Нова Варош je napisao:
Превише драме поједини на Владу, ако избаци Сутјеску и побједи Крупу сасвим задовољавајући старт.
Ако испадне од Сутјеске, мислим да је бивши, не знам, нагађам, али тако нас нешто учи ближа историја клуба.
И оно што би још рекао, пророчки, ни неки други тренер ако замјени Владу неће пуно боље играти са овим тимом. Једноставно, тим је концпепијски спор, може боље да игра у пољу, али не и драстично. Додуше, мора се и појачати.
Ако испаднемо од Сутјеске, значи да све то што је испланирао није испунио и, иако би неки можда рекли да није неуспјех непролазак у 2. претколо, што само по себи и није, али узевши у обзир 1 утакмицу, и то на Градском, кога смо добили као противника, а и већ 2 пораза... Неуспјех је. Промјена тренера јесте ствар коју раде мали, нестабилни клубови, како неко написа, али... Ето, не мора Јовић, нека доведу Вулета, он би створио бољу кохезију са играчима, можда би развио више ту борбену страну. У сваком случају мислим да не би био лошији од Јагоде. А да имамо недовољно квалитетан тим, не бих се сложио. Даниловић, Јовановић, Зиљкић, Закарић, Врањеш (рецимо)... Ништа то није тако лоше. Ако је проблем ипак до психе играча који се препадну неког терена који нема црвене и плаве столице и иза чије западне трибине се не налазе два стаклена небодера, онда је опет ту тренер који им може подићи морал.
Ако је тако како причате за Сутјеску, очекујем побједу. Какву год, али побједу. А тако ће, надам се искрено, и бити, па да напокон и ми прођемо једну препреку у Европи након толико година

Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!