banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4889, 4890, 4891, 4892, 4893, 4894, 4895 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Avg 2020, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ми ако у четвртак избацимо Сутјеску, заборавиће се брзо Широки. Свјестан је тога и Владо и зато је све карте бацио на Европу. Поготово јер га чека Крупа прије паузе и 12 бодова из 6 утакмица је сасвим задовољавајуће. Овако исто се писало и након Жеље па се брзо заборавио након побједе против Зрињског и вјерујем да ће тако ићи у круг цијеле сезоне. Када упоредимо са прошлом сезоном гдје смо са Младости и Зрињским одиграли нерјешено код куће, такође и са Широким и за Жељезничарем види се да имамо два бода више у односу на исте мечеве.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 11:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Sutjeska danas igra derbi protiv Budućnosti u pola 7,valjda će biti neki link da se pogleda.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Arena Sport 3

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Негдје сам видио податак да Борац против Широког има скор 8 побједа 16 пораза. У старој Југи Борац је са Звездом имао сличан скор 6-15. Срамота је то. 70% гостовања отпишемо и прије почетка, ко секта нека, то нам је зацртано да не можемо побиједити и нећемо ни покушати. Такође мислим да од првих 7 екипа у међусобним дуелима на страни ми традиционално изгледамо најгоре. Дуга прича, и дуг пут да се ту нешто промијени, а можда и не ако би тренер био неко баш курат. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Sa Krupom pomjereno za ponedeljak 31.8. valjda.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Moje onako skromno misljenje, sto se trenerskog posla tice jednostavno on nije kapacitet za nesto vise. Onomad kad smo osvojili titulu, imao je na raspolaganju strasne igrace, i opet se pamti da smo igrali tvrdaski, rezultati 1:0 su bili standardni, a da ne govorimo o tome da su nas u par utakmica vile pronosale sa golovima u 90+. Tituli se ne gleda u zube neka je, bile su sale tipa "tvrdaski kao Juve", "Jagoda Murinjo", ali sve u svemu ja bi licno potpisao i Evropu ali da se igra kao protiv Mladosti. Da se melje dok god ima atoma snage u igracima, da se melje i kad se gubi i kad se vodi, da se nametne neki svapski mentalitet pa sta bude bude. A bice.

Druga stvar Vlado Jagodic je istrosen. Kao persona. Ne vidim smisao da se neko dovodi i odvodi 5 puta. Kao da nema nekih trenera njegovog renomea u okruzenju. To je kao da se vracas bivsoj trebi 5 puta, a ovamo te zaobislo njih 10.

Ali opet, pun mi je k vise mjenjanja trenera nakon par kola, to rade mali, nestabilni, neozbiljni klubovi, a mi smo vise od toga. Tako da kad se vec zapocelo s njim, neka ga. Neka dok(ako) nesto hebeno ne zasere. Ne navlacim samo kazem. Neka ga dok ne napravi gresku koja se ne prasta, a onda sut karta. Cijela ova prica sa Sirokim, po meni, ispao je tu on i pametan. Onako gospodski se popisao po ostalim ekipama i trenerima, samim tim jer je ispalo da smo mi toliko jaki, i samouvjereni da ne vodimo 5 glavnih igraca na tesko gostovanje. Ono kao ma boli nas k za par bodova ima jos da se igra. Eto smrdljivi plavi klub iz sarajeva izadje sa najjacim sastavom pa ih opali Mladost. Tako da me nije nesto potresao taj poraz u Sirokom, a i sto neko napisa, da smo otisli sa prvim timom i izgubili, tek bi bio haos.

Zakljucak, utakmica u cetvrtak protiv Sutjeske je jedino sto je bitno u ovom trenutku. Igraci i trener ne smiju uopste pomisliti da izgube. Igramo kuci, jaci smo u svakom smislu, sve je na nasoj strani. Ukoliko ne daj boze dodje do poraza, momentalni otkaz treneru i zvati Jovica. Dati mu ugovor na 5 godina i odrijesene ruke. To je to.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 15:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Joker4 je napisao:
Sa Krupom pomjereno za ponedeljak 31.8. valjda.

Jeste

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kad će se znati zvanični termin spektakla u četvrtak?

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 18:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
U 16:30 je utakmica.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
U cetvrtak ce biti pravi spektakl. Izgleda da je Sutjeska nasa kopija. Bunkerica. Saprtljavi sa loptom u nogama. Napadaju mnogo vise po lijevoj strani. Na trasfermarketu ista vrijednost

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Овај Адровић нападач Сутјеске трчи ко навијен, брз и добро припремљен, тражи лопту у простор и ту требамо припазити, с обзиром да нам ниједна опција за штопера нема брзину да га испрати.

Пребацих се на сарајево - вележ. Ми смо успорени снимак за овај фудбал Вележа.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ubi Velež Sarajeva gore neg nas Široki.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 18:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Odbrana Sutjeske je bas losa posebno ispadaju na ubacivanja iz drugog plana, bekovi su takodje loši i Budućnost ih je nekoliko puta probila bez problema.
Štoperi biju za sve pare posebno Cicmil, dok je bas agresivan Šofranac. Složio bih se za Adrovića, baš se stalno nudi dobar je u duelu tesko mu je uzeti loptu.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Postoji li mogućnost da se odštampaju ulaznice za utakmicu protiv Sutjeske?

Značio bi taj komadić papira kao uspomena :D

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 19:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
korisnik 1111 je napisao:
Postoji li mogućnost da se odštampaju ulaznice za utakmicu protiv Sutjeske?

Značio bi taj komadić papira kao uspomena :D

Добар приједлог, Корисниче :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Promaja na desnoj strani Sutjeske.
Ovo bi Ziljkic morao probiti.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Simpatizer je napisao:
Promaja na desnoj strani Sutjeske.
Ovo bi Ziljkic morao probiti.

Dosta im je spora odbrana.
Tu rrebamo traziti sansu.
A kako mi se cini da su i bas visoki skoro svi i da nebi trebali dizati loptu jer ce to kupiti bez problema.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Видим да сте гледали утакмицу, ја појма о Сутјески немам, али јесте ли сигурни да и они нису чували играче?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ja iz njihove ekipe znam samo Kojasevica i on je igrao.

Onaj Cicmil, mesar iz odbrane je izvalio rame. Djelovalo je lose, nije se vratio u igru.

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2020, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Нова Варош je napisao:
Превише драме поједини на Владу, ако избаци Сутјеску и побједи Крупу сасвим задовољавајући старт.
Ако испадне од Сутјеске, мислим да је бивши, не знам, нагађам, али тако нас нешто учи ближа историја клуба.

И оно што би још рекао, пророчки, ни неки други тренер ако замјени Владу неће пуно боље играти са овим тимом. Једноставно, тим је концпепијски спор, може боље да игра у пољу, али не и драстично. Додуше, мора се и појачати.

Ако испаднемо од Сутјеске, значи да све то што је испланирао није испунио и, иако би неки можда рекли да није неуспјех непролазак у 2. претколо, што само по себи и није, али узевши у обзир 1 утакмицу, и то на Градском, кога смо добили као противника, а и већ 2 пораза... Неуспјех је. Промјена тренера јесте ствар коју раде мали, нестабилни клубови, како неко написа, али... Ето, не мора Јовић, нека доведу Вулета, он би створио бољу кохезију са играчима, можда би развио више ту борбену страну. У сваком случају мислим да не би био лошији од Јагоде. А да имамо недовољно квалитетан тим, не бих се сложио. Даниловић, Јовановић, Зиљкић, Закарић, Врањеш (рецимо)... Ништа то није тако лоше. Ако је проблем ипак до психе играча који се препадну неког терена који нема црвене и плаве столице и иза чије западне трибине се не налазе два стаклена небодера, онда је опет ту тренер који им може подићи морал.

Ако је тако како причате за Сутјеску, очекујем побједу. Какву год, али побједу. А тако ће, надам се искрено, и бити, па да напокон и ми прођемо једну препреку у Европи након толико година :wav:

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4889, 4890, 4891, 4892, 4893, 4894, 4895 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]