Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46 Postovi: 4922 Lokacija: Међу јавом и мед сном
mujin cevap je napisao:
Spoiler:
Umetnik je napisao:
Да, колико сам видио, фали нам: -гријачи терена или покривач -ако је вјеровати Гугл мапама и мјерењима, око 2 метра по дужини терена и око 3-4 по ширини -Wi-Fi(?) -просторија за делегата (?) -рефлектори, не знам за коју категотију би оно имали након обнове -резервно напајање у случају нестанка струје -500 мјеста за гостујуће навијаче -угоститељски објекти у сваком сектору стгадиона -правила понашања на сваком улазу -електронски читачи на свим улазима -тоалети -простори за пружање прве помоћи гледаоцима у сваком сектору -приступ и простор адаптиран инвалидима -Kontrolna soba mora biti opremljena monitorima u boji koji su spojeni na televizijsk sistem zatvorenog kruga i dodatne monitore koji uživo prikazuju podatke iz sistema elektronske kontrole ulaznica -видео надзор комплет стадиона -30 мјеста за новинаре -20 мјеста за фотографе у оквиру радног простора за њих -60 сједишта за новинаре који извјештавају утакмицу, од тога 30 мјеста за столовима -платформе за камеру, иза голова, итд... -2 просторије за тв студије, од којих једна са погледом на терен -простор за репортажни возни парк, с обзиром да би нам за 4. категорију и паркинг стадиона био премали (морали би узети дио паркинга владе) -прес сала са 50 сједећих мјеста -микс зона у коју може стати 50 представника медија
Znaci treba nam nov stadion od temelja nikakva renoviranja
Ма не треба, није то толико пуно посла, само је подугачак списак овако кад се набраја.
borikbl je napisao:
Bez obzira što ne možemo doći do grupne faze mi moramo teti ka tome da nam stadion ispunjava te uslove. Mislim da ti uslovi nisu nedostižni i da nam treba u saradnji sa uefom jedna dobra rekonstrukcija. Žao mi je što smo napravili onakav sjever umjesto da smo tad batalili atletsku stazu i sjever napravili blizu terena, a onda u budućnosti težili da napravimo novi zapad ili istok , da ih pomjerimo i da napravimo jednu pravu fudbalsku ljepoticu, a ne da nam atletska staza kvari sve... Tu bi bilo prostora i za jug, da se zaokruži sve... Realno za atletiku je dovoljan i stadion od 800 mjesta da se napravi.
То јесте да за атлетику не мора бити оволики стадион, али по мени атлетска стаза не квари ништа. Бар не естетски (мада је то до ока посматрача, али је мени стадион са атлкетском чак моћан), једино је можда проблем што су трибине даље и незгодније је за гледати.
Сутра, нека свако од играча који буде на терену, макар минут или 90+, да свој максимум, да се не боје дотјерати акцију до краја, забити го, а након тога да се не боје забити још неколико. Заправо, нек' изађу, играју фудбал, дају све од себе. Тако је једноставно.
Danas se ne bojim ni Jagodica. Mora napasti od prve sekunde, nema on prostora za drugi scenario, nema sta cekati produzetke. I mislim da bismo danas mogli biti neuobicajno opasni i kod prekida sa strane ako im ne igraju ti stoperi to treba koristiti jer su nesinhronizovani. Pobjeda 2+ razlike
Ajde priustite nam to pa da cekamo zrijeb za 2. kolo u ponedjeljak pa za trece dan poslije i da sanjamo i mastamo evropske pobjede u nizu
Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15 Postovi: 1086 Lokacija: Glavni grad Republike Srpske /HISETA/
Ja vjerujem našim momcima ali treneru ne. Idemooooo jako danas da nas obraduje naš voljeni klub i učini ponosnima danas. Vrijeme idealno, svi spremni! Pokaži danas da najbolji si ti!
Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46 Postovi: 4922 Lokacija: Међу јавом и мед сном
Њима одбрана ослабљена, за наш напад су рекли у изјави да је опасан. Ако би се Владо забункерисао упркос томе свему, треба га поставити на трг Крајине, људи око њега и редом један по један да му опали шамару.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu