 je napisao:
I da dodam gore za Slagera koji ovo mozda procita.... i neka su te izbacili.
Ne zbog tvog pisanja ili zbog toga kakav si covjek, to je ok.
Vec zbogo toga sto si garantovo da pripuste onomada Kostu na politiku na ovom forumu.
Brale.
e do qrca, ako je Šlager bio u bordu koji mi je odobrio pristup, i ja sam malo disipontid.
ali na stranu to, šta te toliko pogodilo, braćala moj, uvredih te nečim?
Ma nista licno Kosta, samo ti pisi dalje.
Naletio si sa tim Izraelom i Jerusalemom.
Kad nam trebaju prijatelji po svijetu pa i oni mali i ne naseg svijetnonazora mi guramo prst u oko. Niko pametan pa ni oni najkonzervativniji nece da uzimaju taj kesten u ruke a mi cemo premjestat ambasadu i to zajedno sa Kosovom. Nije to samo beznacajna stranputica ovde da se skrene paznaja za sramote i onog sta je ucinjeno.
Kinezima pisemo pisma zahvale!! Bratski ste nam pomogli oko KOVIDA... mi smo vezani i nikad necemo zaboravit.....ali pruge i puteve necete vise pravit odje druga kasa se otvara.
Kinezi su "glup" narod nece oni to razumit!
Sorry.
Rusima koji su nas "bombardovali i proglasavali genocidnim narodom" kazemo: "Ne!! Mi znamo kako cemo, hvala vama na brizi...." i Bjelorusima potpisujemo Americke i NATO-EU "demokratske" pamflete.
Ne poznajes ko te je zavio u crno i otjero sa kucnog praga iz Krajine, jos uvijek upires prst u Milosevica i Tudjmana. Tom istom ides na noge i potpisuje zadato.
Pita ovaj gore sta nam je cinit...
Osnovno pravilo prezivljavanja u prirodi: Kad oces da izadjes iz rupe prestani kopat....
Brale.