Borac u srcu je napisao:
@Nova varos brate nas dobri ajd sto nas Vlado jbe ali i ti si nas poceo prcati sa tim svojim nema veze, vazna je sljedeca, ima jos 35 kola i ostalo.
Brate, postujem, ali gdje nama garancija da ce on pobjediti Sutjesku ili Siroki kuci, ili Velez ili Sarajevo ili ... Svaki bod je bitan i u prvom i u 35. kolu. U Evropu smo usli zbog 1 boda vise. Ko je njemu dozvolio da on preda unaprijed bodove. Sta je sa Zakaricem? O taktici necu on ima diplomu za taj posao ja nema ja sam laik, ali ovo je uzas.
Ево одговорићу ти.
У Широком смо изгубили ономад 4-0, а игрлаи су Малетић, Распудић, Тривуновић, Теиновић, Граховац, Жижовић, Стокић, тим који је јачи од овог, нисмо на гол шутнули, а треблао нам за европу тада.
Поента, ни играње Закарића, Врањеша, Субића, Лукића није био гарант да би извукли и бод, а уморили би се, можда би се неки додатно повриједили, а играш у четвртак пуно битнију утакмицу.
Наравно да није ништа гарант проласка Сутјеске, али бар се ризик од повреде важних играча смањио.
Већ идуће коло можемо побједити Крупу, нек киксне неко од наших конкурената опет ћемо их прекосчити, а кикснуће већ неко.
Што се тиче саме утакмице у Широком, 4-4-2, популарни ромб и није тако лоша одлука била, али једноставно 3-4 играча не могу квалитетом ни у плбих помоћи, и то се јасно видјело јуче.
Видјели сте сви да од црног брата нема ништа, Калесић такође, Кајкут и Јаничић пензиониери, Бртан очајан. Тај Круз да ишта ваља почео би јуче, немојте се заносити да Владо Тиага Силву на клупи оставља.
Руку на срце, и Широки игра одличан фудбал. Ципетић, Ћорић, Станић, Марић, трче, брзи, фино уиграни. Треба признати да људи играју добро.
Црнов какав год да је мора бити прва резервна опција на крилу.
Радуловић мора прије Бртана играти.
Марковић мора прије Салета добијати минутажу.
Подржавам гурање Кујунџића и Милојевића, али морају на гостовању Јаничић и Ћосић играит, ако већ Субић не може. Ил бар Ћосић на штоперу.
Управа је направила медвеђу услугу и играчима и навијачима па и себи причајући о титулу између редова, а свако ко иоле прати лигу зна да овај тим тешко може до титуле.
Јасно је мени да се чека неки септембар/октобар да се доведе неко звучно име које ће мање пара узети, јер се просто нема толико новца, зато и јесте та утакмица са Сутјеском најбитнија засад.
Е да, како смо критиковали жутог треба га и похвалити, наш најбољи играч што се тиче везног реда, и уз Марка, Ћину и Зиљкића најбољи од почетка сезоне. Он ако оде у Рубин, требаће нам 2 везна играча.
Превише драме поједини на Владу, ако избаци Сутјеску и побједи Крупу сасвим задовољавајући старт.
Ако испадне од Сутјеске, мислим да је бивши, не знам, нагађам, али тако нас нешто учи ближа историја клуба.
И оно што би још рекао, пророчки, ни неки други тренер ако замјени Владу неће пуно боље играти са овим тимом. Једноставно, тим је концпепијски спор, може боље да игра у пољу, али не и драстично. Додуше, мора се и појачати.
Видимо се у четвртак, опет овдје