banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 17:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120095 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4876, 4877, 4878, 4879, 4880, 4881, 4882 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Avg 2020, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
To si u pravu. Na stadionu u parku nakon sto su postavili stubove ono ostalo je islo jako brzo. 2-3 dana u vrh glave

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
pinkara je napisao:
Nije vam smetalo vranjesovo hodanje kada je zabijao golove i bio najbolji igrac!?
Tada ste mu redom duvali jaja a on ovako igra od kako je dosao u borac!
Zamislite koliko bi bodova imali prosle sezone i gdje bi borac bio da nije bilo stojana i da li bi igrali evropu ili se davili u blatu sa celikom i mdk?
Vranjes na rukama da trci donijece vise bodova od ziljkica i lukica.

Baš tako.
Vranješ je sigurno među top 5 igrača u ligi.
Pa prošle sezone je svako drugo kolo bio u timu kola, i to po izboru federalnih portala.
Sad nam odjednom ne valja ni Vranješ, ne valja ni Zakarić (a svi bili oduševljeni kad je došao), daj još pojačanja. Pa teško da ćemo mi dovesti zvučnija imena od Vranješa i Zakarića.
Da samo Vranješ stoji onda bi ta priča pila vode. Ali juče su prolaznu ocjenu mogli dobiti Danilović i eventualno Ziljkić. Ostalih osam igrača je šetalo po terenu.
Za to nije kriv ni Vranješ ni ostalih sedam šetača, kriv je trener.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 18:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Mozemo mi pricati sta hocemo, ali mi nemamo dovoljno kvalitetnu ekipu. Ova ekipa nije nista jaca od proslosezonske koja realno tesko da bi izborila evropu da se nastavila sezona. Nadati se da cemo proci Sutjesku, a nece biti lako i onda bi te pare od prolaza morali iskoristiti za 2-3 ozbiljna pojacanja da bi se u ovoj sezoni mogli ponovo izboriti za evropu. Dobar veznjak koji zna sa lotpom nam je prioritet, ako bi se mogao naci brz dobar golgeter koji je u stanju dati 15+ golova u ovoj ligi trebalo bi dovesti, a i brz, prodoran desni bek ne bi bio na odmet... Juce su nasi bekovi jedva centar prelazili sto zbog taktike sto zbog toga sto nemaju napadacki kvalitet za to, a danas u modernom fudbalu bekovi su ono sto su nekad bila krila....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Санација рефлектора је у току...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2020, 19:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Ako vrijeme posluzi, mozda reflektori zasijaju punim sjajem 26.08.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Колика год да је разлика између Младости, Слободе с једне стране и жеље с друге, ми кад одемо тамо у главама увећамо ту разлику за још 3 пута. Лига је уједначена, ми нисмо отпад од екипе и према свакоме, било на Градском, било вани, се требамо поставити једнако. Или скоро једнако. Шта би било тек да је била пуна грбавица, да ли би нам онда комплет стручни штаб и играчи пунили гаће?

Имамо квалитетније играче од тренера, тј. Владо не извлачи из њих максимум. Поготово неће извући максимум кад им очита неку депресију у свлачионици пред овакве утакмице прије којих би требали да гледају ратне филмове, или шта год, само да се тих 90 минута претворе из људи у звијери. Тренер треба да 1) постави тактику, игру, извуче максимум из оногс што има, и 2) да мотивише играче. А Владо није ни једно урадио.

Сљедећа са Зрињским, једино чега се бојим је да ће Јагода лажне мостарце да сврста у ону групу клубова против којих треба да се бранимо, да их де бојимо, стријепимо... Чини ми се да су му једино Младост и још пар олупина тимови против којих може опуштено да се разигра.

Даниловићу свака част за онакав продор, од 2016. га кињимо, ево напокон је засијао ове сзоне :D

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

И до кад ћемо за потпуне интервјуе и информације морати да лутамо по разним сајтовима, док се на званичном сајту прикажу 30% изјава? Зашто нам званични сајт не може бити званични, већ су то mondo.ba, sportsport, SportDC и остала екипа?
zli mrkvić je napisao:
I da! Ako je m:tel sponzor lige OBAVEZNO naći krštenog komentatora za Arenu koji priča SRPSKI jezik, koji ne zavija kad priča i mješa č i ć. Barem za prenosa Borca iz BL.

То је исто српски језик, само мало другачији дијалекат. А након рата, дијалекат који је преовладао у Бањалуци ми је лично и гори од тог сарајевског.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zvanicni sajt bi trebao da uredjuje neki navijac, tj. lik koji se moze poistovjetiti sa potrebom za tipom informacije koju treba navijac. Cura neka na presu ali nemaju one taj osjecaj da vode sajt ili FB, odu na bazen, kuvaju rucak, zaborave da Borac igra. :D Njima je svejedno objaviti nesto danas ili u subotu. A navijac vapi za informacijom. Video prilogom.

A liga jeste izjednacena, i treba igrati normalno bez te stegnutosti, ja nekako mislim da mi za ovu ligu i za prvo pretkolo imamo dovoljno jak roster da se ravnopravno nosamo. Ruku na srce Vlado u teoriji to donekle i uoblici ali u praksi nema tog autoritativnog postavljanja i napadackog fudbala. Ako prodjemo Sutjesku, ne vidim razlog da ne dovedu jednog jakog igraca u sredini.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ništa od Ogija Gnjatića, otišao u cvajtu, a on je bio taj vezni koji se čekao.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Biblija ne igra protiv nas. Zrinjski djeluje lose, ovo moramo uzeti.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Што се тиче званичног сајта, апсолутно не требају никуда лутати, ту су момци са борац спорт портала, и, ако понуде њима, наравно уз одређену накнаду, мислим да ће то ићи одлично. Да се разумијемо, и дан данас они то уредно раде, преко свог портала, али и ако им препусте сајт у потпуности, убијеђен сам да неће погријешити јер знам да су тај исти посао дуго радили чисто из љубави.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Па у сваком случају боље раде него циганштура кондић или ко већ ко је запослен на званичном сајту. Мислим, ипак је то званична презентација и било би лијепо да се то побољша, док је Борац-спорт у ствари тек сајт навијача, љубитеља и није само за фудбалски клуб већ за туто комплето Борац.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2020, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ciganštura :D Koncepcije klupskih tv kanala mi djeluju preseravanje.

Ali da Borcevac u dusi koji poznaje fudbal, poznaje istoriju kluba, igrace... pravi lijepe zanimljive klipove uporedjuje igrace sa nekim koji su u prijasnjim generacijama igrali, prisjeca se nekih velikih utakmica, detaljno najavljuje utakmice, pogotovo derbije, intervjuise poslije meca. To je super.

Ne znam da li u klubu imaju uopste podatak ko je odigrao najvise meceva za klub, dao najvise golova. To bi ista ta osoba mogla prikupiti i voditi evidenciju za ubuduce, veliki klubovi itekako vode racuna o tim stvarima.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2020, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Me .ebo sajt sutra igramo.
Ima li kakvih informacija, jesu li svi spremni. Ima li povrijedjenih itd...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2020, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
Zar ne igramo u nedelju ili sam ja pogresno vidio?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2020, 13:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Nedjelja, 17h

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2020, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Да, у недјељу у 5.

Предухитри ме :lol:

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2020, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Зрињски са ремијем и поразом у претходне двије утакмице долази код нас, неће се опуштати, иће на побједу по сваку цијену. Што нама може бити и олакшавајућа околност.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2020, 16:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Protiv zrinjskog sve osim pobjede je neuspjeh. Ova ekipa je pravljena za visok plasman tako da pobjede protiv nizerazrednih ekipa i minimalni porazi na gostovanjima nikako ne mogu zadovoljiti ljude koji prate borac i ambicije kluba

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2020, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Zrinjski nije baš najbolje otvorio sezonu, vjerujem da je Žižović već na tankom ledu jer mu neće trpiti ove rezultate još dugo.
I oni će ići na pobjedu, njima bod ništa ne znači, napašće nas sigurno, možda čak i od prve minute.
Kao što @pinkara reče, ako ciljamo vrh tabele onda se moraju pobijeđivati Sarajevo, Željo i Zrinjski a ne samo Mladost i Sloboda.
Nadam se da u nedelju nećemo na teren izaći pičkasto kao protiv Želje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120095 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4876, 4877, 4878, 4879, 4880, 4881, 4882 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]